• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Kızlar ya az önce gördüm gobegimin alt taraflarında çatlaklar olmuş her şeyi de sürüyorum yaaa çok moralim bozuldu :(

Aman çok şükür canım hadi büyük geçmiş olsun inşallah zamanında gelecek minik kuzu, bol su iç artik daha çok dikkat et. Demek tetikliyormus böyle yaa çok şaşırdım :KK64:
Aslında cok da dikkatliyim bu konuda ama olacağı var mis demekki.ins. doktor da bol su iç dedi

İnşallah...ben onda öyle olunca bu sefer epey sıkıntılandım ilk aylar bulantı kusma şimdi gebelik diyabeti...onda çok rahattım çok kolay bi bebekti esas şimdi korkuyorum inşallah gelişiyor besleniyordur kızım da...
Gelişiyordur canım, sen gayet iyi idare ediyorsun, elinden gelenin en iyisini yapıyorsun. Hem okulda o kadar yorulup, gelip yürüyorsun, sağlıklı besleniyorsun. Kızlar biraz nazlı oluyor sanırım, inşallah senin prenses de sağlıklı olacak, olmaması için hiç bir neden yok çünkü

Kızlar ya az önce gördüm gobegimin alt taraflarında çatlaklar olmuş her şeyi de sürüyorum yaaa çok moralim bozuldu :KK43:
Bende oglumda lierac kullandım 4.aydan 9.aya kadar ama hic fayda etmiyo olca varsa oluyo o çatlak

Ins n bana n baska hamislere büyük korku antibiyotik ve krem verdi
Benim 20 haftalık gibi olmuştu ama acilde kaç serum kaç antibiyotik verdiler bilmem, böbrek agrısı ve kasık agrısından duramıyordum, iki büklüm yürüyemiyordum. Böbrekte taştan şüphelendiler ultrasonda hiç bişi çıkmadı, iki gün yattım damardan antibiyotikle baya toparladım evde de zinnat diye bir antibiyotiğe devam edip iyileştim. O günden beri 3 litre suyun altına düşmüyorum yine de arada basit olup atlatıyorum. Senin deneyimin de baya kötü oldu, allah korudu, bir daha göstermesin hiç birimize inşallah, bütün hamişler zamanında sağlıkla doğursunlar

L lamezi LastMadOnEarth LastMadOnEarth kızlar ben de 3. Lieracı bitiricem nerdeyse ama belimin yanları ve göbeğimin altında başladı yırtıklar 3-5 tane, o kadar da faydalı değil demek ki. Diz arkalarına sür demişti doktor gülmüştüm zaten şişmanım orası çatlamaz diye, kedi tırmalamış gibi her iki bacağımın arkasını da, orası için yapacak bi şey yok da bari beli ve göbeği bu kadarla atlatsaydım :(

L lamezi LastMadOnEarth LastMadOnEarth kızlar ben de 3. Lieracı bitiricem nerdeyse ama belimin yanları ve göbeğimin altında başladı yırtıklar 3-5 tane, o kadar da faydalı değil demek ki. Diz arkalarına sür demişti doktor gülmüştüm zaten şişmanım orası çatlamaz diye, kedi tırmalamış gibi her iki bacağımın arkasını da, orası için yapacak bi şey yok da bari beli ve göbeği bu kadarla atlatsaydım :KK43:
Canım ben lierac, katı kakao yağı, yves rocher vücut sütü, bio oil yağ hepsini kullanıyorum neredeyse her gün. Bildiğin karnimin alt tarafı 5-6 çatlak olmuş yan tarafım da ufak ufak çatlaklar olmuş. Diz arkalarına da sürüyorum orası çatlamamış zaten bacaklarim kilo almadı o yüzden herhalde. Apandisit ameliyati olmustum onun dikiş izinin baslangici ve bitiminden yukari asagi dogru catlamis ip gibi, Bir de göğüs altlarım çatlamış ben şok oldum bugün görünce ya. Agladim aglicaktim da eşim olsun onlar hatıra bebegimizden, çok tatlı gorunuyorlar dedi aglamiyim diye :D ama hala inanamıyorum o kadar inanmistim ki catlamayacagina :(

Kızlar ya az önce gördüm gobegimin alt taraflarında çatlaklar olmuş her şeyi de sürüyorum yaaa çok moralim bozuldu :KK43:
Canım yaa istersen en pahalisi için en iyisini sür çatlatacaksa çatlıyor malesef takma kafaya bebisinin izleri onlar :)

Hiç sorma canım şoktan çıkamadım çok inandirmistim kendimi catlamayacagina Allah'ım bu ünlüler nasıl catlamiyo:KK42:
Catlasalarda yaptırır canim onlar:))benimde var çatlağın.ama kırmızı değil çok belli olmuyo şükür :)

Sonradan beyazlasiyor catlaklar inşallah belli olmaz ya zaten şişko olcam doğumdan sonra bir de çatlak al sana lohusa depresyonu:KK70:
Ayy yok ya bişey olmaz ne depresyonu O mis kokuları alınca herşey gecicek inşallah

Canım ben lierac, katı kakao yağı, yves rocher vücut sütü, bio oil yağ hepsini kullanıyorum neredeyse her gün. Bildiğin karnimin alt tarafı 5-6 çatlak olmuş yan tarafım da ufak ufak çatlaklar olmuş. Diz arkalarına da sürüyorum orası çatlamamış zaten bacaklarim kilo almadı o yüzden herhalde. Apandisit ameliyati olmustum onun dikiş izinin baslangici ve bitiminden yukari asagi dogru catlamis ip gibi, Bir de göğüs altlarım çatlamış ben şok oldum bugün görünce ya. Agladim aglicaktim da eşim olsun onlar hatıra bebegimizden, çok tatlı gorunuyorlar dedi aglamiyim diye :KK70: ama hala inanamıyorum o kadar inanmistim ki catlamayacagina :KK43:
Ayy benim eşim de aynı şeyi söylüyor oğlumuzun hatırası diye ama ben ağlıyorum baya salya sümük :110: gerçi sonra beyazlıyormuş öyle görünmüyormuş ama olsun keşke çatlamasaydı :anneadayı: bu arada eşler ağız birliği yapmış gibi acaba bi yerde mi yazıyor bunlar hamile eşlere söylenecek şirin sözler diye:KK76::KK54:

Ben başlarda mustela sürüyordum, son bir aygıt genelde Hindistan cevizi yağı sürüyorum, arada yine mustela sürüyorum. Bir de duş sonrası bebek yağı tüm vücuduma sürüyorum. Çatlarsak da artık yapacak bişi yok. Bi de Vaselin baby aldım, tavsiye üzerine onu da denedim Bikaç kere.

Ayy benim eşim de aynı şeyi söylüyor oğlumuzun hatırası diye ama ben ağlıyorum baya salya sümük :110: gerçi sonra beyazlıyormuş öyle görünmüyormuş ama olsun keşke çatlamasaydı :anneadayı: bu arada eşler ağız birliği yapmış gibi acaba bi yerde mi yazıyor bunlar hamile eşlere söylenecek şirin sözler diye:KK76::KK54:
Ayak yapiyolar cakallar :D

Ben başlarda mustela sürüyordum, son bir aygıt genelde Hindistan cevizi yağı sürüyorum, arada yine mustela sürüyorum. Bir de duş sonrası bebek yağı tüm vücuduma sürüyorum. Çatlarsak da artık yapacak bişi yok. Bi de Vaselin baby aldım, tavsiye üzerine onu da denedim Bikaç kere.
Hindistan cevizi yağı bende porçöz gibi koktugundan beri cesaret edemedim tekrar sürmeye :KK12: bebe yağı da artık kaşıntı yapıyor nedense, hergün lierac arada badem yagı sürüyorum. Badem yagı da tüylenme yapıyormuş, kakao yagı denemedim biraz da onu deneyeyim bari

Oğlumda sürmediğim şey kalmadığı halde epey çatlak olmuştu ama 1.56 lık bünyede 25 küsür kilo ve 4 kilo bebek heralde normal çatlamak ve annemde de vardı bekliyordum yani...bunda da catlayacak yerim kalmadı heralde...ama merak etmeyin o kadar göze batmıyor...ben bir süre sonra eski halime dönmüştüm ve bikinilerimi bile giyiyordum

Benim 20 haftalık gibi olmuştu ama acilde kaç serum kaç antibiyotik verdiler bilmem, böbrek agrısı ve kasık agrısından duramıyordum, iki büklüm yürüyemiyordum. Böbrekte taştan şüphelendiler ultrasonda hiç bişi çıkmadı, iki gün yattım damardan antibiyotikle baya toparladım evde de zinnat diye bir antibiyotiğe devam edip iyileştim. O günden beri 3 litre suyun altına düşmüyorum yine de arada basit olup atlatıyorum. Senin deneyimin de baya kötü oldu, allah korudu, bir daha göstermesin hiç birimize inşallah, bütün hamişler zamanında sağlıkla doğursunlar
Sana da geçmiş olsun. Rabbim bidaha yaşatmasın ins sana da canım

Back