Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcın olsun
Zamanında doğdun inş bebeğin
Insallah kızlar yine nst deyim simdilik sancilarim yok şükür
Benim 3. Yada 4. Ayda otururken burnumdan kan boşaldı yaklaşık bi 6 dk falan sürdü dr aramıştım tansiyonunu ölç demisti ve yat demisti ki seninki yatinca oluyo.yatarken kafa cok geride kalmasın kan geri gitmicek sekilde olsun.ama bende 1 kere oldu ki acile de gittim ama bi mudale olmadı sen diyosun ki sık sık oluyo ihmal etme sakın yüksek tansiyon varsa doktorun tedaviye başlar sor doktoruna.korkmma herseyin çözümü var yeterki geç kalmayalımKizlar bende cok ustunde durmayayim diyodum ama bu karin sertlesmeleri falan cok.sık olmaya basladi benimde. Gunde en az 5-10 kere oluyordur hic saymadim ama. Bir de ara ara bel kasik mide uclusunde sancilar yasiyorum. Bazen oyle ciddi vuruyoki nefesim kesiliyo gibi oluyo. Suan o aksamlardan birindeyim. Az once yasadim bu sanciyi ramak kalmisti hastaneye gitmeme ki gecti. Cok sukur yarim saat oldu tekrarlamadi. Bazen cok korkuyorum erken dogum olurmu diye ama doktoruda arayasim gelmiyo nedense. Allahim hepimize saglikli kavusmalar nasip etsin.
Bir de uzerinde durmayip doktora sormadim henuz ama burun kanamasi yasiyorum sık sık. Genelde sag burunda ve gece uyurken geliyor. Ilk defa dun sabah baya kanadi. Genelde gebelikte normal diyolar bu yuzden onemsemiyorum ama basina gelen varmi.boyle bisey?
Canım naptın ağrı devam etti mi gittin mi dr.Tam bir daha agri olmadi dedim az once bir kriz daha yasadim. 3 4 dk suren sanci geldi yine. Bu sanci kasiklarimdan cok mide bolgemde oluyo. Beni korkutan seyse ilk bebegimin kurtajinda suni sanci verdiler bana ve bu sanci benim mide bolgeme vurmustu. Ayni bu aksam yasadigimin aynisini yasamistim sanci geldikce. Simdi bu aksam oyle olunca korktum acikcasi. Dunde 1 2 kere oldu onemsemedim midemde sikinti vardir dedim soda moda ictim. Ama bu aksam ne yaptiysam fayda etmiyor. Simdi bu agrilari takipteyim 1 saat arayla geldi eger bir daha olursa siklasirsa hastaneye gidecegim.
İste bende seker ciktigi icin su an onu kontrol etmeye calsyrm tatli yiyememk cok zor geliyo bazen doktor smdilik cok daha farki acmamasi icin ugrascz diyo dogum sekliyle ilgli bisey demiyo erken dogum fln da diyemem sonra netlesir diyolar belli bi kilodan sonra normale almiyolar sanirimYüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, ben de çok çatı agrısı yaşıyorum çok uzun zamandır, umarım o kadar agrı çektiğimize değer de normal ve kolay doğumlar yaparız. Peki senin doktor erken doğar diyor mu?
Ben emzirme sütyeni denedim ama sevemedim, onun yerine pentiden yarım atlet şeklinde sütyenlerden aldım canım, bi de onlara bak istersen.Güle güle kullanın canım, benim de bakım çantası ve dağıtılacak şeyler eksik, terlik taç bakıyorum ama hepsi çocuk işi gibi geliyor. Emzirme atleti,sütyeni ve lohusa külodu alacağım ama göğüslerim çok büyümedi, biraz daha bekleyip ona göre mi alsam karar veremiyorum
Canım ne yaptın nasılsın gittin mı doktora?Tam bir daha agri olmadi dedim az once bir kriz daha yasadim. 3 4 dk suren sanci geldi yine. Bu sanci kasiklarimdan cok mide bolgemde oluyo. Beni korkutan seyse ilk bebegimin kurtajinda suni sanci verdiler bana ve bu sanci benim mide bolgeme vurmustu. Ayni bu aksam yasadigimin aynisini yasamistim sanci geldikce. Simdi bu aksam oyle olunca korktum acikcasi. Dunde 1 2 kere oldu onemsemedim midemde sikinti vardir dedim soda moda ictim. Ama bu aksam ne yaptiysam fayda etmiyor. Simdi bu agrilari takipteyim 1 saat arayla geldi eger bir daha olursa siklasirsa hastaneye gidecegim.
Emzirme atleti de var mı canım hangi site bi bakim linkini atar mısınCanım ben bi internet sitesinden aldım emzirme sutyeni. Nbb'nin 15 tl gibi biseydi. 2 tane aldim.Çok güzeldi. Benim de göğüsler büyümedi ama gelince baktım şu an oluyor hatta büyüse de olacak yani. Istersen özelden yazarim internet sitesini EvBoregi
Aman çok şükür canım hadi büyük geçmiş olsun inşallah zamanında gelecek minik kuzu, bol su iç artik daha çok dikkat et. Demek tetikliyormus böyle yaa çok şaşırdımIdrar enfeksiyonu varmış o tetiklemiş kızlar şimdi çıkış işlemlerim oluyor.elifim 1.253kg 37.5 santim olmuş suyu iyi keyfi yerinde çok şükür
Özel mesaj attım sana canım vardır muhtemelen atlet deEmzirme atleti de var mı canım hangi site bi bakim linkini atar mısın
Canım gözünaydın, antibiyotik vermişlerdir. Bol su iç, yoğurt ye. Allah bir daha yaşatmasın bu korkuyu inşallahIdrar enfeksiyonu varmış o tetiklemiş kızlar şimdi çıkış işlemlerim oluyor.elifim 1.253kg 37.5 santim olmuş suyu iyi keyfi yerinde çok şükür
Hiç bilmiyorum canım iadesi var mı ama muhtemelen yoktur iç çamaşırı olduğu icinLastMadOnEarth canım olmazsa iadesi var mı? Deneyerek alayım ben en iyisi, normalde de öyle alıyorum ara beden sanırım benimki. Ama aklımda bulunsun bulamazsam teşekkür ederim
Oyy maşallah ya, inşallah bizimkiler de öyle olur canımKızlar bebeğin önde gitmesini dert etmeyin diyabet yok ve bebeğin suyu falan da iyiyse...oğlumun ultrasonlarına baktım 28 haftalıkken 31+4 falanmış yükleme yapıldı şeker de yoktu ben aldım 25 küsür kilo oğlum doğdu 52cm 4kilo kendim ufak tefek bi insanım boyum 1.56 erken de doğdu sayılmaz nisan ın 13ü falan görünüyordu SAT a göre; 7sinde doğdu...önce sütüm gelmedi doktor bişey vermeyin dedi vermedik eme eme sütü çıkardı ertesi gün...pehlivan gibiydi yavrum çok da sağlıklıydı...
İnşallah...ben onda öyle olunca bu sefer epey sıkıntılandım ilk aylar bulantı kusma şimdi gebelik diyabeti...onda çok rahattım çok kolay bi bebekti esas şimdi korkuyorum inşallah gelişiyor besleniyordur kızım da...Oyy maşallah ya, inşallah bizimkiler de öyle olur canım