• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Kızlar 3 5 güne hastane çantamı hazırlayacağım
Şu an için normal doğuma engel yok bebek dönmüş bende normal istiyorum kısmetse doktorum sezeryan yanlisi biraz 31. Haftadayım şimdi ben kendime 2 pijama 2 gecelik koysam çok mu olur

Deneyimli anneler bana akıl verin

Artı 1 tane de fotoğraf için şık bir gecelik ve sabahlık koyacağım onu normalde giymem beyaz dantelli filan

Canim istediğini sorabilirsin. Herzaman cevaplamaya çalışırım kendini yalniz hissetme

Aynen canim hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.
Ben iğneden korkan kan aldırırken ağlayan biriyim ve oğlumu normal doğum ile kucagima aldım inşallah kizimida normal doğum ile kucagima alirim
Insllah hayırlısı ile alırsın prensesini de kucağına

Kızlar 3 5 güne hastane çantamı hazırlayacağım
Şu an için normal doğuma engel yok bebek dönmüş bende normal istiyorum kısmetse doktorum sezeryan yanlisi biraz 31. Haftadayım şimdi ben kendime 2 pijama 2 gecelik koysam çok mu olur

Deneyimli anneler bana akıl verin

Artı 1 tane de fotoğraf için şık bir gecelik ve sabahlık koyacağım onu normalde giymem beyaz dantelli filan
Ben 2 pijama takımı koymuştum oğlumda yetmişti de bana yine 2 pijama koycam

apekmimek apekmimek canım.nerelerdessin iyisiniz inşallah

İyi akşamlar canım...
Şimdilik bir yaramazlık yok ama
2 gündür kasıklarım yürürken eğilip kalkarken acıyor.Hiç bu kadar acımıyordu
İster istemez huylandım
Oğlumda çok hareketli bi tarafa toplanınca nefesim daralıyor.rahmime de ara ara sancılar giriyor.
Yarında böyleysem doktora gideceğim.
İnş normal bir durumdur

İyi akşamlar canım...
Şimdilik bir yaramazlık yok ama
2 gündür kasıklarım yürürken eğilip kalkarken acıyor.Hiç bu kadar acımıyordu
İster istemez huylandım
Oğlumda çok hareketli bi tarafa toplanınca nefesim daralıyor.rahmime de ara ara sancılar giriyor.
Yarında böyleysem doktora gideceğim.
İnş normal bir durumdur
Afirlastikca ağrılarda artıyor tabi önemli birşey değildir gebelik ağrılarıdir
muhtemelen amamicin rahat edicekse git tabi iyi olmanıza sevindim

Ayyy kızlar benim sipa çıkacak karnımi delip ya resmen çığlık attırıyor bana durup dururken :KK70:
Bugün oğlum elini karnıma koydu kızda başladı oynamaya o oynadikca abimiz kahkahalara boğuldu çok güzeldi ya
Hareketlerinides sertleşti artık can yakiyolar :)

Bugün oğlum elini karnıma koydu kızda başladı oynamaya o oynadikca abimiz kahkahalara boğuldu çok güzeldi ya
Hareketlerinides sertleşti artık can yakiyolar :)
Evet canım böyle ayağını bir bastırıyor böcek ezer gibi, bi gün tutuvercem o minik topuğundan valla içim bi hoş oluyo:KK48:

Kızlar birşey sorucam oğlum 22 aylik olacak doğumum da kızımla aynı odada yatabilir mi sizce nasıl yapmalıyım karar veremiyorum

Yatar canim neden yatamasin ki benim oğlum.6 yaşında olucak odalari aynı
Uyarırlar mi birbirlerini acaba oglumunda tam uyku düzeni oturmadı ki:( oğlumun büyüyen beşiği var onu açıcaz çünkü artik üstünden koruma olmasına rağmen atlamaya çalışıyo fazla hareketli normal besigide yatağı besik olarak kaliyo yani onu da yanina koyim diyorum baska musait yrr yok salonada park yatagi acarim cok aglar falansa orda yatarız oğlum uyanmasın falan diye yatak odasına kur diyo eşim beşiği ama pek yer müsait değil bilmiyorum valla napicagimi

Uyarırlar mi birbirlerini acaba oglumunda tam uyku düzeni oturmadı ki:KK43: oğlumun büyüyen beşiği var onu açıcaz çünkü artik üstünden koruma olmasına rağmen atlamaya çalışıyo fazla hareketli normal besigide yatağı besik olarak kaliyo yani onu da yanina koyim diyorum baska musait yrr yok salonada park yatagi acarim cok aglar falansa orda yatarız oğlum uyanmasın falan diye yatak odasına kur diyo eşim beşiği ama pek yer müsait değil bilmiyorum valla napicagimi
Aglasada alışırlar bence sese mesela eşim.oglum.dofdugu ilk hafta her ağlaması ama uyandırdı sonra duymamaya başladı yinede sen bilirsin istersen salona köy park yatağı biraz büyüyünce aynı odada yatirirsin

Kızlar birşey sorucam oğlum 22 aylik olacak doğumum da kızımla aynı odada yatabilir mi sizce nasıl yapmalıyım karar veremiyorum
Bence kızını yanında yatır ki sana ihtiyaci olcak sürekli yat kalk zorlanirsin.benim oglum da 3.5 yaşında onu odasında yatiriyorum bi süre kızımı da yanıma yatircam ins.ki guvenip de birakma bence n kadar sakin olursa olsun illa bi kıskançlık olur riske atma bebisi derim

Aglasada alışırlar bence sese mesela eşim.oglum.dofdugu ilk hafta her ağlaması ama uyandırdı sonra duymamaya başladı yinede sen bilirsin istersen salona köy park yatağı biraz büyüyünce aynı odada yatirirsin
Salona park yatak ayrı koyucam gündüz falanda lazım oluyordu oğlumun odasi çekenden gündüz yatardı salonda yada içind e dururdu . Oğlumun büyüyen besik var ya hani mdf ahşap onlardan onu açınca tek kişilik yatak oluyor onu açıcam üstündeki beşiği de kıza kullanıcam aynı odada parti yataktan ayrı. Buyuyen yatağın alt tarafida yatak oluyor tek kişilik yavrulu yatak diyorlar hani öyle almıştık şimdi ağladığında falan yatıyorum yanında bende orda yatarim diye düşündüm sese alışırlarsa iyi olur bakalim

Bence kızını yanında yatır ki sana ihtiyaci olcak sürekli yat kalk zorlanirsin.benim oglum da 3.5 yaşında onu odasında yatiriyorum bi süre kızımı da yanıma yatircam ins.ki guvenip de birakma bence n kadar sakin olursa olsun illa bi kıskançlık olur riske atma bebisi derim
Yok yanlarında yatıcam zaten yanlız bırakmam ordada yatak var olmadı dedim gibi yatağını oraya kurdurim ben park yatagida salona olmadı salonda yatarız kızımla oğlum tek yatmayı biliyo sadece geceleri çok kalkiyo hala

Burayı unutmuşum kızlar ben...epey yazışmışsınız.... LastMadOnEarth LastMadOnEarth kuzum sen Konukoğlu na gitmedin mi hala? Hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsun? Sevgi hanıma bi bakacaktın hani...Ben Kilis ten gelene kadar o benim için cumartesi akşam 6da hastaneye gelmiş tam tekmil hazırlanmıştı ve 1 kuruş bile almadı...hastaneden de çok memnun kalırsın bi gör bence

meselafulyaolsunmu meselafulyaolsunmu Gerek yok bence canım, ben bebeğin bütün kıyafetine 200 lira ya verdim ya vermedim Bursa dayız geçen cmt kapalı çarşıya girdik bebe dükkanlarına, nakitte pazarlık da oluyor...zaten eskimeden küçülüyor hepsi...o kadar da bilmiyorum yapmalı mı doğru mu...sürdürmek mümkün değil sonuçta...oğlumun çamaşırlarını ben ilk bikaç ay sabun tozuyla yıkadım sonra attım bizimkilerle beraber normal deterjanla...bi atopik dermatit ögrenmişler yok cildi hassas yok teni beyaz valla bi krem aldım sürdüm galiba başka da bişey yapmadım geçti gitti...alerjik malerjik diye çocukları zorla hasta ediyorlar...annede alerji yoksa çocukta da olmaz bence...ufak tefek şeyleri de abartmamalı

Back