• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Kızlar biz cantamizi hazırladık gibi artık bi emzik kaldı philips avent alicam anne memesine en yakinmis. Gerisi tamam gibi, bi hastane çıkışı 1 tane tulum bi tane ayaklı alt bi tane de citcitli koydum, 4 ağız bezi 12 tane prima bez, 1 tane ince battaniye bi tane kalın battaniye, bi fırça bi tarak bi tane ufak bebiş şampuanı,bi tane bebişe havlu, 2 tane kullan at alt açma koydum. Pijama sipariş ettim kendime daha gelmedi, 1 tane vardı kv almış onu koydum, 1 havlu, bi paket lohusa pedi,göğüs pedi, terlik vs. Daha koycam bakalım kendimi en sona bıraktım önce bebis :KK48:
Maşallah canım ellerinize sağlık, ben çantamı hazırlasam hergün onu gördükçe panik olurum sanırım :KK56: şaka bi yana hazırlamak lazım bence de ohh rahatlamışsındır

Maşallah canım ellerinize sağlık, ben çantamı hazırlasam hergün onu gördükçe panik olurum sanırım :KK56: şaka bi yana hazırlamak lazım bence de ohh rahatlamışsındır
Ay bir güzel oldu sanki doğmuş da gezmeye gidecekmisiz gibi hazır cantası çok heyecanlı gerçekten :KK48: kendi çantamı da hazirlayaydim içim rahatlayacak Allah korusun erken olursa eşim hayatta bulamaz bisey, bu çantaları bile alamaz eminim sonradan arkadaşları gönderir aldirtir :D aileden de kimse yok burda hadi gelin desek en erken 6 saate gelirler:KK53: en iyisi hazır dursun.kilere koycam:-)

Ay bir güzel oldu sanki doğmuş da gezmeye gidecekmisiz gibi hazır cantası çok heyecanlı gerçekten :KK48: kendi çantamı da hazirlayaydim içim rahatlayacak Allah korusun erken olursa eşim hayatta bulamaz bisey, bu çantaları bile alamaz eminim sonradan arkadaşları gönderir aldirtir :KK70: aileden de kimse yok burda hadi gelin desek en erken 6 saate gelirler:KK53: en iyisi hazır dursun.kilere koycam:-)
En iyisi varsa eğer arabanın bagajında bulundurmak :KK53:

Evet canım öyle yapmayı da düşünüyorum ama şimdi bir de taa 40.haftada doğarsa toz kir icinde kalır son ay öyle yapayım diyorum :KK48: yoksa biz bebisle hastaneden çarşafa dolanıp cikariz baba cok panik :KK53:
En tatlı heyecanlar bunlar sonra bebe uyut emzir sustur öyle geçecek keyfini çıkartalım :))

:KK76:İ
Ay bir güzel oldu sanki doğmuş da gezmeye gidecekmisiz gibi hazır cantası çok heyecanlı gerçekten :KK48: kendi çantamı da hazirlayaydim içim rahatlayacak Allah korusun erken olursa eşim hayatta bulamaz bisey, bu çantaları bile alamaz eminim sonradan arkadaşları gönderir aldirtir :KK70: aileden de kimse yok burda hadi gelin desek en erken 6 saate gelirler:KK53: en iyisi hazır dursun.kilere koycam:-)
Bir iki hafta sonra ben de yapayım bari :KK76: benimki de dediğin gibi çanta falan bilmez, ben aldım aldım yoksa çantasız eşyasız kalırız valla hastane köşelerinde:halay: benim de ailemden kimse yok ama şimdiden yıkasam hazırlasam sonraya temiz temiz kokmaz mı acaba diye ağırdan alıyorum açıkcası :KK16:

:KK76:İ
Bir iki hafta sonra ben de yapayım bari :KK76: benimki de dediğin gibi çanta falan bilmez, ben aldım aldım yoksa çantasız eşyasız kalırız valla hastane köşelerinde:halay: benim de ailemden kimse yok ama şimdiden yıkasam hazırlasam sonraya temiz temiz kokmaz mı acaba diye ağırdan alıyorum açıkcası :KK16:
Canim ben çöp poşetlerine koydum iyice bağladım ağzını 1 ayı geçti, şimdi hastaneye gotureceklerimi açtım miş gibi kokuyordu kokusu çıkmıyor demekki hava almazsa

ay maşallah sen 2 hafta sonra yine git başka doktora :KK70: artık ayda 1 olmaz arkadaş ne olur ne olmaz risk almayalım. Ben hep 15 günde bir gidiyorum bir özel bir devlet :olamaz: ikisinde de doktorum olsun. Bizim sıpa 3 hafta önce 1 kilo 33 cm di çok merak ediyorum ne oldu acaba yarın devlete gideceğim bakalım.

Bende oglum da senin gibi ozel ve devlete 15 gün arayla giderdim. 15 gün az gibi geliyor ama değil . Şimdi iki devlete gidiyorum. 15 gün arayla yinede özlüyorum ve zaman hi geçmiyor sanki

Bikac arkadaş daha söylemişti bunu Hiç beyaz sabun kullanmam ama sırf bunun için alıp deniyim sicak suyami koymalı acaba fark edermi

Canım bende oglum da kullanmaya başlamıştım. Bezinden taşan tuvaleti zibinlarina geçiyordu ve hemen yikayamadigim makineye atamadığım için cikmiyordu. Ben de lekeli zibinlari beyaz sabunla bi citiliyordum sonra yine lekeli yerlerine beyaz sabun sürüp öyle bırakıyordum. Yanı öyle kuruyordu ve makinede hepsi çıkıyordu leke kalmıyordu.

Canim ben çöp poşetlerine koydum iyice bağladım ağzını 1 ayı geçti, şimdi hastaneye gotureceklerimi açtım miş gibi kokuyordu kokusu çıkmıyor demekki hava almazsa
Ellerine sağlık annesi, temiz temiz giysin yavrucak mis kokulu:KK200:

Kızlar biz cantamizi hazırladık gibi artık bi emzik kaldı philips avent alicam anne memesine en yakinmis. Gerisi tamam gibi, bi hastane çıkışı 1 tane tulum bi tane ayaklı alt bi tane de citcitli koydum, 4 ağız bezi 12 tane prima bez, 1 tane ince battaniye bi tane kalın battaniye, bi fırça bi tarak bi tane ufak bebiş şampuanı,bi tane bebişe havlu, 2 tane kullan at alt açma koydum. Pijama sipariş ettim kendime daha gelmedi, 1 tane vardı kv almış onu koydum, 1 havlu, bi paket lohusa pedi,göğüs pedi, terlik vs. Daha koycam bakalım kendimi en sona bıraktım önce bebis :KK48:
Şampuan hastanede lazım olmuyo yani oğlumda olmadı hastanede yikiyolar zaten özelde öyleydi devlette istiyolar mi bilmiyorum.

Kızlar benim lohusa pijamam geldi m beden olur zaten dogumdan sonra 7 aylık gibi oluyorsunuz dediler ama kızlar yaa bu benim ikinci gebeligim ve simit bölgem popo basen bütün kilolar oraya gitti yeni aldım kiyafetler 1 olmadı dar geliyo. Pijama takimim bile sardı vucudumu

Oglumdan antremanliyim oturduğum.yerde ürünlerim artık şu sandık.lekelerini cikartabilirsen çok mutlu olucam battaniyeleri bile sararmış
Bende oğlumdan kalanları çıkardım sararmış lekeler cıktı canım ama yemek lekeleri çıkması imkansiz gibi ya.

Bende oğlumdan kalanları çıkardım sararmış lekeler cıktı canım ama yemek lekeleri çıkması imkansiz gibi ya.
Yemek.lekesi yok.canim zaten yeni soğanları bide battaniyeleri kullanıcaz.digerlerini verdik ihtiyacı olanlara

Kızlar benim lohusa pijamam geldi m beden olur zaten dogumdan sonra 7 aylık gibi oluyorsunuz dediler ama kızlar yaa bu benim ikinci gebeligim ve simit bölgem popo basen bütün kilolar oraya gitti yeni aldım kiyafetler 1 olmadı dar geliyo. Pijama takimim bile sardı vucudumu
valla ben şimdi bile l giyiyorum m bana olmaz pantalonda 40 almıştım onlar bile oturmaya başladı ki son aylar kilo alınıyor diyorlar sen onu iade et bence. Ben xl alcam gecelikleri.

Back