• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Kizlar oğlum düşüyordu yakaladım iki ayağıyla karnıma geldi kizim kıpır kıpır oldu yaklaşık yarım saat öyle yaptı sonra hiç kıpırdamadı su geldi iste biraz daha öncede gelmişti doktora gittim baktı sıvı amniyon sıvı değil dedi ama kacak olabilir dikkat et dedi şimdide hareketsiz gibi geldi sanki bana psikolojik mi oluyo acaba anlamadım ki ben
Nasıl oldun canım gittin mi dr a

Kızlar boğazlarım cok kötü görünürde bisey yok ama içe doğru yafa heralde sürekli öksürük ve acı yapiyor.zaten hala mutfağa giremiyodum bulantidan şimdi oksurukten öğürmelerim başladı.gece kipirdayamadim bebek hep sertti karnima kasiklarima öldürdükçe bıçak saplanır gibi oluyo ya kendi kendine zor iglesir sanırım

Yok canim gece hissettim hareketlerini led testi de yapmıştı su ondan değil demişti ama oğlum küçük ya dikkat et çok hareket etme dedi iste nasıl olacaksa
Benimki de hareketli ama anlıyo 3 yaşında karnım ağrıyo oglum yaklaşma diyorum.dun tetanoza gittim oglum ebeye diyoki yapma annemin canını acitma diyo

Benimki de hareketli ama anlıyo 3 yaşında karnım ağrıyo oglum yaklaşma diyorum.dun tetanoza gittim oglum ebeye diyoki yapma annemin canını acitma diyo
Ayy kuzum benim ya maşallah. Benim oğlum 18 aylik ama onunda maşallahı var kardeş diye anlatmıştım şimdi kardeş nerde diyorum göbeğine dokunup opuyor canim aciyo desem opuyo hemen tabureden atakları kaydı çok hareketli kendisi yerinde duramaz en yakın bendim tuttum iste düşmesin diye birsey olmadı Allahın izniyle çok şükür ama napalim öyle böyle geçecek ne kaldı mayısa bi doğusunda kızımda eminim oğlum çok sevinecek bebekleri çok seviyor

Kızlar dün akşamdan beri ara ara karnıma ağrı giriyor.bi de kasığımda basınç gibi bi şey oluyo.ilk hamilelik olunca bilemiyorum da normal bi şey mi acaba başına gelen var mı?

Eve geldim kızlar önemli bi şey yokmuş çok şükür, yalancı sancıymış. Ogluşum 1.370 gr olmuş, boyumuz 38 cm., on gün öndeyiz yine ama amniyon sıvısı fazlaydı bi ara o normale dönmüş. Başka bir problem olmazsa bir ay sonra gidicez. Doğumu sordum çok erken konuşmak için 37. Hafta konuşcaz dedi hatta o zaman erken Doğum riskimiz yok sanırım direk 37 dediniz dedim :) risk her zaman vardır dedi sagolsun :110: yüzüne bacaklarını çekerek sırtını dönmüştü kuzum, en ufak bir poz bile yakalayamadık ama sağlıklı olduğunu duydum ya çok şükür
ay maşallah sen 2 hafta sonra yine git başka doktora :D artık ayda 1 olmaz arkadaş ne olur ne olmaz risk almayalım. Ben hep 15 günde bir gidiyorum bir özel bir devlet :olamaz: ikisinde de doktorum olsun. Bizim sıpa 3 hafta önce 1 kilo 33 cm di çok merak ediyorum ne oldu acaba yarın devlete gideceğim bakalım.

Kızlar dün akşamdan beri ara ara karnıma ağrı giriyor.bi de kasığımda basınç gibi bi şey oluyo.ilk hamilelik olunca bilemiyorum da normal bi şey mi acaba başına gelen var mı?
bana da oluyor canım kasılıyor geriyor kendini karnıma sancı giriyor bazen, yalancı sancılarmış prova bir nevi.

ay maşallah sen 2 hafta sonra yine git başka doktora :KK70: artık ayda 1 olmaz arkadaş ne olur ne olmaz risk almayalım. Ben hep 15 günde bir gidiyorum bir özel bir devlet :olamaz: ikisinde de doktorum olsun. Bizim sıpa 3 hafta önce 1 kilo 33 cm di çok merak ediyorum ne oldu acaba yarın devlete gideceğim bakalım.
Seninki de tosun annesi :KK48: allah nazarlardan korusun evlatlarımızı inşallah

Ayy kuzum benim ya maşallah. Benim oğlum 18 aylik ama onunda maşallahı var kardeş diye anlatmıştım şimdi kardeş nerde diyorum göbeğine dokunup opuyor canim aciyo desem opuyo hemen tabureden atakları kaydı çok hareketli kendisi yerinde duramaz en yakın bendim tuttum iste düşmesin diye birsey olmadı Allahın izniyle çok şükür ama napalim öyle böyle geçecek ne kaldı mayısa bi doğusunda kızımda eminim oğlum çok sevinecek bebekleri çok seviyor
Maşallah ins. Kardeşleriyle iyi anlaşırlar kıskanırlar illaki ama zarar vermezler ins.

Gerindikçe karnıma organlarıma baskı yaptıkça canım acıyo kasılıyor bıçak saplanır gibi hiç kipirdayamiyorum o derece düşün

Kızlar biz cantamizi hazırladık gibi artık bi emzik kaldı philips avent alicam anne memesine en yakinmis. Gerisi tamam gibi, bi hastane çıkışı 1 tane tulum bi tane ayaklı alt bi tane de citcitli koydum, 4 ağız bezi 12 tane prima bez, 1 tane ince battaniye bi tane kalın battaniye, bi fırça bi tarak bi tane ufak bebiş şampuanı,bi tane bebişe havlu, 2 tane kullan at alt açma koydum. Pijama sipariş ettim kendime daha gelmedi, 1 tane vardı kv almış onu koydum, 1 havlu, bi paket lohusa pedi,göğüs pedi, terlik vs. Daha koycam bakalım kendimi en sona bıraktım önce bebis :KK48:

Ayrıca benim de dün akşamdan beri sol kasığımda sancı var hafif hafif ama sanırım kötü bisey yoktur inşallah yani:110:

Kızlar biz cantamizi hazırladık gibi artık bi emzik kaldı philips avent alicam anne memesine en yakinmis. Gerisi tamam gibi, bi hastane çıkışı 1 tane tulum bi tane ayaklı alt bi tane de citcitli koydum, 4 ağız bezi 12 tane prima bez, 1 tane ince battaniye bi tane kalın battaniye, bi fırça bi tarak bi tane ufak bebiş şampuanı,bi tane bebişe havlu, 2 tane kullan at alt açma koydum. Pijama sipariş ettim kendime daha gelmedi, 1 tane vardı kv almış onu koydum, 1 havlu, bi paket lohusa pedi,göğüs pedi, terlik vs. Daha koycam bakalım kendimi en sona bıraktım önce bebis :KK48:
Bende yavaş yavaş başlasam iyi olacak aslında kendi pijamami yıkadım bebek deterjanı alıp kiziminkileride yıkayıp utuleyip hazirliyim cantamizi ağırlaşınca zor olcak

Bende yavaş yavaş başlasam iyi olacak aslında kendi pijamami yıkadım bebek deterjanı alıp kiziminkileride yıkayıp utuleyip hazirliyim cantamizi ağırlaşınca zor olcak
Evet canım valla artık eğilemiyorum bile. Geçen ay annemler gelmişti bebisin bütün kıyafetleri yıkayıp utulediler, çöp posetine paketlediler sagolsunlar o yüzden bi derdim kalmadı o yönden artık. Bi kalın bi battaniyesi var onu bir de havlusunu yikayacagim onları da yeni aldık. Allah kolaylık versin minik minik herşeyler o kadar zor ki yikadiktan sonra asmak

Evet canım valla artık eğilemiyorum bile. Geçen ay annemler gelmişti bebisin bütün kıyafetleri yıkayıp utulediler, çöp posetine paketlediler sagolsunlar o yüzden bi derdim kalmadı o yönden artık. Bi kalın bi battaniyesi var onu bir de havlusunu yikayacagim onları da yeni aldık. Allah kolaylık versin minik minik herşeyler o kadar zor ki yikadiktan sonra asmak
Oglumdan antremanliyim oturduğum.yerde ürünlerim artık şu sandık.lekelerini cikartabilirsen çok mutlu olucam battaniyeleri bile sararmış

Oglumdan antremanliyim oturduğum.yerde ürünlerim artık şu sandık.lekelerini cikartabilirsen çok mutlu olucam battaniyeleri bile sararmış
Canım benimde var birkaç parça sararmış. Biyerde okumuştum bir gece rendelenmiş sabunlu suda bekletip ertesi gün makinaya atin diyordu çıkıyormuş bende hafta sonu deneyeceğim

Canım benimde var birkaç parça sararmış. Biyerde okumuştum bir gece rendelenmiş sabunlu suda bekletip ertesi gün makinaya atin diyordu çıkıyormuş bende hafta sonu deneyeceğim
Bikac arkadaş daha söylemişti bunu Hiç beyaz sabun kullanmam ama sırf bunun için alıp deniyim sicak suyami koymalı acaba fark edermi

Back