- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
Olsun kuzum fazla yüksek değil ki, azıcık dikkat et der belki doktor, belki demez bileBnde yaptırdım bgün ama bnmki yüksek çıkmış biraz yarın göstercem bakalım ne diyecek doktor Eki Görüntüle 2095649
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun kuzum fazla yüksek değil ki, azıcık dikkat et der belki doktor, belki demez bileBnde yaptırdım bgün ama bnmki yüksek çıkmış biraz yarın göstercem bakalım ne diyecek doktor Eki Görüntüle 2095649
Sana diyet verecektir cnm Allah kolaylık versin dikkat et birşey olmaz inş.Bnde yaptırdım bgün ama bnmki yüksek çıkmış biraz yarın göstercem bakalım ne diyecek doktor Eki Görüntüle 2095649
Canim bende de 171 cikti sinir 140 diyetisyene yonlendirdi sana da muhtemelen oyle yapicaktirBnde yaptırdım bgün ama bnmki yüksek çıkmış biraz yarın göstercem bakalım ne diyecek doktor Eki Görüntüle 2095649
sonraki kontrolün ne zaman , unutmuşturbelkideKızlar bugün bebisi görmeye gittim, doktorum şeker yüklemesi falan hiç birşey demedi valla bana ben de sormayı unutmuşum
Enfeksiyon artmış canım idrar yollarımda, ilaclarim bitince gitcem daha yeni verdi ilaç 1 aya anca giderim de bi bakayım olmazsa daha önce gideyimsonraki kontrolün ne zaman , unutmuşturbelkide
Canım geçmiş olsun, Bende de idrar yolu enfeksiyonu artmış yine, o kadar da su içiyorum, her türlü titizleniyorum. Hamilelerde sebepsiz görülüyor dedi doktor, cumartesi kültür alalım ona göre antibiyotik başlarız dedi. Ben de sirkeyle falan yıkıyorum belki faydası olur Cumartesi’ye kadar ilaç kullanmak zorunda kalmam diye ama hayırlısı bakalımEnfeksiyon artmış canım idrar yollarımda, ilaclarim bitince gitcem daha yeni verdi ilaç 1 aya anca giderim de bi bakayım olmazsa daha önce gideyim
Aynen canım öyle çok su içiyorum ki anlatamam bol bol c vitamini alıyorum özel bolgeyi ilik suyla temizliyorum sabundan kaciniyorum, ama yine de kurtulamıyorum bu meretten. Kokulu idrar olmaya baslamisti bulanikti baya, şükür acı ağrı yok ama. 3 tane ilaç verdi 1i antibiyotik diğerleri de enfeksiyonu temizleyen ilaçlarmis. Daha önceki verdiklerini kullanmadım ama bunu kullancam mecbur, geçmiyorCanım geçmiş olsun, Bende de idrar yolu enfeksiyonu artmış yine, o kadar da su içiyorum, her türlü titizleniyorum. Hamilelerde sebepsiz görülüyor dedi doktor, cumartesi kültür alalım ona göre antibiyotik başlarız dedi. Ben de sirkeyle falan yıkıyorum belki faydası olur Cumartesi’ye kadar ilaç kullanmak zorunda kalmam diye ama hayırlısı bakalım
Bgün gösterdim biraz yüksek dedi 100 gramlık olan testi yapıcaz haftaya . Bi arkadaşımında 50 gramlık yüksek çıkmış 100 gramlıkta sınırda çıkmış ama diyet vermemiş sadece tediklerine dikkat et demiş 100 gramlık yüksek çıkmaz inşallahCanim bende de 171 cikti sinir 140 diyetisyene yonlendirdi sana da muhtemelen oyle yapicaktir
Bgün gösterdim biraz yüksek dedi 100 gramlık olan testi yapıcaz haftaya . Bi arkadaşımında 50 gramlık yüksek çıkmış 100 gramlıkta sınırda çıkmış ama diyet vermemiş sadece tediklerine dikkat et demiş 100 gramlık yüksek çıkmaz inşallah
Benimki de 50 idi bende diyeti uygulamiyorm acikcasi uygularsam bebekte bende ac kalirz vallahi ki hayatim boyunca diyet yapmamisim hamileyken mi yapcamBgün gösterdim biraz yüksek dedi 100 gramlık olan testi yapıcaz haftaya . Bi arkadaşımında 50 gramlık yüksek çıkmış 100 gramlıkta sınırda çıkmış ama diyet vermemiş sadece tediklerine dikkat et demiş 100 gramlık yüksek çıkmaz inşallah
Kaldı üç ayımız, çok şükür başka dert olmasın bende biraz yanma var ama dediğin gibi idrar kokulu ve bulanık. Benim eşim dışarda yemek yemeyi çok seviyor, iyi yıkanmayan gıdalardan da e-coli diye bir bakteri kapılıyormuş, hep bende o bakteri çıkıyor,artık üç ay yemesin dışarda ya da o yesin ben bakayım canım da çekiyor bu sefer napıcam bilmem. Geçen hafta dört çeşit yemek yaptım hep sevdiği şeylerden, hadi gidelim de adam gibi şeyler yiyelim dedi ölür müsün öldürür müsün Baştan beri dört kere antibiyotik kullandım bu sefer beşinci olacakAynen canım öyle çok su içiyorum ki anlatamam bol bol c vitamini alıyorum özel bolgeyi ilik suyla temizliyorum sabundan kaciniyorum, ama yine de kurtulamıyorum bu meretten. Kokulu idrar olmaya baslamisti bulanikti baya, şükür acı ağrı yok ama. 3 tane ilaç verdi 1i antibiyotik diğerleri de enfeksiyonu temizleyen ilaçlarmis. Daha önceki verdiklerini kullanmadım ama bunu kullancam mecbur, geçmiyor
Aaaa dayak istiyor o kız küseydin bi güzel biz de çok dışarda yiyoruz demek ki biraz daha ondan inşallah hayırlısıyla atlatalım canım yaKaldı üç ayımız, çok şükür başka dert olmasın bende biraz yanma var ama dediğin gibi idrar kokulu ve bulanık. Benim eşim dışarda yemek yemeyi çok seviyor, iyi yıkanmayan gıdalardan da e-coli diye bir bakteri kapılıyormuş, hep bende o bakteri çıkıyor,artık üç ay yemesin dışarda ya da o yesin ben bakayım canım da çekiyor bu sefer napıcam bilmem. Geçen hafta dört çeşit yemek yaptım hep sevdiği şeylerden, hadi gidelim de adam gibi şeyler yiyelim dedi ölür müsün öldürür müsün Baştan beri dört kere antibiyotik kullandım bu sefer beşinci olacak
Canım sen aniden kilo aldın ya ondan oldu belki de, hem baya bişeyler yiyip gitmişsin yaramaz :)) inşallah bişi yoktur, 100 lük testi yapana kadar biraz tatlıyı özle, börek ve makarnaya da küsBgün gösterdim biraz yüksek dedi 100 gramlık olan testi yapıcaz haftaya . Bi arkadaşımında 50 gramlık yüksek çıkmış 100 gramlıkta sınırda çıkmış ama diyet vermemiş sadece tediklerine dikkat et demiş 100 gramlık yüksek çıkmaz inşallah
Hiç sorma zaten topuklarına sıkasım var salata falan yemeyelim bari dışarda, azıcık dikkat edelimAaaa dayak istiyor o kız küseydin bi güzel biz de çok dışarda yiyoruz demek ki biraz daha ondan inşallah hayırlısıyla atlatalım canım ya
Inşallah canım Dodine gelince haber ver bebisimKızlar DODİNEDEN haber alan var mı???
En son yeni bir konu açmıştı karnında ara ara sertleşmeler oluyormuş doktoruna sormuş gel demiş o da.Ondan sonra hiç yazmamış.Topiğe girmemiş yapmazdı
İnş bir problem yoktur
Aaa evet ne zamandır yazmıyor umarım iyidir DodineKızlar DODİNEDEN haber alan var mı???
En son yeni bir konu açmıştı karnında ara ara sertleşmeler oluyormuş doktoruna sormuş gel demiş o da.Ondan sonra hiç yazmamış.Topiğe girmemiş yapmazdı
İnş bir problem yoktur
Yok ac karnına gel dedi sadece ama bnde arastırdığım kadarıyla 4 kere kan veriliyo hepsinin sonucu da belli aralıklar içinde olması gerekiyo ben yap adan bi gün önce akşam dokyz gbi yemeği kesicemMerhaba geçmiş olsun
100 gramlık şeker yüklemesi biraz farklı oluyor yalnış hatırlamıyorsam
Belli bir süre aç olmak gerekiyor ve 4 sefer kan alınıyor diye biliyorum
Bu konuda bilgi verdiler mi sana
Aynen canım bgün basladım bakalım elmeği braz azaltayım tTlıyıda azaltayım hem daha az kilo alırım bnm için daha iyi olur bu ay da 3.5 kilo almışım ztnCanım sen aniden kilo aldın ya ondan oldu belki de, hem baya bişeyler yiyip gitmişsin yaramaz :)) inşallah bişi yoktur, 100 lük testi yapana kadar biraz tatlıyı özle, börek ve makarnaya da küs