Inşallah canim inşallah. Evet öyle mecburum bide esimin babası sen niye kaldırıyorsun benim tanıdığım kaldırıyordu öyle bebeği bi sene hastanede kaldı hala sakat demez mi hep aynı şeyi diyor da yardım etmeye gelen yok napim kiBence bisey olmaz canım Allah'ın izniyle, Allah kolaylık versin napcan mecbur kalınca yapıyo insan ama sen yine de dikkatli ol
Böyle kötü şeyler söyleyeceğine gel de sen kaldır çocuğu dicen olmicak işte ya. Kontrollerde sorun oluyo mu canım bi doktora sorsan, çok zorlama kendini tabi yine de ama tarlada bağda çalışan kadınlar var hala hamileyken. Inşallah bisey olmaz sen canını sıkma, çok konusana da gelin azcık bakiverin de ne kadar kolay konuşmak uzaktanInşallah canim inşallah. Evet öyle mecburum bide esimin babası sen niye kaldırıyorsun benim tanıdığım kaldırıyordu öyle bebeği bi sene hastanede kaldı hala sakat demez mi hep aynı şeyi diyor da yardım etmeye gelen yok napim ki
Aynen öyle bütün gün ağladım çok sinirlerim bozuluyor artik benimde annem var kardeşlerim var kayinvalidem var ama yoklar bana kimse yardıma gelmiyor anlamıyorum neden torun bakmyolarmis onlar torunda benim oğlum ne gerçekten çok ama çok zorlandım özellikle kan iğnelerini yaparken ama napim artik kimseye eyvallahim yok umrumda a değil uzulmicen takmıcam diyorum ama gel bide içini gorBöyle kötü şeyler söyleyeceğine gel de sen kaldır çocuğu dicen olmicak işte ya. Kontrollerde sorun oluyo mu canım bi doktora sorsan, çok zorlama kendini tabi yine de ama tarlada bağda çalışan kadınlar var hala hamileyken. Inşallah bisey olmaz sen canını sıkma, çok konusana da gelin azcık bakiverin de ne kadar kolay konuşmak uzaktan
Canım benim kiyamam sana ya vallahi insanlar öyle vicdansiz ki.. Allah yardımcın olsun. Bu günler de gececek, yüzlerine vur tek tek unutma bugünleri bakAynen öyle bütün gün ağladım çok sinirlerim bozuluyor artik benimde annem var kardeşlerim var kayinvalidem var ama yoklar bana kimse yardıma gelmiyor anlamıyorum neden torun bakmyolarmis onlar torunda benim oğlum ne gerçekten çok ama çok zorlandım özellikle kan iğnelerini yaparken ama napim artik kimseye eyvallahim yok umrumda a değil uzulmicen takmıcam diyorum ama gel bide içini goresimin babası abisi geliyo oğlumu sevmeye onlarlada acayip şımarıyor bugün küstü küstü mahvolduk arkalarından ağlıyo yemiyo uyumuyo gerçekten çok yoruldum canim cok
Konukoğlu na gittin mi canım sordun mu diğum fiyatlarını falan beğendin mi???Canım benim kiyamam sana ya vallahi insanlar öyle vicdansiz ki.. Allah yardımcın olsun. Bu günler de gececek, yüzlerine vur tek tek unutma bugünleri bak
Canım benimde geçmeyen bir bel ağrısı başladı bebeğim hareketli kasıklarımda ağrı yok henüz bu bel ağrısı erken doğum işareti değildir dimi?kızımda hiç sancı çekmeden doğuma girdim o yüzden sancıyı hiç bilmiyorum nasıl olur
Evet canım konukogluna gittim, biraz kalabalıktı ama normal yani iyi hastane bir de araştırma hast.olmus. normal doğum 1900 sezaryen 1500 ilk doğum için. Ibrahim beye gittim, iyi gibi çok açıklayan bi doktor. Doguma kendim giricem tabiki dedi bu bana yetti vallahi. Herkes ebe girer diyordu diğer hastanelerde. Sevgi hanım için de sordum 3 defa aradım randevu için yoktu dedim. Yurtdışına çıkmış yeni dönmüş, şansıma oradaydı ama randevuları doluydu ben 3ten sonra gitmiştim çünkü. Inşallah ibrahim beyle de anlaşırız bakalım canım, ama odalarını falan görmedim nasıl acaba tek kişilik mı? Bir de dogumhane ve odalar muayenehanelerin olduğu yerde değil galiba dimi ilk defa gittim çünkü hiç bilemiyorumKonukoğlu na gittin mi canım sordun mu diğum fiyatlarını falan beğendin mi???
Odalar tek kişilik tabi ki gergeniş çok güzel tertemizdir tuvaleti falan tekli koltuk vardı açılıp yatak olan refakatçi için odaların sonunda da yenidoğan yoğun bakım ünitesi var...Randevuyu ben internetten alıyordum cmt sabah 9a falan öğrencilerimi bırakmamak için bazen randevulu bile olsak 1 saat bekliyorduk eşim çok söyleniyordu ama önemli olan iş ve işini iyi biliyor iyi yapıyordu kadın Allah razı olsun...organ nakli tüp bebek her şey yapılıyordu güzel hastane için rahat olsun orayı bırakma benceEvet canım konukogluna gittim, biraz kalabalıktı ama normal yani iyi hastane bir de araştırma hast.olmus. normal doğum 1900 sezaryen 1500 ilk doğum için. Ibrahim beye gittim, iyi gibi çok açıklayan bi doktor. Doguma kendim giricem tabiki dedi bu bana yetti vallahi. Herkes ebe girer diyordu diğer hastanelerde. Sevgi hanım için de sordum 3 defa aradım randevu için yoktu dedim. Yurtdışına çıkmış yeni dönmüş, şansıma oradaydı ama randevuları doluydu ben 3ten sonra gitmiştim çünkü. Inşallah ibrahim beyle de anlaşırız bakalım canım, ama odalarını falan görmedim nasıl acaba tek kişilik mı? Bir de dogumhane ve odalar muayenehanelerin olduğu yerde değil galiba dimi ilk defa gittim çünkü hiç bilemiyorum
Masallah canim masallah. Bende doktoruma gobegimin bi tarafinin sisip sertlestigini soyledigimde yalanci kasilma dedi ona. Her doktor farkli soyluyor anlamadim bu isi
Bırakmam gibi canım artik zaten bi yerde karar kılmak gerekiyor 31 hafta oldu. 3 hafta sonra gel dedi.Odalar tek kişilik tabi ki gergeniş çok güzel tertemizdir tuvaleti falan tekli koltuk vardı açılıp yatak olan refakatçi için odaların sonunda da yenidoğan yoğun bakım ünitesi var...Randevuyu ben internetten alıyordum cmt sabah 9a falan öğrencilerimi bırakmamak için bazen randevulu bile olsak 1 saat bekliyorduk eşim çok söyleniyordu ama önemli olan iş ve işini iyi biliyor iyi yapıyordu kadın Allah razı olsun...organ nakli tüp bebek her şey yapılıyordu güzel hastane için rahat olsun orayı bırakma bence
Var var her şey var televizyon banyo sıcak su hepsi var merak etme benim bile Bursa dan kalkıp gidip orda doğurasım geliyor burda o ayarda bi hastanede doğum 4-5bin lira civarıBırakmam gibi canım artik zaten bi yerde karar kılmak gerekiyor 31 hafta oldu. 3 hafta sonra gel dedi.
Odada duş var mı canım, açılma için sıcak su çok iyi ya inşallah vardır
Kesin unuturum hiç kin tutan bi tarafım yok ama inşallah unutmam da hatirlatirim ben baktım dediğimde oğlum için kaynanam nerde baktin sen dedim 35 gün banyosuna yardım etti ilk zamanlar Esim de dedi hatta anne sen nerde baktin diye ikinciye hamile kaldigimda sanki çok ilgilenmiş gibi iyi b.k yedin dedi şimdi ise kiz olduğuna çok seviniyormus ki eşim adını koyacak diye ama kesinlikle koymicam kısaltıp koyarım çok ısrar edrrsede benim ismime yakın olduğu icinCanım benim kiyamam sana ya vallahi insanlar öyle vicdansiz ki.. Allah yardımcın olsun. Bu günler de gececek, yüzlerine vur tek tek unutma bugünleri bak
Oy çok güzel çok teşekkür ederim canım valla çok yardımcı oldun. Aynen bana da çok uygun geldi ücretleri, aman sağlıklı bi şekilde kucagimiza alalım da para bulunur bi şekilde. Çok heyecanlıyım zaten yaklaştıkça günVar var her şey var televizyon banyo sıcak su hepsi var merak etme benim bile Bursa dan kalkıp gidip orda doğurasım geliyor burda o ayarda bi hastanede doğum 4-5bin lira civarı
Koyma tabi. Ne hakkı var acaba üzerinde? Insanda azcık utanma olur azcık mahcupluk olur ya ne kadar pişkin. Sen canını sıkma canım bak esin de farkında biseylerinKesin unuturum hiç kin tutan bi tarafım yok ama inşallah unutmam da hatirlatirim ben baktım dediğimde oğlum için kaynanam nerde baktin sen dedim 35 gün banyosuna yardım etti ilk zamanlar Esim de dedi hatta anne sen nerde baktin diye ikinciye hamile kaldigimda sanki çok ilgilenmiş gibi iyi b.k yedin dedi şimdi ise kiz olduğuna çok seviniyormus ki eşim adını koyacak diye ama kesinlikle koymicam kısaltıp koyarım çok ısrar edrrsede benim ismime yakın olduğu icin
Dra geldim canım nst çektirdim muayene olmayı bekliyorumMerhaba canım.Doktorum bel ve kasık ağrılarının normal olduğunu söyledi.endişelenme hamilelik ilerledikçe bele de baskı artıyor doğal olarak.İçin rahat değilse doktoruna danış.
Son aylarımız artık
Farkında ama ne hikmetse anlam veremediğim bi şekilde illaki o olsun diyo isim ben yokken baskı yapioyorlar galiba tek bu konuda tamam olmasin demiyor ne yapacağımı şaşırdımKoyma tabi. Ne hakkı var acaba üzerinde? Insanda azcık utanma olur azcık mahcupluk olur ya ne kadar pişkin. Sen canını sıkma canım bak esin de farkında biseylerin
Aynen oyle valla kuzum haklisin. Zaten benim doktorumda 32 den sonra her an bekle diyor. Bende suan 32 deyim tetikteyim artik napalim :)Merhaba canım.Sağollll...
Bu doktorların birinin dediğini diğerini tutsa şaşırırdım zaten.
Son aylarımız artık her şeye hazırlıklı olmamız lazım ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?