Aynen canım bgün basladım bakalım elmeği braz azaltayım tTlıyıda azaltayım hem daha az kilo alırım bnm için daha iyi olur bu ay da 3.5 kilo almışım ztn
Canın sağolsun kuzum, başka dert olmasın. Boşver bunun çaresi varAynen canım bgün basladım bakalım elmeği braz azaltayım tTlıyıda azaltayım hem daha az kilo alırım bnm için daha iyi olur bu ay da 3.5 kilo almışım ztn
Ben bu ay abartmıştım canm bi bes kilo alsam şaşırmazdım ama 3.5 idare eder dedim tabi şurda düz hesap 3 ayım kaldı onda az alaam çok iyi olur ayda iki kilo alsam 16.5 17 kilo alarak kapatmış olurum gebeliğiCanım bugün asi oldum kan verdim ve kiloma bakıldı. Hamsice ile kilo işini konuştuk. Her ay 2 kilo almanız normal dedi. Haftalık 500 gr olarak düşünüyoruz dedi. Yanı hemşiremin dediğine gore biraz aşmışsın sen.
Açmayabilir canım, doktor sorun mu dedi ki? Benimki hem açmadı hem yüzünden çekmedi bu gittiğimizde, bi şey olmaz canı öyle istemiştir bebişinultrasonda ellerını yumruk yapan bebek varmı acmadı sorun ne olabılır
Ayyy yerim o minik prensesiANNONA LastMadOnEarth apekmimek EvBoregi kizlar selam. Beni merak etmissiniz tesekkur ederim.
Gecen hafta ciddi kasik bel agrilari yasadim ama ciddi sertti agrilar. Cuma aksami dayanamayip doktoruma yazdim oda hemen gelmemi istedi. Gittim muayene oldum musadeye aldi beni serum takti nst ye bagladi. Idrarda cok hafif enfeksiyon gordu. Magnezyum ilaci yazdi. Nst de cok hafif sancilar cikti. Sanirim korktu bundan sonra daha sik gorusucez sik cagiricam seni dedi. Bebek iyi cok sukur 750 gram olmus biraz obur olucak sanirim. Bende simdi daha iyiyim. Agrilarim hafifledi ama ayiptir soylemesi 2 gundur ishal var. Bugun daha beter. Bol sivi tuketiyorum vucuttaki elektrolitler kaybolmasin diye ama bakalim. Kizimda gayet hareketli disardan goruluyo artik tekmeleri teyzeleri.
Sizler nasilsiniz bi sikinti yok insallah bu ara kendi derdime dustum ilgilenemedim burayla. Hersey yolundadir umarim ♡
sirkeyle mi yıkıyorsun o yakar onu yapma cnm benim, bak doktorum bana 1 litre suya bir kaşık karbonat koy haftada 2 üç onunla yıka demişti öyle çok değil. ph dengesini bozarsın daha çok sıkıntı olur.Canım geçmiş olsun, Bende de idrar yolu enfeksiyonu artmış yine, o kadar da su içiyorum, her türlü titizleniyorum. Hamilelerde sebepsiz görülüyor dedi doktor, cumartesi kültür alalım ona göre antibiyotik başlarız dedi. Ben de sirkeyle falan yıkıyorum belki faydası olur Cumartesi’ye kadar ilaç kullanmak zorunda kalmam diye ama hayırlısı bakalım
Magnezyum eksikliginden olabilir dedi. Birde az bisey enfeksiyon var ya oda yapar dedi kuzum. Cok tesekkur ederim ♡Ayyy yerim o minik prensesiÇok geçmiş olsun canım bununla atlatmış ol inşallah,biz iyiyiz şükür seni merak ettik. Neden olmuş peki sancılar bir şey söylemedi mi doktor?
Cok sagol canim evet sukur iyiyiz ♡Dodine geçmiş Olsun canım şuan iyisiniz çok şükür
Geçmiş olsun canım...kasıkta mıydı sancı...iyi fark edip doktorla irtibata geçmişsinCok sagol canim evet sukur iyiyiz ♡
Canım çok şükür iyisiniz ya maşallahANNONA LastMadOnEarth apekmimek EvBoregi kizlar selam. Beni merak etmissiniz tesekkur ederim.
Gecen hafta ciddi kasik bel agrilari yasadim ama ciddi sertti agrilar. Cuma aksami dayanamayip doktoruma yazdim oda hemen gelmemi istedi. Gittim muayene oldum musadeye aldi beni serum takti nst ye bagladi. Idrarda cok hafif enfeksiyon gordu. Magnezyum ilaci yazdi. Nst de cok hafif sancilar cikti. Sanirim korktu bundan sonra daha sik gorusucez sik cagiricam seni dedi. Bebek iyi cok sukur 750 gram olmus biraz obur olucak sanirim. Bende simdi daha iyiyim. Agrilarim hafifledi ama ayiptir soylemesi 2 gundur ishal var. Bugun daha beter. Bol sivi tuketiyorum vucuttaki elektrolitler kaybolmasin diye ama bakalim. Kizimda gayet hareketli disardan goruluyo artik tekmeleri teyzeleri.
Sizler nasilsiniz bi sikinti yok insallah bu ara kendi derdime dustum ilgilenemedim burayla. Hersey yolundadir umarim ♡
Evet canim ozellikle sag kasiktaydi fark edilmeyecek gibi degildi. Kivraniyodum resmen. Bir de yururken genitalime baski oluyodu hatta en son doguruyorum bebek geliyo sandim ondan sonra yazdim zaten doktora. Magnezyum cok onemliymis cig badem soda muz yesil mercimek baklagillerde varmis. Doktor bol bol tuket dedi ekstradan magnezyum ilacida yazdi. Sizde soda muz vs vs tuketinGeçmiş olsun canım...kasıkta mıydı sancı...iyi fark edip doktorla irtibata geçmişsin
Ayyy sanada cok gecmis olsun kuzum benim. Enfeksiyon sikinti hamileyken valla. Kuzunada masallah tam oburiks olmus yerim ben onu ♡Canım çok şükür iyisiniz ya maşallahvalla ben de enfeksiyonla uğraşıyorum,bizim sipa da 900 gram olmuş aman dikkat et kendini yorma azcık daha beklesin minik kuzu konuş bol bol onunla
Elma sirkesi canım, 1e 10 inceltilmiş benimki de, bekarken de öyle kullanırdım. Karbonat da deneyeyim teşekkür ederimsirkeyle mi yıkıyorsun o yakar onu yapma cnm benim, bak doktorum bana 1 litre suya bir kaşık karbonat koy haftada 2 üç onunla yıka demişti öyle çok değil. ph dengesini bozarsın daha çok sıkıntı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?