2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

valla ben şimdi bile l giyiyorum m bana olmaz pantalonda 40 almıştım onlar bile oturmaya başladı ki son aylar kilo alınıyor diyorlar sen onu iade et bence. Ben xl alcam gecelikleri.
Posedi falan atıldı yaa annem eşim iyi oldu dedi kapalıyım ben saran bişey giymek istemiyorum ama olmadı sabahlık alırım salaş bi tane hastane de dolaşmak için.
Bütün kilo almıyorum ki oğlumda böyle değildi.popoyu duvara mi vursam napsam

Vurma bir yere sabahlık en iyi çözüm ben muhakkak sabahlıklı takım istiyorum hatta pijama gecelik sabahlık bir arada olsa pek iyi olur.

Dodine nerelerdesin nasılsın
Canim benim gunluk hayatin kosturmacasi bi iyi bi kotu derken buraya girme firsati bulamadim. Cok ozledim hepinizi. Insallah bir sorun yasayan bi sikinti yasayan hamis yoktur. Hepiniz iyi olun insallah. Ben iyi sayilirim. Bi gun iyi bi gun kusmali agrili falan :) ama kizim iyi cok sukur. Gecen c.tesi doktora gittik 1265 gram olmus 38 cm boyu dedi.. konumu plasentasi suyu herseyi yolunda dedi. Bana ekstra vitaminler yazdi. Yuruyemiyorum yuruyunce karnim sertlesiyo baski oluyo asagiya yalanci kasilmalarim erken baslamis oyle dedi. Catin genisliyo bu guzel haber dedi. Falan filan. Sen nasilsin canim iyimisin? Durumlar ne

Kızlar bu 0 6 biberondaki gaz önleyici olanlar işe yarıyor mu suzce deneyem yada duyan var mi
Ben oğlumda
Nuk First Choice Plus Cam Slikon Emzikli Biberon
Kullandim hic denemedim gaz onleyici olanları

Vurma bir yere sabahlık en iyi çözüm ben muhakkak sabahlıklı takım istiyorum hatta pijama gecelik sabahlık bir arada olsa pek iyi olur.
Öyle takımlar da vardır muhakkak sabahlık dolaşırken üzerine almaya iyi oluyo.
Doğduktan sonra artik vururum

Bende kıZımda çok şükür iyiyiz oğlanı okula götür geitr yemek yap öyle geciyo benimde zamanim :)

Reflu yastığı alalim mi kızlar bir de başka bir yastik gordum bebek yan yatırma yastığı diye ikisini de mi alalim yoksa gereksiz mi

Kızlar A101e nevresim takımı gelmiş 49 tl mis, çok merak ettim doğumdan sonrası için lazımdı zaten gidip bakcam şimdi üşenmessem siz de bi bakın isterseniz lazımsa

Reflu yastığı alalim mi kızlar bir de başka bir yastik gordum bebek yan yatırma yastığı diye ikisini de mi alalim yoksa gereksiz mi
İkiside var canim bence gerekli birşey oğlum reflu olmadı çok şükür kızımdaysa kullanırım yam desteklerde ise yariyo çoğu zaman.

Kızlar A101e nevresim takımı gelmiş 49 tl mis, çok merak ettim doğumdan sonrası için lazımdı zaten gidip bakcam şimdi üşenmessem siz de bi bakın isterseniz lazımsa
Ben uyku seti aldım canim lazımdı zaten hemde doğumda sericem :)

Güle güle kullan canım ya çok pahalı nevresim takimlari da uyku setleri de, bi bakayım kaliteliyse alcam değilse artık paraya kiycam napayim
Genelde bime gelen şeyler güzel olur canım bende uyku setine 250 verdim nevresim.tskimlsrida 100 sen başlıyodu

Aldım canım gidip usenmedim A101 'den aldım. 45 tlydi gayet güzel valla çok beğendim
Güle.gulemkullan canım bizim.buralarda pek kalmiyo millet sabah 9 da dikiliyor kapış kapış gidiyor herşey

Benim eski evimin oralarda da hiç kalmıyordu, burası yeni yerleşim yeri ve herkes çalışıyor gündüz, ben de istifade ediyorum onlar işten dönene kadar yagmaliyorum
Ooh en iyisini yapıyorsun valla

Teyzelerr oğluşumun odası kuruldu yerleştirmesi daha yapılmadı ama şu sarı beşiği yesem ölür müyümm
Ayyy mükemmel canimm bayıldım tam benim tarzım duvarlar falan güle güle kullanın inşallah sağlıklı mutlu huzurlu oyyyyyy teyzoşu yesin onun sarı beşigini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…