Allah korktuğundan uğratmasın inşallah bı kaç hafta daha dursa bile onun için çok iyi ama.artik dogsada Allah'ın izniyle kucağına almak için bir süre beklicem o kadar üzme kendini stres senide bebeğinize etkiler bol dua şuan yapacak bir şeyimiz yok Allah'a emanet yavrunCanım bebeği besleyen iki damarda direnç var yani bebeğe giden kan akımı yavaşmış bu nedenle iyi beslenemiyor geriden geliyortansiyonum normal hergün nst bağlanıyorum hareketlerini takip ediyorum sorun yok su anlık ama her an alabiliriz diyorlar bebeğe akım yavaşlayıp durması söz konusu
Normali ebeler yaptırır genelde doktor bebeğin çıkış anında gelir yada ayrı bir ücret karşılığı geliyolar bazı doktorlar mesayi disindaKızlar normal doğumu doktorunuz mu yaptırıyor yoksa ebe mı? Yani size bilgi verdi mı? Acil durumda gelirim ve sadece sezaryense mi ben yaptırırım dedi?
Anladım canım. Ya tamam ebe yaptırsın da doktor da bulunsun istiyorum ben ama dün doktora sordum ben gelirsem sezaryen olursa gelirim dedi. Tabi ben dellendim. Ama ses çıkarmadım. Size de bi sorayım dedim yoksa başka doktor aricam artik bi dikiş tutturamadimNormali ebeler yaptırır genelde doktor bebeğin çıkış anında gelir yada ayrı bir ücret karşılığı geliyolar bazı doktorlar mesayi disinda
Canım iste dediğim gibi doktor bebeğin çıkışında gelir ama normal doğum yapanlarda yanıtlar belki farklı olanda vardırAnladım canım. Ya tamam ebe yaptırsın da doktor da bulunsun istiyorum ben ama dün doktora sordum ben gelirsem sezaryen olursa gelirim dedi. Tabi ben dellendim. Ama ses çıkarmadım. Size de bi sorayım dedim yoksa başka doktor aricam artik bi dikiş tutturamadim
Canim cok gecmis olsun insallah zamaninda saglikla kucaklarsin yavrusunu dualarimiz seninleKızlar erken Doğum nedeniyle hastaneye yatırdı doktor gelişimi 2 hafta geride lütfen dua edin
Duruyo onlara dolgu yapılacak ömrünü uzatmak için çekse yerine yenileri 9 yaş mı n zaman çıkacağı belli diil dolgu yapilcakCanim disten ne operasyonu geçirecek daha küçük degilmi süt dişleri duruyordur daha.
Hayırlısı olsun hakkınızda canım bebisini hayırlı zamanda kucağına alırsın insSağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden beklemekten dua etmekten başka çarem Yok şu an
Anladım canım. Ya tamam ebe yaptırsın da doktor da bulunsun istiyorum ben ama dün doktora sordum ben gelirsem sezaryen olursa gelirim dedi. Tabi ben dellendim. Ama ses çıkarmadım. Size de bi sorayım dedim yoksa başka doktor aricam artik bi dikiş tutturamadim
Yok canım ozele gidiyorum ben. Ozeldeki doktor öyle dedi de çok üzüldüm vallaCanim özel hastaneden mi bahsediyorsun.
Devlette ebeler yaptırıyor. Eğitim araştırma da mesai saatleri içerisinde öğrencilere eğitim veriliyor. Kuzenimin saat 9.30 gibi dogurmustu basında toplamışlar bir hocalari varmis ama asistan doğurmuş.
Sezeryanda doktor oluyor mutlaka.
Özel hastanede ise doktorun gelmesi lazım. Arkadaşım yaptı normal doğumda kendi doktoru bulunmuştu.
Ne alaka canim yaa hadi gece gelirsem artı ücret alırım diyebilirde sezeryana sadece girerim demesi çok saçma sonuçta tek bir kişi ilgilensin diye özele gidiyor insanlar. Bende oğlumda özele gidiyordum doğuma 10 gun kala tatile çıkmış doktor hanım benim haberim bile yoktu. Hastaneye nasıl olur dediğim de başka doktorumuz da var ona gelebilirsiniz oda doğum yaptırıyor dediler. Bende senin gibi dellendim ve söyledim de. Ben doğumu devlette yapmayı düşünüyordum zaten bu olay da devlete gitmemi tetikledi.Yok canım ozele gidiyorum ben. Ozeldeki doktor öyle dedi de çok üzüldüm valla
Duruyo onlara dolgu yapılacak ömrünü uzatmak için çekse yerine yenileri 9 yaş mı n zaman çıkacağı belli diil dolgu yapilcak
Benim de bu aralar kafam karışık canım, sezeryan mı istesem diyorum, abimin eşi hep sezeryan istiyordu sancısı başladı normal Doğum olsun demiş, neyse tam Doğum anında bebeğe kordon dolanıyor, ebe içeri koluyla dalıyor, bebek o genişlemeyle kendini dışarı fırlatmış sözde, yeğenin gözündeki tüm damarlar patlamıştı, kan çanağı gibi gözlerle durdu iki haftadan fazla sürekızlar normal dogum yapan var mi aranizda? ya komplikasyonlari cok diye korkuyorum..rahim yirtiliyor, gevsiyor..bebegi cekistirirken zarar verilebiliyor..kafasi sıkısıp yamuluyor, kaburgasi kırılabiliyor, bebek düsebiliyor..ay kafamda bin tane senaryo..cesaret edemiyorum ama kafam da karismiyor degil ;(
heh bu öykü de tuzu biberi olduBenim de bu aralar kafam karışık canım, sezeryan mı istesem diyorum, abimin eşi hep sezeryan istiyordu sancısı başladı normal Doğum olsun demiş, neyse tam Doğum anında bebeğe kordon dolanıyor, ebe içeri koluyla dalıyor, bebek o genişlemeyle kendini dışarı fırlatmış sözde, yeğenin gözündeki tüm damarlar patlamıştı, kan çanağı gibi gözlerle durdu iki haftadan fazla süreanneye gelince sayısız dikiş, her yeri yırtılmıştı.. bu arada kendisi de pediatristir, herkes arkadaşıydı, hocalar girdi doğuma vs. Ama ebe birden dalınca kimse o an bişi diyememiş, o kadar fazla kanamıştı dogumdan çıktığında bacakları falan patlıcan moruydu, kızın vücudunda kan kalmamış resmen. Keşke yapmasaydım sezeryan olsaydım der hep, bu arada bebegin kilosu sadece 2600 dü, hani o parçalanmaya insan 4 kilo falan bekliyor
Ayy kuzum ben de sen gibiyim, bi de böyle pırt diye doğuranlar var dikişsiz falan, ertesi gün rutin hayatlarına devam edenler :) arkadaşın kardeşi azcık sancılanmış hastaneye gitmişler, Doğum başladı demişler içeri almışlar, on dk da doğmuş bebiş, akşama eve dönmüşler, Kızcağız sabah çamaşır atmışmış gelince onları asmışheh bu öykü de tuzu biberi olduyok yok ben cesaret edemiyorum cidden..paramparca olma ihtimali var rahmin artik 1 hafta 10 gün neyse cekerim sezaryen agrisini..
kızlar normal dogum yapan var mi aranizda? ya komplikasyonlari cok diye korkuyorum..rahim yirtiliyor, gevsiyor..bebegi cekistirirken zarar verilebiliyor..kafasi sıkısıp yamuluyor, kaburgasi kırılabiliyor, bebek düsebiliyor..ay kafamda bin tane senaryo..cesaret edemiyorum ama kafam da karismiyor degil ;(
heh bu öykü de tuzu biberi olduyok yok ben cesaret edemiyorum cidden..paramparca olma ihtimali var rahmin artik 1 hafta 10 gün neyse cekerim sezaryen agrisini..
Bak senin tecrüben varmış ne güzel, takdiri ilahi ikisinde de kötü şeyler yazılmışsa olur. Kaldı ki daha belli bile değil vücudumuz izin verir mi normal doguma vermez mi bakalım. Haklısın cehalet mutluluk sanırım, yaşayalım görelimCanim sezeryanda dolayı rahmi alınan var.
Bir daha çocuk sahibi olamayacak erken yasta menapoz daha 20li yaşlarında oluyor bu olay. Kendisi komşumuz olur.
Ve bana gore sezeryan komplikasyonları normal doğuma göre daha riskli ve fazla. İkisininde komplikasyonlarını okumadım. Çünkü okudukça kurucam kafamda gericem kendimi korkucam gereksiz yere.
Boşver cehalet mutluluktur. Her iki olayda da kötü senaryolar mevcuttur ama iyileri de var değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?