- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
Canım benim hoşgeldin, sevgi hanım yoktu 3 defa randevu için aradım. Sonra başka bi doktora gittim amerikanda. Şimdi cuma için sankoda ibrahim beye randevu aldım. Sonra tekrar sevgi hanımdan alcam ibrahim beyle elektrigimiz tutmazsa. Deneme yanılma yapıyorum artikBurayı unutmuşum kızlar ben...epey yazışmışsınız....LastMadOnEarth kuzum sen Konukoğlu na gitmedin mi hala? Hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsun? Sevgi hanıma bi bakacaktın hani...Ben Kilis ten gelene kadar o benim için cumartesi akşam 6da hastaneye gelmiş tam tekmil hazırlanmıştı ve 1 kuruş bile almadı...hastaneden de çok memnun kalırsın bi gör bence
Ali Tahtacı vardı orda bi de Engin bey...onlar da iyidir...Sevgi hanım da hiç kıpırdamazdı yerinden hayret, her seferinde korkardım aman ben doğurmadan tatil izin emeklilik ihtimali yok değil mi diye gülerdi yok yok ben hep burdayım derdi...çok tecrübeli harika bir doktor...geçen sene de arkadaşım 2.yi yine onda doğurdu ama fiyatları bilemiyorum sorman lazım da çok uygundu...her türlü tahlil vs de yapılıyor başka yere gitmene gerek yokCanım benim hoşgeldin, sevgi hanım yoktu 3 defa randevu için aradım. Sonra başka bi doktora gittim amerikanda. Şimdi cuma için sankoda ibrahim beye randevu aldım. Sonra tekrar sevgi hanımdan alcam ibrahim beyle elektrigimiz tutmazsa. Deneme yanılma yapıyorum artik
Tamam canım cuma bi gideyim ibrahim beye bakalım inşallah anlaşırız, artik stres oldum ya inşallah hayırlısıyla karar vereyimAli Tahtacı vardı orda bi de Engin bey...onlar da iyidir...Sevgi hanım da hiç kıpırdamazdı yerinden hayret, her seferinde korkardım aman ben doğurmadan tatil izin emeklilik ihtimali yok değil mi diye gülerdi yok yok ben hep burdayım derdi...çok tecrübeli harika bir doktor...geçen sene de arkadaşım 2.yi yine onda doğurdu ama fiyatları bilemiyorum sorman lazım da çok uygundu...her türlü tahlil vs de yapılıyor başka yere gitmene gerek yok
Canım bende aynı dertten muzdaribim oglumdada cokckasinirdi bunda genembi nebze daha az banyodan sonra daha çok kaşınıyor genelde çok sıcak yıkanmamak gerekiyor bende bebe yağı sürüyorum ama oda çare değil kasimadan sabırla beklersen geciyo :)kızlar göbegim cok fena kasıniyor..lierac..mustela..hindistan cevizi yagi..normal nivea..ne bulsam deniyorum gecsin diye..oyle asirı bi kilom da yok ama delircemtavsiyesi olan var mi? hatta kasınan var mi (her gun dus aliyorum tabiki buarada:)
Göbeğin açık gez kuzum evde, hava alsın azıcık bi ara benim de öyleydi şimdi de tam geçmedi ama daha iyikızlar göbegim cok fena kasıniyor..lierac..mustela..hindistan cevizi yagi..normal nivea..ne bulsam deniyorum gecsin diye..oyle asirı bi kilom da yok ama delircemtavsiyesi olan var mi? hatta kasınan var mi (her gun dus aliyorum tabiki buarada:)
Hiç sorma canım, kremler bakim sütleri vs.herseyi sürüyorum, katı kakao yağı sürüyorum yine de hafif hafif kasiniyor. Çatlağım yok çok şükür daha ama kaşıntı gitmiyorkızlar göbegim cok fena kasıniyor..lierac..mustela..hindistan cevizi yagi..normal nivea..ne bulsam deniyorum gecsin diye..oyle asirı bi kilom da yok ama delircemtavsiyesi olan var mi? hatta kasınan var mi (her gun dus aliyorum tabiki buarada:)
Canım ultrason çok doğru bilgi vermiyor dur hemen canını sıkma stres yapma, önden gidiyorsa belki erken doğar bi sorun olmaz inşallah. Oy yerim tontisi ben. Doktor ne dedi olumsuz mu konustu?Kizlar moralim bozukgebelik sekeri dolayisyla oglum baya onden gtmeye baslams kilosu haftasna gore fazla 2 kilo olmus nerdeyse bana gore 30+4 doktora gore 32+5 fln sizinkiler kac kilo bebegime bsey olur mu diye iyice korkmaya basladm
Hemen moral bozma canım diyetine dikkat et ayrıca erkek bebeklerin geneli önden önden gidiyor merak etme sen dikkat ettiği sürece hiç bişey olmaz Allah'ın izniyleKizlar moralim bozukgebelik sekeri dolayisyla oglum baya onden gtmeye baslams kilosu haftasna gore fazla 2 kilo olmus nerdeyse bana gore 30+4 doktora gore 32+5 fln sizinkiler kac kilo bebegime bsey olur mu diye iyice korkmaya basladm
Canım benimkide öyle üstelik gebelik şekerim çıkmadı, Prof hiç bi şey olmaz en fazla iri olur ve sezeryanla doğar ne üzülüyorsun demişti, sen de moralini bozma lütfen, gebelik şekerine göre diyetine uymaya çalış, düzelir inşallah Allah’ın izniyleKizlar moralim bozukgebelik sekeri dolayisyla oglum baya onden gtmeye baslams kilosu haftasna gore fazla 2 kilo olmus nerdeyse bana gore 30+4 doktora gore 32+5 fln sizinkiler kac kilo bebegime bsey olur mu diye iyice korkmaya basladm
Canım benimki geçen hafta cuma günü 1300 gramdı. Yarın başka bi doktorda randevum var bakalım kaç olmuş. Haber veririm çıkınca.EvBoregi ANNONA LastMadOnEarth kizlar tesekkur ederim ama ortalama 16-17 gun buyuk gtmesi hic iyi bisey degil dedi ama baya bi inceledi baska bi anomalilik gormedi sanirim com skur kalp ve bobrege zarar verir seker diyolar hemen hemen 2 kg olmus dedi sordugumdada sizinkiler ne kdar ? Normal dogum cok istyordum artk umrmda degil evde sekerimi olcup tekrr gidicm pazartsi muhtemelende insuline baslar diye tahmn edyrm cunku gecen hafta olctgm degerlerden fazla cikmaya basladi ayni yesem bile giderek insulin ihtycm artcakms cnku moralim bozuldgu icinde biraz once 160 cikti sekerim
Ben 30+0 da gittiğimde 1650 gramdı . Ultrason kağıdında ölçümler 30+4,30+6 falan yazıyordu . Şeker için bişey diyemicem 100 lük şekerbyüklemesi normal çıktı bnmKizlar moralim bozukgebelik sekeri dolayisyla oglum baya onden gtmeye baslams kilosu haftasna gore fazla 2 kilo olmus nerdeyse bana gore 30+4 doktora gore 32+5 fln sizinkiler kac kilo bebegime bsey olur mu diye iyice korkmaya basladm
Canım benim oğlumda iki buçuk hafta önden gidiyordu drum meyveyi azalt biraz demişti ilerde şekerin çıkabilir dedi o ay birdahaki kontrole kadar sınırlı meyve tükettim kontrolde bir haftaya düşmüştü ilerilik bide ben o ilerilik varken hergün muz kahvaltıda tahin pekmez yiyordum bunları bıraktım canımKizlar moralim bozukgebelik sekeri dolayisyla oglum baya onden gtmeye baslams kilosu haftasna gore fazla 2 kilo olmus nerdeyse bana gore 30+4 doktora gore 32+5 fln sizinkiler kac kilo bebegime bsey olur mu diye iyice korkmaya basladm
Cuma günü 1290 di benimdeEvBoregi ANNONA LastMadOnEarth kizlar tesekkur ederim ama ortalama 16-17 gun buyuk gtmesi hic iyi bisey degil dedi ama baya bi inceledi baska bi anomalilik gormedi sanirim com skur kalp ve bobrege zarar verir seker diyolar hemen hemen 2 kg olmus dedi sordugumdada sizinkiler ne kdar ? Normal dogum cok istyordum artk umrmda degil evde sekerimi olcup tekrr gidicm pazartsi muhtemelende insuline baslar diye tahmn edyrm cunku gecen hafta olctgm degerlerden fazla cikmaya basladi ayni yesem bile giderek insulin ihtycm artcakms cnku moralim bozuldgu icinde biraz once 160 cikti sekerim
Canım ben üç haftadır gitmiyorum cumartesi gidicem,gidince söylerim sana da son durumu. Suyu fazlaydı ayrıntılı ultrasonda ama suyu normale dönmüştü 3 hafta önce ama hala iki hafta önde gidiyordu gelişimi. Göbeği, başı ve bacak boyu uyumlu kilosu ile dedi en son. Ayrıntılıda Prof sen kaç kilo doğdun falan demişti, ben de 4 e yakın doğmuşum diye söyledim, normal o zaman dedi.EvBoregi ANNONA LastMadOnEarth kizlar tesekkur ederim ama ortalama 16-17 gun buyuk gtmesi hic iyi bisey degil dedi ama baya bi inceledi baska bi anomalilik gormedi sanirim com skur kalp ve bobrege zarar verir seker diyolar hemen hemen 2 kg olmus dedi sordugumdada sizinkiler ne kdar ? Normal dogum cok istyordum artk umrmda degil evde sekerimi olcup tekrr gidicm pazartsi muhtemelende insuline baslar diye tahmn edyrm cunku gecen hafta olctgm degerlerden fazla cikmaya basladi ayni yesem bile giderek insulin ihtycm artcakms cnku moralim bozuldgu icinde biraz once 160 cikti sekerim
Bizim de 2 hafta önde gidiyordu ve şeker yüksek çıkınca diyete yürüyüşe başladım 5-6 güne düşmüş ilerilik...ama az önce oğlumun ultrason fotoğraflarını buldum baktım canım 28 haftalıkken 31+ lardaymış özellikle Fl boyu...o zaman şeker de çıkmamıştı ama yine ekşi seviyordum acayip büyümüştüm ben 25 küsür kilolar almıştım oğlum şimdi 6 yaşında 4 kilo ve 52 cm doğdu çok da sağlıklıydı yavrum pehlivan gibiydi...sütüm gelmediği halde bişey vermedik bekledik doktor iyi beslenmiş süt gelene kadar bekleyin bişey olmaz dedi ertesi gün sütüm de geldi emdi büyüdü kuzu gibiydi maşallah...bu sefer şekerden onu yeme bunu yeme karnımdaki garibim besleniyor mu diye üzülüyorum...bence irilikte abartılacak bişey yok...ha sezaryen oldum ama o benle alakalı yani bebek doğum kanalına girmiyordu annem de hep zor doğurmuş yapısal yaniKizlar moralim bozukgebelik sekeri dolayisyla oglum baya onden gtmeye baslams kilosu haftasna gore fazla 2 kilo olmus nerdeyse bana gore 30+4 doktora gore 32+5 fln sizinkiler kac kilo bebegime bsey olur mu diye iyice korkmaya basladm
Canim bio oil denedin mi? Benimde bu ara kasinmaya basladi sonra ufak bir iki catlak gordum hemen bio oile basladim gecti kasinti falan kalmadi.kızlar göbegim cok fena kasıniyor..lierac..mustela..hindistan cevizi yagi..normal nivea..ne bulsam deniyorum gecsin diye..oyle asirı bi kilom da yok ama delircemtavsiyesi olan var mi? hatta kasınan var mi (her gun dus aliyorum tabiki buarada:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?