• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Aynen canım bgün basladım bakalım elmeği braz azaltayım tTlıyıda azaltayım hem daha az kilo alırım bnm için daha iyi olur bu ay da 3.5 kilo almışım ztn :KK12:

Canım bugün asi oldum kan verdim ve kiloma bakıldı. Hamsice ile kilo işini konuştuk. Her ay 2 kilo almanız normal dedi. Haftalık 500 gr olarak düşünüyoruz dedi. Yanı hemşiremin dediğine gore biraz aşmışsın sen.

Canım bugün asi oldum kan verdim ve kiloma bakıldı. Hamsice ile kilo işini konuştuk. Her ay 2 kilo almanız normal dedi. Haftalık 500 gr olarak düşünüyoruz dedi. Yanı hemşiremin dediğine gore biraz aşmışsın sen.
Ben bu ay abartmıştım canm bi bes kilo alsam şaşırmazdım ama 3.5 idare eder dedim tabi şurda düz hesap 3 ayım kaldı onda az alaam çok iyi olur ayda iki kilo alsam 16.5 17 kilo alarak kapatmış olurum gebeliği

zaman ne cabuk geciyor ya baskalari hamileyken cok uzun süre gibi gelirdi..bi yandan bitmesini de istemiyorum..benim detayli ultrasyon cuma günü..bir cogunuz atlattiniz ne guzel..insalah benimki de saglikla gecer:dua:
seker yüklemesi mevzusu görüldügü gibi sonuc ne olursa olsun diete ve yedigine ictigine dikkat etmeye cikiyor..bunu zaten yapmalıysak o sekerin yüklenmesinin mantıgı yok..hala ayni fikirdeyim:super:
buaralar yavastan park yatak arastirmaya basladim..kraft ve chiccho lullaby serisi oldukca kaliteli ve kullanisli..200e bile var park yatak ama plastigi gıcırdıyor,aparatları dandik..sepet besik sirin geliyodu ama kullanan arkadasim 6 ay sonra kucuk geliyor 1 yasina kadar yatmasi mumkun degil dedi..en iyisi o paraya saglam bi park yatak almak..fikir olsun diye yaziyorum;)onun disında da yavaştan minik bodyler falan almaya basladim:spor:

ultrasonda ellerını yumruk yapan bebek varmı acmadı sorun ne olabılır
Açmayabilir canım, doktor sorun mu dedi ki? Benimki hem açmadı hem yüzünden çekmedi bu gittiğimizde, bi şey olmaz canı öyle istemiştir bebişin

ANNONA ANNONA LastMadOnEarth LastMadOnEarth apekmimek apekmimek EvBoregi EvBoregi kizlar selam. Beni merak etmissiniz tesekkur ederim.

Gecen hafta ciddi kasik bel agrilari yasadim ama ciddi sertti agrilar. Cuma aksami dayanamayip doktoruma yazdim oda hemen gelmemi istedi. Gittim muayene oldum musadeye aldi beni serum takti nst ye bagladi. Idrarda cok hafif enfeksiyon gordu. Magnezyum ilaci yazdi. Nst de cok hafif sancilar cikti. Sanirim korktu bundan sonra daha sik gorusucez sik cagiricam seni dedi. Bebek iyi cok sukur 750 gram olmus biraz obur olucak sanirim. Bende simdi daha iyiyim. Agrilarim hafifledi ama ayiptir soylemesi 2 gundur ishal var. Bugun daha beter. Bol sivi tuketiyorum vucuttaki elektrolitler kaybolmasin diye ama bakalim. Kizimda gayet hareketli disardan goruluyo artik tekmeleri teyzeleri.

Sizler nasilsiniz bi sikinti yok insallah bu ara kendi derdime dustum ilgilenemedim burayla. Hersey yolundadir umarim ♡

ANNONA ANNONA LastMadOnEarth LastMadOnEarth apekmimek apekmimek EvBoregi EvBoregi kizlar selam. Beni merak etmissiniz tesekkur ederim.

Gecen hafta ciddi kasik bel agrilari yasadim ama ciddi sertti agrilar. Cuma aksami dayanamayip doktoruma yazdim oda hemen gelmemi istedi. Gittim muayene oldum musadeye aldi beni serum takti nst ye bagladi. Idrarda cok hafif enfeksiyon gordu. Magnezyum ilaci yazdi. Nst de cok hafif sancilar cikti. Sanirim korktu bundan sonra daha sik gorusucez sik cagiricam seni dedi. Bebek iyi cok sukur 750 gram olmus biraz obur olucak sanirim. Bende simdi daha iyiyim. Agrilarim hafifledi ama ayiptir soylemesi 2 gundur ishal var. Bugun daha beter. Bol sivi tuketiyorum vucuttaki elektrolitler kaybolmasin diye ama bakalim. Kizimda gayet hareketli disardan goruluyo artik tekmeleri teyzeleri.

Sizler nasilsiniz bi sikinti yok insallah bu ara kendi derdime dustum ilgilenemedim burayla. Hersey yolundadir umarim ♡
Ayyy yerim o minik prensesi :KK200:Çok geçmiş olsun canım bununla atlatmış ol inşallah,biz iyiyiz şükür seni merak ettik. Neden olmuş peki sancılar bir şey söylemedi mi doktor?

Canım geçmiş olsun, Bende de idrar yolu enfeksiyonu artmış yine, o kadar da su içiyorum, her türlü titizleniyorum. Hamilelerde sebepsiz görülüyor dedi doktor, cumartesi kültür alalım ona göre antibiyotik başlarız dedi. Ben de sirkeyle falan yıkıyorum belki faydası olur Cumartesi’ye kadar ilaç kullanmak zorunda kalmam diye ama hayırlısı bakalım
sirkeyle mi yıkıyorsun o yakar onu yapma cnm benim, bak doktorum bana 1 litre suya bir kaşık karbonat koy haftada 2 üç onunla yıka demişti öyle çok değil. ph dengesini bozarsın daha çok sıkıntı olur.

Ayyy yerim o minik prensesi :KK200:Çok geçmiş olsun canım bununla atlatmış ol inşallah,biz iyiyiz şükür seni merak ettik. Neden olmuş peki sancılar bir şey söylemedi mi doktor?
Magnezyum eksikliginden olabilir dedi. Birde az bisey enfeksiyon var ya oda yapar dedi kuzum. Cok tesekkur ederim ♡

Canım çok şükür iyisiniz ya maşallah :KK200:valla ben de enfeksiyonla uğraşıyorum,bizim sipa da 900 gram olmuş :rolleyes: aman dikkat et kendini yorma azcık daha beklesin minik kuzu konuş bol bol onunla :KK68:

Son aylarımıza da güzel geçiririz inşallah, ben de bu cumartesi gidicem hem bebişi görmeye hem de şeker yükleme testine. Bebeği görmeyi de özledim. Doğum iznine ayrılacağım günü iple çekiyorum işe gelmekten de sıkıldım artık sanırım. Miden yanması dışında bi şikayetim yok şükür.

Geçmiş olsun canım...kasıkta mıydı sancı...iyi fark edip doktorla irtibata geçmişsin
Evet canim ozellikle sag kasiktaydi fark edilmeyecek gibi degildi. Kivraniyodum resmen. Bir de yururken genitalime baski oluyodu hatta en son doguruyorum bebek geliyo sandim ondan sonra yazdim zaten doktora. Magnezyum cok onemliymis cig badem soda muz yesil mercimek baklagillerde varmis. Doktor bol bol tuket dedi ekstradan magnezyum ilacida yazdi. Sizde soda muz vs vs tuketin

Canım çok şükür iyisiniz ya maşallah :KK200:valla ben de enfeksiyonla uğraşıyorum,bizim sipa da 900 gram olmuş :rolleyes: aman dikkat et kendini yorma azcık daha beklesin minik kuzu konuş bol bol onunla :KK68:
Ayyy sanada cok gecmis olsun kuzum benim. Enfeksiyon sikinti hamileyken valla. Kuzunada masallah tam oburiks olmus yerim ben onu ♡

sirkeyle mi yıkıyorsun o yakar onu yapma cnm benim, bak doktorum bana 1 litre suya bir kaşık karbonat koy haftada 2 üç onunla yıka demişti öyle çok değil. ph dengesini bozarsın daha çok sıkıntı olur.
Elma sirkesi canım, 1e 10 inceltilmiş benimki de, bekarken de öyle kullanırdım. Karbonat da deneyeyim teşekkür ederim

Selam kızlar.şeker yükleme yaptırdım açlık 74,yükleme sonucu 147 çıktı.henüz doktorumla görüşmedim ama biraz yüksek sanırım moralim bozuldu.bebiş de biraz tombul 930 gr olmuş.

Back