Aminn hepimiz sağlıkla huzurla büyütelim inşallahh çook teşekkür ederimm :)Ayyy mükemmel canimm bayıldım tam benim tarzım duvarlar falan güle güle kullanın inşallah sağlıklı mutlu huzurlu oyyyyyy teyzoşu yesin onun sarı beşigini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn hepimiz sağlıkla huzurla büyütelim inşallahh çook teşekkür ederimm :)Ayyy mükemmel canimm bayıldım tam benim tarzım duvarlar falan güle güle kullanın inşallah sağlıklı mutlu huzurlu oyyyyyy teyzoşu yesin onun sarı beşigini
Mışıl.misil.besiginde uyuduğu günlerinde gör inşallah :) çok güzelTeyzelerr oğluşumun odası kuruldu yerleştirmesi daha yapılmadı ama şu sarı beşiği yesem ölür müyümm
Teyzelerr oğluşumun odası kuruldu yerleştirmesi daha yapılmadı ama şu sarı beşiği yesem ölür müyümm
Amin canım benimm çok teşekkür ederimmÇok begendim canım renklerim uyumuna bayıldım. Guzel günlerde kullanın inşallah.
daha erken canim.daha kucukler sik sik pozisyon degistiriyorlar.merak edilecek durum yok agrin sancin kasilman.yoksa.arada benimkide oyle duruyo :)Kızlar ya uyuyamiyorum tedirginlikten. Ben bebeği hep yan taraflarımda hissederdim, bugün sanırım baş aşağı döndü ve vajinanin üstünde hissediyorum yalnızca. Yani göbek deliğinden oldukca aşağıda. Sizce bi sorun olur mu ya erken doğum falan olmasın. Tecrübeliler bana bisey söylesin valla cildircam gece gece
Yok canım çatı agrisindan başka çok şükür sancım falan yok inşallah bisey olmaz çok teşekkürlerdaha erken canim.daha kucukler sik sik pozisyon degistiriyorlar.merak edilecek durum yok agrin sancin kasilman.yoksa.arada benimkide oyle duruyo :)
ben sadece 10lu hastane çıkışı ve ayriyeten bı badi bide alt üst takım koymuştum onlar bile lazım. Olmamıştı canım bir gece kalicaz.zaten hastanedeKizlar aranizda hastane cantasini hazirlayan varmi? Bebek icin ihtiyac listesi nedir. Ben kafama gore yaptim bir seyler ama eksik yada fazla varsa yardimci olursaniz sevinirim.
2 adet tulum
1 adet alt ust takim
1 adet 11 li hastane cikisi
2 adet 5 li hastane cikisi
3 adet corap
2 adet kisa kollu citcitli body
1 adet uzun kollu citcitli body
1 adet penye battaniye 1 adette hastane cikisinda var
1 adet kalin battaniye
Onluk sapka eldiven ekstradan koymadim setlerinkiler yeter diye dusundum.
Bence çok koymussun canım ben 11li hastane çıkışı, bir citcitli kolsuz, bir ayaklı alt bir de takım alt üst koydum. 4 ağız mendili, 3 çorap,12 bebek bezi, 1 ıslak mendil,1 küçük şampuan,2 kullan at alt açma, tarak ve fırça,1 ince 1 kalın battaniye. Benimkiler bile çok galiba şimdi farkettimKizlar aranizda hastane cantasini hazirlayan varmi? Bebek icin ihtiyac listesi nedir. Ben kafama gore yaptim bir seyler ama eksik yada fazla varsa yardimci olursaniz sevinirim.
2 adet tulum
1 adet alt ust takim
3 adet corap
1 adet kalin battaniye
Canım ben ne zaman doktora gitsem tam dediğin yerde bebeğin ayakları oluyor...eğer idrara sıkışırsam çok fena oluyorum...ayaklarını aşağıda bir yere dayıyor o da mesaneye baskı yapıyor bi sıkışıklık rahatsızlık...sanki nefes alamıyorum...bence normalKızlar ya uyuyamiyorum tedirginlikten. Ben bebeği hep yan taraflarımda hissederdim, bugün sanırım baş aşağı döndü ve vajinanin üstünde hissediyorum yalnızca. Yani göbek deliğinden oldukca aşağıda. Sizce bi sorun olur mu ya erken doğum falan olmasın. Tecrübeliler bana bisey söylesin valla cildircam gece gece
ay ben de aynıyım hep, azıcık tuvaletim gelse çok ağrım oluyor mesaneme hiç yer kalmamış. sanki üstünde zıplıyor yaCanım ben ne zaman doktora gitsem tam dediğin yerde bebeğin ayakları oluyor...eğer idrara sıkışırsam çok fena oluyorum...ayaklarını aşağıda bir yere dayıyor o da mesaneye baskı yapıyor bi sıkışıklık rahatsızlık...sanki nefes alamıyorum...bence normal
Aaa belki de ayaklaridir o zaman canım çünkü ayakları kıpır kıpır. Içim rahatladı ya sağolasın o zaman ayaklar o. Erken doğumdan çok korkuyorum ya valla dün gece hiç uyuyamadımCanım ben ne zaman doktora gitsem tam dediğin yerde bebeğin ayakları oluyor...eğer idrara sıkışırsam çok fena oluyorum...ayaklarını aşağıda bir yere dayıyor o da mesaneye baskı yapıyor bi sıkışıklık rahatsızlık...sanki nefes alamıyorum...bence normal
Canım sürekli dönüyor dedi doktor, henüz yerleşmesi için çok erken, benim üç hafta önceki kontrolde başı asagıdaydı, geçen haftaki kontrolde yukarıdaydı daha çok döner dedi doktor. Bazen sağımda çoğu zaman solumda benimki dün kaburgamın altından ayağıyla itiyordu sanırım, derim bi kalkıp bi iniyordu, eşim korktu bakamadıKızlar ya uyuyamiyorum tedirginlikten. Ben bebeği hep yan taraflarımda hissederdim, bugün sanırım baş aşağı döndü ve vajinanin üstünde hissediyorum yalnızca. Yani göbek deliğinden oldukca aşağıda. Sizce bi sorun olur mu ya erken doğum falan olmasın. Tecrübeliler bana bisey söylesin valla cildircam gece gece
Canım dün döndü, resmen aşağı taraflarımı kurcalıyordu, sağda soldayken ne güzel hissediyordum görüyordum da dışardan. Ama şimdi arkasını döndü sanırım göremiyorum ama hissediyorum karıştırıyo aşağıları,tam vajinamın üstü. Inşallah dönsün ya, yan taraflarda olunca daha güzel hissediyorumCanım sürekli dönüyor dedi doktor, henüz yerleşmesi için çok erken, benim üç hafta önceki kontrolde başı asagıdaydı, geçen haftaki kontrolde yukarıdaydı daha çok döner dedi doktor. Bazen sağımda çoğu zaman solumda benimki dün kaburgamın altından ayağıyla itiyordu sanırım, derim bi kalkıp bi iniyordu, eşim korktu bakamadı
Oyyy kurban olurum yerim ben bunları, rabbimin mucizesi, bazen benimki geriyor sanırım kendini vajinamdan çıkacak gibi geliyor allahım sağlık versin, elleri ayakları denk olsun karıştırsınlar bakalım daha ne kadar karıştırcaklar tatlı böceklerCanım dün döndü, resmen aşağı taraflarımı kurcalıyordu, sağda soldayken ne güzel hissediyordum görüyordum da dışardan. Ama şimdi arkasını döndü sanırım göremiyorum ama hissediyorum karıştırıyo aşağıları,tam vajinamın üstü. Inşallah dönsün ya, yan taraflarda olunca daha güzel hissediyorum
Canım benim ben de çok sevindim eminim çok sağlıklı bi şekilde doğacak bebisin Allah'ın izniyle. Stres yapma, her şey güzel olacak çok çok çok mutlu oldum gözlerimiz aydinKızlar bugün oğlumun kontrolü vardı çok şükür Allaha bin şükür olsun ki oğlumun bingildagi kapanmış kafamız hala presenti üstünde ama bi sıkıntısı yok genetik diyoruz artik çünkü tüm testleri mr çekildi mart ayında bi doktor kontrolümüz daha var mr çekilip cekilmeyecegine karar verecek inşallah istemez kızlar kapanmasına çok çok sevindim.
Amin canim çok sağol kızımdaysa bu sorun olur diye çok korkuyorum ama orantılı gidiyo vücudu çok şükür inşallah herşey güzel olacak canim hepimizinCanım benim ben de çok sevindim eminim çok sağlıklı bi şekilde doğacak bebisin Allah'ın izniyle. Stres yapma, her şey güzel olacak çok çok çok mutlu oldum gözlerimiz aydin
Canım bunlar bana göre cok fazla zaten hastane de 3 gece kalcaksin cocuga baştan aşağı çorabına kadar 3 takım alsan yeter hadi aldın 4 takım al 1 battaniye yeter bunlara ek bez mama biberon emzik alabilirsin.lansinoh göğüs kremiKizlar aranizda hastane cantasini hazirlayan varmi? Bebek icin ihtiyac listesi nedir. Ben kafama gore yaptim bir seyler ama eksik yada fazla varsa yardimci olursaniz sevinirim.
2 adet tulum
1 adet alt ust takim
3 adet corap
1 adet kalin battaniye