2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Ona o kadar para verdim oglumda boşuna yani bence şimdi hiç bişey kullanmıyorum saldım valla 2.nin verdiği rahatlık sanırım

Selam kizlar nasilsiniz insallah hepiniz iyisinizdir.
Bende bebek alisverisi icin kollari sivadim.
Bi tek bebek cantasi ve benim lohusa takimda takili kaldim.
Dun ebebekte bi canta gordum hem sirta takilan hem yandan tasinan hosuma gitti gibi fiyati 120 tl bulursam resmini ekliyim. Sizler cantayi nereden aldiniz ben cok kararsiz kaldim

Canta bu kizlar bi bakin derim icinde alt acmasi var bi kac biberon girisi de mevcut ben bi kac yere daha bakip olmadi bunu alicam aklimda bu model var suan

Eklentiler

• PhotoGrid_1520251255401.jpg
    33,7 KB · Görüntüleme: 39
Canım kakao yağı alırsan katı al, internette satılıyor 32 lira falan kavanozu. Sıvı olanlar sahteymis

Canta bu kizlar bi bakin derim icinde alt acmasi var bi kac biberon girisi de mevcut ben bi kac yere daha bakip olmadi bunu alicam aklimda bu model var suan
Ben bakmıştım canım e bebekte baya geniş bi çanta güzel yani. Ben de polo aldım dikkat bebek var'dan 80tl idi o zaman. Ama sırt değil yan çanta. Bu fotodaki de çok hoş

Ben bakmıştım canım e bebekte baya geniş bi çanta güzel yani. Ben de polo aldım dikkat bebek var'dan 80tl idi o zaman. Ama sırt değil yan çanta. Bu fotodaki de çok hoş
Bende begendim canim 3 rengi var siyah gri kirmizi. Kirmizi ve siyah arasinda kaldim ama dedigim bikac yere daha bakicam bu aklimda kalsin belki daha iyisini bulurum

Çanta ben de almadım canım, normalde çanta hastasıyım taşlı zımbalı çantalara bayılırım. Acaba normal sırt çantası alsam kullanamaz mıyım diye düşünüyorum, çanta alma hevesim hiç yok bu ara nedense

Canim canta onemli bi konu bence. Cunku bebisle bi yere gittiginde tum ihtiyaclarini icine koyuyosun o yuzden cantanin icerigi genisligi falan onemli. Ben sirt cantasi istiyorum cunku hem bebek hem cantayi tasimak zor olur diye dusunuyorum sirt cantasi daha kolaylik saglar gibi geliyo

Ama olcuyorum kuzum hep 10 6 yada 9 5 cikiyo tansiyonum :/

Oy masallah rabbim bagislasin kuzum benim. Benimde bundan onceki bebegim 2 aylikken dusuk oldu. Allahim yasatmasin kimseye. Gece buraya yazdiktan sonra bir daha olmadi sabah vitir bi.kasik sancisi vardi adet sokulmesi gibi okadar. Aksam sadece gobek.deligim ve etrafinda yaklasik 1 bucuk saat suren bir aci.oldu. hani kosarsin kossrsinda dalagin siser nefes bile alirkrn karninin oralar acir konusamazsin yuruyemezsin ya. Ayni o aci gobegimde oldu doktoruma yazdim bebek hareketleri iyimi dedi saatler sonra. Dahad abirsey yazmadi.

Canım ne yaptın nasılsın gittin mı doktora?
Gece buraya yazdiktan sonra bir daha olmadi sabah bi.kasik sancisi vardi adet sokulmesi gibi okadar. Aksam sadece gobek.deligim ve etrafinda yaklasik 1 bucuk saat suren bir aci.oldu. hani kosarsin kossrsinda dalagin siser nefes bile alirkrn karninin oralar acir konusamazsin yuruyemezsin ya. Ayni o aci gobegimde oldu doktoruma yazdim bebek hareketleri iyimi dedi saatler sonra. Dahad abirsey yazmadi.

Neyse sorun yoksa iyi canım dikkat et kendine, benim de bebeğin hareketleri eskisi kadar net ve çok değil ya onu kafama taktım. Hayırlısıyla geçse şu 1bucuk ay da rahatlasak

Ama olcuyorum kuzum hep 10 6 yada 9 5 cikiyo tansiyonum :/
Benim o zaman tansiyondan olmamıştı yanılmıyorsam seninki belki öyledir diye dedim.burun kanaması hamilelikte sık görülen bi durum ama doktoruna bi danış bakalim

Bebek hareketlerini de takip et. Benim doktor hemen nst ye git dedi an an dr a bikgi verildi zaten.karnindaki ağrı ve kasılma ike birlikte kasıkta da ağrı olursa hiç ihmal etme bende yoktu ama dr öyle dedi.farketmeden açılma olup doğum başlayabilirmis.benim 2 ay senin daha da az kaldı dayancaz ins bebislerimiz de bizi zorlamaz. Düşük cok zor bi durum ama bizim için de büyük imtihan Rabbim hayırlısı ile sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ins

yok canım bence gayet iyi, maşallah maşallah

Tesekur ederiz ablası

Son 2 haftada hızlı büyüme fark ediyorum ama çevremden duyduğum su oluyor. 32 haftalık için biraz küçük sanki karnın.

Su yorum da geliyor ama "ic karnın varmış demekki"

Ic karnım var mi nasıl anlarım ki. Böyle birsey gerçeken varmi, doğru mu??

Ben de öyle bisey duydum canım karnım çok geç çıktı annem de öyle diyordu bana. Ama geçen haberlerde bi kadın gördüm 27 haftalık mı 24 haftalık mı artik neyse hamileydi ve karnı dümdüzdü bebeğim gayet sağlıklı diyordu doktorlar da gayet sağlıklı olduğunu soyluyorlarmis kilosu haftasiyla uyumluymus şok oldum. Demekki karinla çok alakalı değil

Aslında benimde 20 haftalık ken ve ileriki bir kaç hafta karnım dumduzdu. 24 de artık belli olmaya başladı yavaş yavaş. Sıpa demekki içeriyi alt üst etti dagitti

Heyecandan catlicam valla az kaldı.

Ya bide annem bazen diyor ki. Kızım sen erken doğdun. Kardeslerinde erken doğdu. 9 ayı tamamlayan olmamış bizden. Bana sende erken doğum yaparsın dedi.

Erken doğum faktörlerine genetik de dahil mi acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…