• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Aman kuzum dikkat et, vallahi ben de ayni şekilde kipirdamayinca delirecek gibi oluyorum 2 gün önce yine gündüz hiç oynamadı tutamadım kendimi ağladım hadi oyna kızım diye yalvardim resmen.esek aksam kipir kipirdi sonra. Bugn yine hareketli degil bi amuda kalkmadigim kaldi :KK43:
Valla keyifleri nasıl doğduklarında keyifleri gelince birşeyler yapıyorlarsa doğmadan da aynılar zipirlar :eek:

günaydın kızlar..bugün detayli ultrasyonumuz var çook heyecanlıyım:confused:insallah her sey yolundadir...bebegim saglıklıdır:dua:bebisler genel olarak detaylidaki fotolarina cok benziyormus dogduklarinda..onu da cok merak ediyorum

Canım nasılsın inşallah herşey yolundadır. Nasıl geçti ayrıntılı. Memnun kaldın mı okan üni.sinde yaptiracaktin değil mi

Canım nasılsın inşallah herşey yolundadır. Nasıl geçti ayrıntılı. Memnun kaldın mı okan üni.sinde yaptiracaktin değil mi
evet canım Okan'da yaptirdim..cok guzel bi hastane cidden.
cok sükür tüm organlari ve uzuvları normal..erken dogum ya da gebelik tansiyonu riski yok :nazar::nazar:fakat kızım yüzünü 2 eliyle kapatmis yetmemis ayaklarini da bastirmisti yuzüne renkli profil fotosu vermesi icin acık olmasi gerek ya..her islem bittikten sonra dr git bi meyve suyu ic 15 dk sonra gel dedi (kadinn da tüm randevulari dolu gidiym yarim saate geliym de olmuyo)nese portakal suyu falan ictm cikolata yedim..wc de karnimi sıktım falan :KK45:tekrar baktik zorla elini kulaginn arkasina atip kolunun üzerine yaslanmis yani bi foto cikartti ama milletinki gibi net güzel bi resim degil..ay 500 lira verdik bi de esim dio dügün fotograflarina okadar vermedim be:KK70: hayır yane milletin cocugu bacagini kapar cinsiyetini göstermez benimki bacakları ayırıyo yüzünü saklıyo :-)nese saglikli olsun da dogunca gorcez insalah cd verdiler bi de ama ordaki resimleri de pek anlamadim.:anneadayı:

Ssvd yaparsam ne kadar bilmiyorum son ayimda gidip ogrenicek ama sezeryan olursam 1600 TL

Kızlar biz de dün şeker yüklemesi yaptırdık çok şükür güzel çıktı sonucumuz sadece 2.saat değerimiz pek düşmemis bu nedenle tatlı yeme dedi doktorum. Bebiş de kocaman olmuş bir kilo 33 cm, şeker benim kafamda büyük bir soru işaretiydi şükür bitti ve glikoz şurubu da pek güzeldi çilek aromalı verdi hastanemiz hiç zorlanmadim hatta aç olunca direnç verdi. Oğluşumun poposu aşağıda imiş ondan az acı verir dedi hareketleri. Gerçekten de öyle zıplatiyor mesaneme vuruyor kuzum.

Kızlar doğum yapacağınız hastanelerin doğum ücretleri ne kadar? Ogrenebildiniz mı?
3000 geçen sene fiyatı cnm bu sene ne olur bilmiyorum ama ben devlette yapmak istiyorum. Ebeler daha ilgili eğitim veriyorlar tanıdım baya hastanemiz de yeni ve tam teşekküllü ki yenidoğan yoğun bakım var. Gittiğim özel de yok mesela yoğun bakım bu bir eksi.

evet canım Okan'da yaptirdim..cok guzel bi hastane cidden.
cok sükür tüm organlari ve uzuvları normal..erken dogum ya da gebelik tansiyonu riski yok :nazar::nazar:fakat kızım yüzünü 2 eliyle kapatmis yetmemis ayaklarini da bastirmisti yuzüne renkli profil fotosu vermesi icin acık olmasi gerek ya..her islem bittikten sonra dr git bi meyve suyu ic 15 dk sonra gel dedi (kadinn da tüm randevulari dolu gidiym yarim saate geliym de olmuyo)nese portakal suyu falan ictm cikolata yedim..wc de karnimi sıktım falan :KK45:tekrar baktik zorla elini kulaginn arkasina atip kolunun üzerine yaslanmis yani bi foto cikartti ama milletinki gibi net güzel bi resim degil..ay 500 lira verdik bi de esim dio dügün fotograflarina okadar vermedim be:KK70: hayır yane milletin cocugu bacagini kapar cinsiyetini göstermez benimki bacakları ayırıyo yüzünü saklıyo :-)nese saglikli olsun da dogunca gorcez insalah cd verdiler bi de ama ordaki resimleri de pek anlamadim.:anneadayı:
Tele xplay indir cnm orada görülür CD verilen görüntüler 4d formatında çünkü.

3bin küsürdü ama zam geldi sağlıkta en son nedir bilmiyorum

3000 geçen sene fiyatı cnm bu sene ne olur bilmiyorum ama ben devlette yapmak istiyorum. Ebeler daha ilgili eğitim veriyorlar tanıdım baya hastanemiz de yeni ve tam teşekküllü ki yenidoğan yoğun bakım var. Gittiğim özel de yok mesela yoğun bakım bu bir eksi.
Ooo pahalıymıs kızlar burda en iyi hastane 1000 tl diyor normal doğum için, çok kararsızım hayırlısı olsun insallah

Bende devlet hastanesinde doğum yapacağım.
Eğitim araştırma olsun istiyorum. Zeynep kamil yada kartal lütfü kırdar olacak oda son anda belli olacak.
Ssedmikraska Ssedmikraska hangi devlet hastanelerini düşünüyorsunuz.

Back