• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Kızlar merhaba
Pazartesi doktora gittim ben de kasıklarım çok ağırıyordu
Ultrasonda her şey normal dedi 1.500 gram olmuştu.
Kan idrar da temiz çıktı
Kızıma 32haftalık hamileyken kontrole gittiğimde hiç sancım yoktu ama nst de sancı çıktığın için 3 gün hastane de yattım serumla ilaç vermişlerdi.tam hatırlamıyorum ama 5dk 10 damla serum geliyordu.Çıldırıyordum resmen.Şükür ki ki zım tam 4o.ıncı haftada doğdu

Bu durumu doktora anlattım için rahatlasın nst çekil dedi.O da normal çıktı
Magnezyum yazdı ağrılar için baya baya hafifledi.
Bu karnımızın bir bölümü kabarıp nefesimiz kesiliyor gibi oluyor ya onlar da normal.Esniyordur,yer değiştiriyor eğiliyor bunlar normal dedi doktorum
Bebeğim çok hareketli dedim bu çok güzel dedi.Birkaç hafta sonra hareket alanı iyice daralacak hareketlerini daha az hissedeceksin dedi.O zamanda niye hareket etmiyor diye endişelenme hemen dedi
Aklıma geleni sordum işte

Kızlar merhaba
Kan idrar da temiz çıktı
Kızıma 32haftalık hamileyken kontrole gittiğimde hiç sancım yoktu ama nst de sancı çıktığın için 3 gün hastane de yattım serumla ilaç vermişlerdi.tam hatırlamıyorum ama 5dk 10 damla serum geliyordu.Çıldırıyordum resmen.Şükür ki ki zım tam 4o.ıncı haftada doğdu

Bu karnımızın bir bölümü kabarıp nefesimiz kesiliyor gibi oluyor ya onlar da normal.Esniyordur,yer değiştiriyor eğiliyor bunlar normal dedi doktorum
Bebeğim çok hareketli dedim bu çok güzel dedi.Birkaç hafta sonra hareket alanı iyice daralacak hareketlerini daha az hissedeceksin dedi.O zamanda niye hareket etmiyor diye endişelenme hemen dedi
Oy iyiymiş kuzu maşallah canım :KK36:

Benimki doguma girmeyecegini girerse kesinlikle sezaryen yapacağını söyledi geçen hafta bana. Şok oldum. Ne sorarsam "daha erken" diyor bir de. Epizyo hakkında ne düşünüyorsunuz diyorum kesinlikle ebelere tembihlerim girer girmez epizyotomi yapacaklar diyo. Insan gidişata göre degerlendirirler korkma falan der. Ağladım resmen çıkarken odadan. Yarınkiyle inşallah elektriğimiz tutar da bi rahatlarim ya. Çok zor doktor bulmak ve anlaşmak. Nasıl emanet edeyim yavrumu ben böyle, hadi kendimi de geçtim
A aaa nasil doktormus bu boyle. Haklisin valla canim bende endiselenirdim boyle doktor ksrsisinda. Bu sekilde konusan doktoruda ilk krz duydum. Insallah tutar bu doktorla elektriginiz iyi bir doktordurda bir daha onunla devam edersin. Haberdar et bizide. Hani mecburi sezeryan olmak zorunda kalsan neyse dicemde gidisata bakmadan degerlendirmeden direk sezeryan demesi cok sacma.

Kızlar merhaba
Kan idrar da temiz çıktı

Masallah canim masallah. Bende doktoruma gobegimin bi tarafinin sisip sertlestigini soyledigimde yalanci kasilma dedi ona. Her doktor farkli soyluyor anlamadim bu isi :(

Bende oyle saniyodum hatta dalga geciyodum yamulttu beni diye de doktor yalanci kasilma demisti kuzum. Simdi bir de su sancilar eklendi hayirlisi olsun diyelim.
Ama.bu sertleşme çok çok önceden beri oluyo nerdeyse 20. Haftadan beri hiçte sormadım doktora

Boğazım.cok agriyo yutkunamiyorum :hasta:

Ama.bu sertleşme çok çok önceden beri oluyo nerdeyse 20. Haftadan beri hiçte sormadım doktora

Canım Hemen ballı limonlu su iç sıcak sıcak. Boğazını yakmasin dikkat et aşırı sicak olmasın .yudum yudum iç yavaşça

Canım Hemen ballı limonlu su iç sıcak sıcak. Boğazını yakmasin dikkat et aşırı sicak olmasın .yudum yudum iç yavaşça
Oğlanı okula götürüp getiriyim zencefil kaynaticam ama kaç gündür var iyice artıyor öksürük olmasında bunu çekerim ya :110:

Gecenlerde bende hasta oluyodum bogazlsrim kotuydu. Ihlamur yapip fincanimin icine bi cimdik karabiber ve bal atarak ictim bide corba falan portakal mandalina 2 3 gunde atlattim kuzum.

Son düzenleme:
Kızlar merhaba
Kan idrar da temiz çıktı

Canım benimde geçmeyen bir bel ağrısı başladı bebeğim hareketli kasıklarımda ağrı yok henüz bu bel ağrısı erken doğum işareti değildir dimi?kızımda hiç sancı çekmeden doğuma girdim o yüzden sancıyı hiç bilmiyorum nasıl olur

Kızlar benim sipa 1670 gram olmuş. 1 hafta ondeymis. Doğum pozisyonu almış çok şükür her şey normal. Doktoru da beğendim bakalım inşallah devam ederiz, bu sırada 20sinda başka doktorda randevum var ben iyi alıştım gezmeye doktor doktor :KK48:

Kızlar merhaba.bir şey soracağım.ayın 12 sinde 32+0 oluyorum.o gün doktora gidip çalışamaz raporu alacaktım ama doktorumun randevuları doluymuş ertesi güne alabildim.raporu ertesi gün alsam o 1 gün sıkıntı olur mu?gidip başka bir yerden alsam mı?

Kızlar merhaba.bir şey soracağım.ayın 12 sinde 32+0 oluyorum.o gün doktora gidip çalışamaz raporu alacaktım ama doktorumun randevuları doluymuş ertesi güne alabildim.raporu ertesi gün alsam o 1 gün sıkıntı olur mu?gidip başka bir yerden alsam mı?
Canım sıkıntı olurmu bilmiyorumda o gün kontrolün yoksa sadece rapor yazacaksa telefonda rica etsen sadece rapor yazacaksa öğle arasında bile yazar iki dakikalık bir iş benim il dışına çıkmam gerekiyordu bir hafta rapor istemiştim gel yazayım dedi hastalarının arasından aldı yazdı hemen gelmişken ultrasondada bakalım istersen demişti allah razı olsun

Kızlar benim sipa 1670 gram olmuş. 1 hafta ondeymis. Doğum pozisyonu almış çok şükür her şey normal. Doktoru da beğendim bakalım inşallah devam ederiz, bu sırada 20sinda başka doktorda randevum var ben iyi alıştım gezmeye doktor doktor :KK48:
Maşallah tatliskoya dogsalarda koklasak çok özledim bebek kokusunu

Canım sadece raporu alacaksan gidip rica edebilirsin, SGK ya bildiriyorlar ya sorun olmasın sonra 1 gün için. Bizim doktor öyle raporluk işlerde 5 dk alıyor yanına

Oh masallah canim sevindim ♡

Kızlar ya birşey sorucam oğlumu kaldırıp indirmek kucagima almak birşey yapar mı korkmaya başladım artık karnım iki büklüm bazen normal hamileler gibi değilim pek dikkat edemiyorum ayakta sallıyorum mesela ellerini tutarak uyuyo karnım ikiye katlaniyo bi zarar olur mu ki banyodaysa öyle mesela göbeğim batiyo tekiz yardım eden falan yok o yüzden herşeyi yapiorim ama kizimada birşey olur diye ödüm kopuyo ya:( :(:(

Kızlar ya birşey sorucam oğlumu kaldırıp indirmek kucagima almak birşey yapar mı korkmaya başladım artık karnım iki büklüm bazen normal hamileler gibi değilim pek dikkat edemiyorum ayakta sallıyorum mesela ellerini tutarak uyuyo karnım ikiye katlaniyo bi zarar olur mu ki banyodaysa öyle mesela göbeğim batiyo tekiz yardım eden falan yok o yüzden herşeyi yapiorim ama kizimada birşey olur diye ödüm kopuyo ya:KK43: :KK43::KK43:
Bence bisey olmaz canım Allah'ın izniyle, Allah kolaylık versin napcan mecbur kalınca yapıyo insan ama sen yine de dikkatli ol

Back