How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

park yatak hamgi parka model aldın canım? şu sıralar ben de araştırıyorum. Bi de bebek arabası hala karar veremedim alan var mı:işsiz:
https://m.n11.com/kraft-calipso-plu...Vi-AYCh06Qw-oEAQYASABEgIXovD_BwE&gclsrc=aw.ds
Bu ayaklandiktan sonra kullanacağım.
https://www.e-minico.com/convers-citir-cibinlikli-portatif-sallanir-bebek-besigi-lila-u-51092.html
Bunu da yeni sipariş verdim sallanıyor hemde bi yere gidince yanımda taşırım pratik.

ben de kraft dusunuyorum..bu modeli magazada gordum ama cok buyuk buldum
..benim yatak odam kucuk biraz..70×110lardan olacak muhtemelen..dönence sonradan alabilirim.buarada minik besik de cok sirinmis gule gule kullan..:anneadayı:

Son düzenleme:
Bu da benim oğlumun beşiği teyzeleri, gidip gidip bakıyorum :KK200: halamız hediye aldı, babamız dün akşam kurdu, kurarken videoya çektik, büyüdüğünde oğlumuza izleticez beşiğini kurarken ne kadar heyecanlı olduğumuzu görsün yaramaz :emir_bebek::emir_bebek:

Eklentiler

• 8A76CBB3-3A75-4D3C-A511-5E17B17017C5.jpeg
    8A76CBB3-3A75-4D3C-A511-5E17B17017C5.jpeg
    44,4 KB · Görüntüleme: 75
..benim yatak odam kucuk biraz..70×110lardan olacak muhtemelen..dönence sonradan alabilirim.buarada minik besik de cok sirinmis gule gule kullan..:anneadayı:
E bebekte var küçük ben oğluma almıştım tatilde yazlıkta kullanmak için ölçülerini hatırlamıyorum ama çok pratik ve güzel bi bakabilirsin canim kapılardan kolay geçiyor . Buldum bu canim aynısı kullanışlı baya https://www.e-bebek.com/baby-plus-p...MIh8Hch5qi2QIVx8myCh2KtAnwEAQYAiABEgIWrvD_BwE

Meraba 50 lik seker yukleme sonucum 1 saat sonun 148 cikmis sinir 140 mis sanirim 100 luk onerdi doktor sizinkler nasil cikti yaptrmali miyim

Meraba 50 lik seker yukleme sonucum 1 saat sonun 148 cikmis sinir 140 mis sanirim 100 luk onerdi doktor sizinkler nasil cikti yaptrmali miyim
Doktorun referans değerine göre söylemiş onu 50 lik de sınır 140. Ben 75 lik yaptrdım 180 di sınır 142 çıktı tekrar yaptırmaya gerek duymadık ama tatlıyı en aza indirmemi söyledi doktor. 100'lük yaptır bence netleşir kafanda.

Kızlar ben 32. haftadan sonra ne kadar daha uzatabilirim bilmiyorum çalışmayı çünkü yürümeiyorum bile hep aşağıda taşıyorum çocuğu, çok çişim geliyor ve acıyor gelince. Poposu mesanemin üstündeymiş dönmezse yandık :(

Kızlar ben 32. haftadan sonra ne kadar daha uzatabilirim bilmiyorum çalışmayı çünkü yürümeiyorum bile hep aşağıda taşıyorum çocuğu, çok çişim geliyor ve acıyor gelince. Poposu mesanemin üstündeymiş dönmezse yandık :KK43:
Canım ben evde olduğum halde zorlanıyorum yarım saatte bir çişim geliyor, sanki çokmuş gibi ama azcık yapıyorum yarım saat sonra tekrar :110: Doğumdan önce İznini kullan dayanamıyorsan, Doğumdan sonra heyet raporu almak kolaymış, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benim de iki üç gündür aynı saatlerde yoğurt gibi akıntım oluyor günde tek sefer, kokusu falan yok, bir çorba kaşığı kadar çok ama.. başka başına gelen var mı acaba :KK64:

Kızlar ben 32. haftadan sonra ne kadar daha uzatabilirim bilmiyorum çalışmayı çünkü yürümeiyorum bile hep aşağıda taşıyorum çocuğu, çok çişim geliyor ve acıyor gelince. Poposu mesanemin üstündeymiş dönmezse yandık :KK43:
Ben de 37 ye kadar çalışırım diyordum oğlumda çalışmıştım ama şimdi nerde bende o yürek...okulda 3-4 defa tuvalete gidiyorum ve o alaturka tuvalet benim için ölüm gibi...

Canım ben evde olduğum halde zorlanıyorum yarım saatte bir çişim geliyor, sanki çokmuş gibi ama azcık yapıyorum yarım saat sonra tekrar :110: Doğumdan önce İznini kullan dayanamıyorsan, Doğumdan sonra heyet raporu almak kolaymış, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benim de iki üç gündür aynı saatlerde yoğurt gibi akıntım oluyor günde tek sefer, kokusu falan yok, bir çorba kaşığı kadar çok ama.. başka başına gelen var mı acaba :KK64:
İns heyet alabilirim. Var var koyu kıvamlı değil mi aynı benim de akıntim öyle koku yok kaşıntı falan yok o yüzden sıkıntı değil diye biliyorum cnm.

Ben de 37 ye kadar çalışırım diyordum oğlumda çalışmıştım ama şimdi nerde bende o yürek...okulda 3-4 defa tuvalete gidiyorum ve o alaturka tuvalet benim için ölüm gibi...
Ay çok zor ona oturmak gerçekten. 37 de dogururum diye korkuyorum zaten biz de genetik 35 de geliyor çocuklar.

tired tired Canım sen de yürürken sorun yaşıyor musun? Günlük yürüyüşe çıkıyordun sen de, benim bacaklarım çok güçsüz ve karnımın altı çekiştiriyo gibi habire de tuvalete gitme istegi oluyor. Aslında yürüyüşe alışkınım merak ettim sadece benim mi öyle oldu

tired tired Canım sen de yürürken sorun yaşıyor musun? Günlük yürüyüşe çıkıyordun sen de, benim bacaklarım çok güçsüz ve karnımın altı çekiştiriyo gibi habire de tuvalete gitme istegi oluyor. Aslında yürüyüşe alışkınım merak ettim sadece benim mi öyle oldu
Şimdilik iyiyim çok şükür galiba yürüdükçe açıldım...akşam bu vakitler çıkıyorum 1 saat 4-5km yürüyorum

Şimdilik iyiyim çok şükür galiba yürüdükçe açıldım...akşam bu vakitler çıkıyorum 1 saat 4-5km yürüyorum
Ben vitaminsiz falan kaldım herhalde, dizlerim titriyor resmen :( aman maşallah diyelim, ben de bıraksam iyice oturup kalıcam inatla yürüyorum ama zorlanıyorum açıkcası

Benim 147 çıkmıştı canım.100 lük yüklemeyi yaptırdım.o normal geldi.sen bilirsin ama bence yaptır.sonuçta bir şey varsa bilip de önlem almış olursun

Canim fazla degil mi? Okudugum bir kitapta usta sporcularin bile gunde 3 km den fazla yurumemesi gerektigi yaziyor hamilelikte.

Canim fazla degil mi? Okudugum bir kitapta usta sporcularin bile gunde 3 km den fazla yurumemesi gerektigi yaziyor hamilelikte.
Bilmem...öyle miymiş...gündüz okuldayım ama akşam yemekten 1 saat sonra falan bu yürüyüş bana çok iyi geliyor haftaya kontrol var sorarım ama doktorum zaten kızıyordu yatma fazla yeme yürü diye...

Bilmem...öyle miymiş...gündüz okuldayım ama akşam yemekten 1 saat sonra falan bu yürüyüş bana çok iyi geliyor haftaya kontrol var sorarım ama doktorum zaten kızıyordu yatma fazla yeme yürü diye...
Kitabin yalancisiyim :) bebeginizi beklerken sizi neler bekler diye bir kitap. Ansiklopedi gibi cok guzel.

Bende bunlara yürüyorum hava çok buz olmadıkça ama.eve dönüş benim çilem resmen 5.ktta oturuyorum çıkana kadar mahvoluyorum

Sağol canım.benimde yatak odam büyük diil ama onu 3.5 yaşına kadar kullandım ve dönerken falan rahat ediyo oğlum yattı gibi kalkan cocuk diil.uzun süre kullancaksan tavsiye ederim.sallanma aparatı var diye almayın hemen kırılıyor o yüzden kullanamadim o özelliğini

Back