Posedi falan atıldı yaa annem eşim iyi oldu dedi kapalıyım ben saran bişey giymek istemiyorum ama olmadı sabahlık alırım salaş bi tane hastane de dolaşmak için.valla ben şimdi bile l giyiyorum m bana olmaz pantalonda 40 almıştım onlar bile oturmaya başladı ki son aylar kilo alınıyor diyorlar sen onu iade et bence. Ben xl alcam gecelikleri.
Vurma bir yerePosedi falan atıldı yaa annem eşim iyi oldu dedi kapalıyım ben saran bişey giymek istemiyorum ama olmadı sabahlık alırım salaş bi tane hastane de dolaşmak için.
Bütün kilo almıyorum ki oğlumda böyle değildi.popoyu duvara mi vursam napsam
Canim benim gunluk hayatin kosturmacasi bi iyi bi kotu derken buraya girme firsati bulamadim. Cok ozledim hepinizi. Insallah bir sorun yasayan bi sikinti yasayan hamis yoktur. Hepiniz iyi olun insallah. Ben iyi sayilirim. Bi gun iyi bi gun kusmali agrili falan :) ama kizim iyi cok sukur. Gecen c.tesi doktora gittik 1265 gram olmus 38 cm boyu dedi.. konumu plasentasi suyu herseyi yolunda dedi. Bana ekstra vitaminler yazdi. Yuruyemiyorum yuruyunce karnim sertlesiyo baski oluyo asagiya yalanci kasilmalarim erken baslamis oyle dedi. Catin genisliyo bu guzel haber dedi. Falan filan. Sen nasilsin canim iyimisin? Durumlar neDodine nerelerdesin nasılsın
Öyle takımlar da vardır muhakkak sabahlık dolaşırken üzerine almaya iyi oluyo.Vurma bir yeresabahlık en iyi çözüm ben muhakkak sabahlıklı takım istiyorum hatta pijama gecelik sabahlık bir arada olsa pek iyi olur.
Bende kıZımda çok şükür iyiyiz oğlanı okula götür geitr yemek yap öyle geciyo benimde zamanim :)Canim benim gunluk hayatin kosturmacasi bi iyi bi kotu derken buraya girme firsati bulamadim. Cok ozledim hepinizi. Insallah bir sorun yasayan bi sikinti yasayan hamis yoktur. Hepiniz iyi olun insallah. Ben iyi sayilirim. Bi gun iyi bi gun kusmali agrili falan :) ama kizim iyi cok sukur. Gecen c.tesi doktora gittik 1265 gram olmus 38 cm boyu dedi.. konumu plasentasi suyu herseyi yolunda dedi. Bana ekstra vitaminler yazdi. Yuruyemiyorum yuruyunce karnim sertlesiyo baski oluyo asagiya yalanci kasilmalarim erken baslamis oyle dedi. Catin genisliyo bu guzel haber dedi. Falan filan. Sen nasilsin canim iyimisin? Durumlar ne
Allah kolaylik versin kuzum :)Bende kıZımda çok şükür iyiyiz oğlanı okula götür geitr yemek yap öyle geciyo benimde zamanim :)
İkiside var canim bence gerekli birşey oğlum reflu olmadı çok şükür kızımdaysa kullanırım yam desteklerde ise yariyo çoğu zaman.Reflu yastığı alalim mi kızlar bir de başka bir yastik gordum bebek yan yatırma yastığı diye ikisini de mi alalim yoksa gereksiz mi
Ben uyku seti aldım canim lazımdı zaten hemde doğumda sericem :)Kızlar A101e nevresim takımı gelmiş 49 tl mis, çok merak ettim doğumdan sonrası için lazımdı zaten gidip bakcam şimdi üşenmessemsiz de bi bakın isterseniz lazımsa
O zaman alalim valla çok masraflı bu bebislerİkiside var canim bence gerekli birşey oğlum reflu olmadı çok şükür kızımdaysa kullanırım yam desteklerde ise yariyo çoğu zaman.
Güle güle kullan canımBen uyku seti aldım canim lazımdı zaten hemde doğumda sericem :)
Genelde bime gelen şeyler güzel olur canım bende uyku setine 250 verdim nevresim.tskimlsrida 100 sen başlıyoduGüle güle kullan canımya çok pahalı nevresim takimlari da uyku setleri de, bi bakayım kaliteliyse alcam değilse artık paraya kiycam napayim
Aldım canım gidip usenmedimGenelde bime gelen şeyler güzel olur canım bende uyku setine 250 verdim nevresim.tskimlsrida 100 sen başlıyodu
Güle.gulemkullan canım bizim.buralarda pek kalmiyo millet sabah 9 da dikiliyor kapış kapış gidiyor herşeyAldım canım gidip usenmedimA101 'den aldım. 45 tlydi gayet güzel valla çok beğendim
Benim eski evimin oralarda da hiç kalmıyordu, burası yeni yerleşim yeri ve herkes çalışıyor gündüz, ben de istifade ediyorum onlar işten dönene kadar yagmaliyorumGüle.gulemkullan canım bizim.buralarda pek kalmiyo millet sabah 9 da dikiliyor kapış kapış gidiyor herşey
Ooh en iyisini yapıyorsun vallaBenim eski evimin oralarda da hiç kalmıyordu, burası yeni yerleşim yeri ve herkes çalışıyor gündüz, ben de istifade ediyorum onlar işten dönene kadar yagmaliyorum
Ayyy mükemmel canimm bayıldım tam benim tarzım duvarlar falanTeyzelerr oğluşumun odası kuruldu yerleştirmesi daha yapılmadı ama şu sarı beşiği yesem ölür müyümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?