Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim ozellikle sag kasiktaydi fark edilmeyecek gibi degildi. Kivraniyodum resmen. Bir de yururken genitalime baski oluyodu hatta en son doguruyorum bebek geliyo sandim ondan sonra yazdim zaten doktora. Magnezyum cok onemliymis cig badem soda muz yesil mercimek baklagillerde varmis. Doktor bol bol tuket dedi ekstradan magnezyum ilacida yazdi. Sizde soda muz vs vs tuketin
kasik agrisi normal sanırım rahim buyudugu için oluyor sanırım ikize hamilesin Allah tamamına erdirsin önümüzdeki iki hafta içinde hissedersin Allah'ın izniyleSlm hamişler ben 19 haftalik hamileyim bugün sağ kasığım ağrıyor rahim ağzına da vuruyor belimde ağrıyor normalmi 19 haftalik olmamıza rağmen ben daha bebislerimin hareketlerini hissetmedim
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için evet ikiz gebelikkasik agrisi normal sanırım rahim buyudugu için oluyor sanırım ikize hamilesin Allah tamamına erdirsin önümüzdeki iki hafta içinde hissedersin Allah'ın izniyle
Allah yardımcın olsun :)Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için evet ikiz gebelik
İnşallah güzel haberler alırsın bol bol bak bebisinegünaydın kızlar..bugün detayli ultrasyonumuz var çook heyecanlıyıminsallah her sey yolundadir...bebegim saglıklıdırbebisler genel olarak detaylidaki fotolarina cok benziyormus dogduklarinda..onu da cok merak ediyorum
Bende yarın yaptırıcam ve bende korkuyorum, zira hiç dikkat etmiyorum yediğime içtiğime. HAyırlısı olsun ne yapalım.Sen de canını sıkma diyet uyugularsın düzelir.Selam kızlar.şeker yükleme yaptırdım açlık 74,yükleme sonucu 147 çıktı.henüz doktorumla görüşmedim ama biraz yüksek sanırım moralim bozuldu.bebiş de biraz tombul 930 gr olmuş.
Evet canim hafifledi sanada cok gecmis olsun.Canım çok geçmiş olsun
Şimdi bende pimpiriklendim. Ayrintili ultrasonda doktora kasiklarimda çok agrım var demistim bazen iki büklüm oluyorum. Ayrica bebegim asagiya cok baski yapiyor iliski de cok agrili oluyor kasik agrim oluyor dedim Doktor da akintin var mi dedi bende evet sarımtırak ama kokusuz kaşıntı yanma yok dedim bana fitil verdi. Fitili atmak da dert ilk gun hic erimeden disari cikti fitil. Sonraki gun az islattim bu sefer ileri itemeden elimde dagildi offf su fitiller neyse Kasik ağrılarım azaldı ama hala var simdi sen oyle diyince bilemedim
Sen magnezyum kullanınca geçti mi ağrıların.
Canım doktoruma sordum ben bu haftalarda her gün hissetmezsin endişelenme dediKızlar ben bebeği arada hissetmiyorum mesela dün akşamdan beri. O yüzden çok evham yapıyorum
Aynen bende bazen hissetmiyorum tüm gün strese giriyorum resmen catacak yer arıyorum o bi pitliyo neşem yerine geliyo :)Kızlar ben bebeği arada hissetmiyorum mesela dün akşamdan beri. O yüzden çok evham yapıyorum
Canım doktoruma sordum ben bu haftalarda her gün hissetmezsin endişelenme dedi
Ay kızlar içimi rahatlattiniz inanın her şeyi yapıyorum karnımi dürtüyorum her yerinden, çikolata yiyorum soğuk şeyler içiyorum yemek yiyorum yok yok yok bazen hiç hareket yok sanki. Ağlayacak gibi oluyorum sipa bi hareket ediyor dünyalar benim oluyor inşallah iyidirAynen bende bazen hissetmiyorum tüm gün strese giriyorum resmen catacak yer arıyorum o bi pitliyo neşem yerine geliyo :)
Canım bence bazı pozisyonlarda sırtı dışa dönük olduğunda içe doğru vurduğu için hissetmiyoruz ama ilerleyen zamanlarda uyutmicaklar bile bizi oğlum öyleydi kolunu ayağını sayardı karnıma ellerimle parmaklarını saydım bikeresindeAy kızlar içimi rahatlattiniz inanın her şeyi yapıyorum karnımi dürtüyorum her yerinden, çikolata yiyorum soğuk şeyler içiyorum yemek yiyorum yok yok yok bazen hiç hareket yok sanki. Ağlayacak gibi oluyorum sipa bi hareket ediyor dünyalar benim oluyor inşallah iyidir
Oyyy ne güzel yaaa inşallah canım ben de onu düşündüm sırtı dönük olabilir. Inşallah hiç korktuğumuz şeylerle karşılaşmayız Allah korusun minislerimiziCanım bence bazı pozisyonlarda sırtı dışa dönük olduğunda içe doğru vurduğu için hissetmiyoruz ama ilerleyen zamanlarda uyutmicaklar bile bizi oğlum öyleydi kolunu ayağını sayardı karnıma ellerimle parmaklarını saydım bikeresinde
Aman kuzum dikkat et, vallahi ben de ayni şekilde kipirdamayinca delirecek gibi oluyorum 2 gün önce yine gündüz hiç oynamadı tutamadım kendimi ağladım hadi oyna kızım diye yalvardim resmen.esek aksam kipir kipirdi sonra. Bugn yine hareketli degil bi amuda kalkmadigim kaldiLastMadOnEarth canım bazen benimki de sanki hiç kıpırdamıyor, geçen gün karanlığa geçtim ağladım resmen hadi oğlum diye, görümcemin bebegini yerden kaldırmıştım 11 kilo kız, herkes alma alma diye bağırdı ben de boş bulundun kaldırdım, ödüm koptu. Benimki iki gün tık demedi. Doktora gidecektim artık, bir başladı sonra fıldır fıldır, bi yere geliyor elimi koyuyorum kayıyor balık gibi, sonra aynı yere gelip bekliyor elini koy diye sonra yine kaçıyor yaramaz olcak herhalde oyunlar oyunlar şimdiden