çok sevindim gözün aydın canım benimKızlar ayrintilidan çıktım 373 gr 24 cm olmuş bebisim cinsiyetimiz de belli oldu. Kızımız olacak
Rabbime şükürler olsun sağlıklı hiçbir sorun gozukmedi.
Hayatimmm70 Darısı başına canim
Oyyy maşallah canım gözümüz aydınKızlar ayrintilidan çıktım 373 gr 24 cm olmuş bebisim cinsiyetimiz de belli oldu. Kızımız olacak
Rabbime şükürler olsun sağlıklı hiçbir sorun gozukmedi.
Hayatimmm70 Darısı başına canim
çok sevindim gözün aydın canım benimevet darısı başıma
sayfaya giriş yapayım dedim, senin haberi gördüm,çok çok mutlu oldum
inşallah canım, çok sağol, benim evlatta gösterirse öğrenicez inşallah
Teşekkürler bitanemOyyy maşallah canım gözümüz aydın
Evet erkek ama cinsiyetle ilişkili olduğunu düşünmüyorum bence oburlukla ilgiliaaa benimde mide tarafına doğru yani yukarıya doğru daha şiş siz söyleyince farkettim, sizlerin erkek mi benim henüz belli değil cinsiyet
semabsrn cuma sen, c.tesi ben ayrıntılı ultrason , inşallah iyi sonuçlar alırız kızlar, dua edin yaş 40 olunca ister istemez tedirglinlik var biraz, ,
Benim hiç derdim yok valla yengem vericek saolsun :))kızlar şu bebek arabası meselesinden resmen şaşı oldum araştırmaktan. bayılcam şimdi
Oh ne güzel kız bizim ailede hiç bebek yok en küçük insan 24 yaşındaBenim hiç derdim yok valla yengem vericek saolsun :))
İçine sinen bişey bulursun mutlaka daha zaman varOh ne güzel kız bizim ailede hiç bebek yok en küçük insan 24 yaşındao yuzden alcaz mecbur. Ama kafalar çok karışık
vala bi cılgınlık yapıp İnglesina marka alasım var...o kadar guzeller ki..kullanımı rahat..estetik..hafif..ama yüķte hafif pahada agır tabikızlar şu bebek arabası meselesinden resmen şaşı oldum araştırmaktan. bayılcam şimdi
Evet erkek ama cinsiyetle ilişkili olduğunu düşünmüyorum bence oburlukla ilgili
Saat 10 da canım. Randevum.Canım benim yerin kactaydi randevum?
Teşekkürler bitanem
2.el otomobil parası kız ovala bi cılgınlık yapıp İnglesina marka alasım var...o kadar guzeller ki..kullanımı rahat..estetik..hafif..ama yüķte hafif pahada agır tabi
Joker’de %40 a varan indirimler vardı bebek arabalarında yakınlarınız da varsa bir bakın isterseniz..Benim hiç derdim yok valla yengem vericek saolsun :))
Saol canim ben bebek arabası almicam yengem veriyor banaJoker’de %40 a varan indirimler vardı bebek arabalarında yakınlarınız da varsa bir bakın isterseniz..
vala bi cılgınlık yapıp İnglesina marka alasım var...o kadar guzeller ki..kullanımı rahat..estetik..hafif..ama yüķte hafif pahada agır tabi
Alacaklara fikir olsun ben tam şu alıntıları beceremiyorum :)Saol canim ben bebek arabası almicam yengem veriyor bana
Çok geçmiş olsun kızında sanada canım bende doktoruna normal.yapabilirmiyim diye sordum yaptıran bulursan olabilir dedi son ayimda o bulduğum doktora gidicem kismetimizde nasıl doğurmak varsa öyle olacak hayırlı doğumlar versin Allah hepimizeMerhaba kızlar
Bu aralar pek giremedim topiğe
Kızım hasta 10 gündür
Ben de hasta oldum
Öksürük,geniş ve burun akıntısı derken çok yoruldum.Kızım da aynı.Yeni yeni iyileşiyoruz gibi.
Geçen hafta ayrıntılıya girdim
Çok şükür her şey yolunda
Düşük plesentayı saymazsak
Zamanla yukarı da çıkabilirmiş ama dikkatli ol dedi doktorum
Ağır kaldırma
Fazla ayakta kalma v.s uyarılar işte
İlk doğumun sezeryandı
Şimdi normal yapabilirmiyim dedim
6sene olmuş olacak olur ama biraz zor dedi.
2 ameliyathane ayarlamam lazım dedi
Ben normal doğumu yaptırırken
Bir ekibinde başka ameliyathanede hazır bulunması gerekir dedi
Olası bir terslikte hemen seni oraya alıp sezeryan yapmam lazım dedi.Hastane her zaman böyle bir duruma hazır olmayabiliyor dedi
Hem düşük plesentan var hiç riske atmayalım sezeryan dedi.Kabul yapacak bir şey yok
Ama mayıs annesi olmam zor.Normalde 2mayıs doğum gözüküyor.Kızım da 2 mayıs doğumlu ne güzel olurdu
Doktor nisanın 3.üncü haftası alırız dedi
Allahım sen yardım et hepimize
2ayı kaldı doğuma hayırlısı ile sağlıkla alsın ins yoktur bi sorun. Sagol canım aminİnşallah en kısa zamanda toparlar canım, haftası da az değilmiş. Allah tüm hamilelelerin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?