2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Ben vitaminsiz falan kaldım herhalde, dizlerim titriyor resmen aman maşallah diyelim, ben de bıraksam iyice oturup kalıcam inatla yürüyorum ama zorlanıyorum açıkcası
Merdiven çıkarken ölüyorum sanki kaslar zayıf bence bizim. Pilates yapsaydım çok iyi olacaktı en başından.

Canim ben garmestan kullandım çok iyi geldi hemde göğüs uçarım kötü olduğu zaman kullanmıştım işime yaradi.
Ben göğüs uclarima emzirme öncesi ve sonrası sütümü sürüyordum ara ara da zeytinyagi çatlama olmadi aslinda nazar değdi resmen göz göz delindi.

Ben de garmastan hakkında iyi yorumlar duydum canım bir de ayva cekirdegi, biriktiriyorum ayva çekirdeğini de. Inşallah çok catlamaz

Merdiven çıkarken ölüyorum sanki kaslar zayıf bence bizim. Pilates yapsaydım çok iyi olacaktı en başından.
Ben hergün yarım saat falan yürüyorum baştan beri ama nedense bu hafta böyle, belki de iyice büyüdü diye bilemedim. İnşallah geçici bi şeydir yoksa iki ay çekilmez böyle. Merdivenle sınamadım hiç kendimi ama kesin çıkamam

Biri merdiven mi dedi 5. Katta oturuyorum ve asansor yok eski bina siz düşünün halimi 3. katta kvde mola verip oyle cikabiliyorum
eve

Kizlar selam. Cok onemli bir konuya cozum bulma derdindeyim. Bebegime anne yani besigi aldik internetten bir geldi kocaman odasina besik yaptik bizde. Olcusu 60*120 internette 5 6 yasina kadar yatar diyor ama tabiki okadar yatamaz. Sizce kaca kadar yatabilir bu birinci sorum. Ikincisine gelince. O besigin icinde 2 3 parmak kalinliginda sunger yatak var. Haftasonu bir magazaya ortopedik yatak sordum 2 3 yasina kadar onermediklerini soyledi. Bebeklere sunger yatak daha saglikliymis sanirim. Bu konuda sizler ne dusunuyorsunuz?

3 yaşına kadar rahat yatar bence bizim de park yatak büyüktü yattı oğlum sonra dönse bile düşmez oldu normal yatakta yatabildiği için onu toplayıp kaldırdık...ve evet visko falan olmuyor sünger yatak iyidir 3-4 yaşına kadar yastık bile kullanmadık biz

Evet canim ilk duydugunda garip gelse de en uygunu sunger yatakmis Hele hele ortopedik visko yatak falan kesinlikle önerilmiyor

Evet canim ilk duydugunda garip gelse de en uygunu sunger yatakmis Hele hele ortopedik visko yatak falan kesinlikle önerilmiyor

Tesekkur ederim tired kuzumm

Ay evet N nisann_tr cok garipsedim kuzum ya sonucta adi ustunde ortopedik hani daha iyi gelecegini dusunurdum ama ne bileyim almiyim o zaman ortopedik yatak ben. 7 8 ay yanimda yatiricam ondan sonra odasina geciricem 2 yasinda falan alirim ortopedik

Meraba 50 lik seker yukleme sonucum 1 saat sonun 148 cikmis sinir 140 mis sanirim 100 luk onerdi doktor sizinkler nasil cikti yaptrmali miyim

Canim benimde 50 lik 164 cıktı 100 lük şeker yüklemesi yapılacak. Sonuçta meyvadan ufak tefek kacamaklardan bunun daha fazlasını aliyoruz benim sikintim kan vermek damar yolu bir turlu bulunmuyor igneyi sokup iceride damar aramalari canimi yakiyor

meselafulyaolsunmu park yatak alirken odadan odaya geciririm diyorsan 60x120 al yok olduğu yerde kalıcak diyorsan 70x120 veya 110 almanı tavsiye ederim. Ben oğlumda pepetto marka 60x120 aldım ilk zamanlar gündüz salona gece yatak odasına geciriyordum rahat oluyordu kapılardan gecişi. Hala sağlam kızım kullanacak simdi

Biri merdiven mi dedi 5. Katta oturuyorum ve asansor yok eski bina siz düşünün halimi 3. katta kvde mola verip oyle cikabiliyorum
eve
Ben 1 katta veriyorum molayı kvde 2 ye gelincyee kadar dizlerim yanıyor titriyor ay bu ne güçsüzlük arkadaş magnezyum mu istesek?

Ben 1 katta veriyorum molayı kvde 2 ye gelincyee kadar dizlerim yanıyor titriyor ay bu ne güçsüzlük arkadaş magnezyum mu istesek?
Magnezyum dan değildir şu iki haftadır iyice zorlanmaya başladım ben kilo aldıkça zorlaşıyor çıkmak

Hanımlar sessizsiniz, nasılsınız bakalım ?

Çok şükür canım idare ediyorum kendi adıma, sen nasılsın? Temizlik yapayım dedim, kalça agrısından yapamadım başkası yapınca içime sinmiyor, deliricem çok dertliyim çok
Yapcak birini bulsam keyifle içime siner de.
Benimde yarın günüm var aslında çok bişey yapmadım 30 parca ütü yaptım evin icinde dolandım bi iki ama uzun ayakta kalınca benimde kalcam agriyo oturdummu kimildayamiyorum ağrılarım 2 3 gün devam eder artik

Uzaktan hamilelik ne şirin görünüyor oysaki öyle göbekleri şişiriyorlar, paytak paytak dolanıyorlar falan :) böyle olacağı hiç aklıma gelmemişti. Sana gününde kolaylıklar dilerim kuzum, zor işler valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…