Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah maşallah uyusunlar da canım en çok korktuğum hiç uyumamasi sipaninCanım gün içinde biz hareket ederken onlar sallandığı için uyuyorlar. Gece dinlenirken sallanma olmadığı için uyanıyorlar.
Oğlum da geceleri hep aktifdi karnimda. Özellikle gece 2 ve sabah 5 civarları bi tepiklerdi yada dönerdi kısaca kendini belli ederdi. Doğduğunda da aynı saatlerde uyanir :) ama yine uykuya dalar sağolsun.
Oy maşallah darısı başımızaEşim ilk defa gece yatağa girdiğimizde hissetti kızını bak oynuyo sakin çekme elini dedim o anda vurdu sırıtmaya goruceksiniz çok komikti
Benim eşim de hissetti hatta dışardan bile gördü karnımın oynadığını ama o bakmıyoken nedense daha belli eder şekilde vuruyo babası bakınca nazlı kız oluyorEşim ilk defa gece yatağa girdiğimizde hissetti kızını bak oynuyo sakin çekme elini dedim o anda vurdu sırıtmaya goruceksiniz çok komikti
Niye öyle oluyo anlamadım oğlum koyuyor elini konusuyo tık yok gidiyo yanımdan basliyo tepinmeyeBenim eşim de hissetti hatta dışardan bile gördü karnımın oynadığını ama o bakmıyoken nedense daha belli eder şekilde vuruyo babası bakınca nazlı kız oluyor
Canım iki gündür akşamları benim de öyle, sanki adet sancısı gibi değil gibi, emin de olamadığım ilk defa yaşadığım bi ağrı, dün gece çok korktum hatta bebeğe bişi mi oldu ki diye, baya ara ara şiddetli oluyor sonra geçiyor, cumartesi kontrolüm var sorarım doktoraKızlar bişey sormak istiyorum lütfen fikri olan cevap versin.. 7. Ayımıza girdik çok şükür bi sorun yok ama stresli geçiyor hamileliğim hem benden hemde çevreden kaynaklanıyor.. 2 gündür ara ara adet sancısı giriyor geçiyor az önce yine oldu bununla ilgili bi tahmini olan yaşayan var mı aranızda
Nasıl kilo almamış canım, kusuyor mu? Kendi almasa da bebeğin kendisi, amniyon sıvısı, rahmin kendisi vs bile bi sürü kilo oluyor. Bebeği besleyemedi mi acaba? Vitaminlerini alıyor mu?Kızlar size acil bişey sormam gerek kuzenim hamile normalde devlete gidiyor kontrollerde boyu kilosu iyi diyolar ama eline n kağıt n de bebegi gösterme yok.
Özelde doktoru var 3 ay önce gitmişti bugün yine gitti dr demişki bebek 3 ay önce iyiydi kilosu normaldi ama şuan 2 hafta geride gidiyor kilosu en az 1.5kg olması gerekirken suan 1.200 gr demiş haftası da 30+5 de şuan ultroson 28lerde gosteriyo.
Bebekde gerileme var takip etmemiz gerek demiş.bi bilgisi olan var mı yorumlarinizi bekliyorum.bebekte sorun olma durumu
Bu arada hala hamiĺe kaldığı kiloda kendisi o da etkilidir belkide
henüz yaptirmadim vakti gelmedi ama yaptirmicam da..cünkü sekeriniz yüksek ciktı diyelim yine doktorun verecegi sey diet..seker yeme makarna yeme glisemik indeksi dusuk seyler ye dicek...ilac vs zaten kullanamazsin..o nedenle bastan dikkat etsek kendimiz daha mantıklı..yaptiran arklarim cok pisman..cunku seker yüklemesi yanlarina kalmıs sadece..diet yap seker az tüket deniyor okadar..bi de baklava, cikolata vs vs saf glikoz degildir ama yüklenen sey saf glikoz..bebegin pankreasi henuz musait degil okadar buyuk yukleme icin..bence de yani :) herkes özgur tabi..Kafamda deli sorular doktorlarım yaptır diyor karatay böyle diyor ebe açlık tokluk bakalım diyor ama malesef yaptırmak zorundayım sanırım tanı başka türlü olmuyor dedi 2 doktorum da ama o mısır şurubu şekerine dikkat etmeliyiz o zaman.
Canım çok geçmiş olsun hadi gözümüz aydın ben de aşırı kansizim çünkü çok erken adet oldum ve aşırı çok adet olurdum oluk oluk. Şimdi kansizim şurup içiyorum acaba nasıl durum tekrar bi test yaptirayim. Aman diyim dikkat et bol bol et ye ben et ölsem yemem pekmez iç icebildigin gibi sabahları. Dogumda kan cok onemli Allah yardimcimiz olsunAyrintiliya girdik çok şükür herşey yolunda dedi doktorumuz mucizemi gördüm Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah her yerini en ince ayrıntıya kadar gördük maşallah kızıma uslu kızım abisi de kardeşini görmeye gitmişti ama göremedi bu arada ķadin dogumcum da iğneye başlayacaktı ama alamadım her gün iğne vurmaya gidemem ki serum vericek hafta ortasinda demir kansizlik ve d vitaminde cok düşükmüş ayda 5 kilo et yemen lazım dedi et yiyorum ama yetmyo demek ki endokrin doktoru nasıl ilaç başlamaz dedi doktorum kaç aydır bu değerler seni nasıl yormustur dedi ona da gidicem yani endokrin doktoru ilaçsız geçer dedi ama gecmiyo daha da kötü oluyorum sınır asabi çok yapıor çarpıntı halsizlik kusma ayrıca kilo da alamıyorum doğum yaklaştıkça daha kötü olmaktan korkuyorum açıkçası bildiğiniz gibi kanama durmu da var çünkü doğum sırasında
Amin hepimize canim. Bende fazla yiyemem ama yemen lazım diyo doktor çok gucsuzmus bünye bakalım inşallah birşey olmaz hayırlısıyla bi doğum gelse de kurtulsak hep beraber.Canım çok geçmiş olsun hadi gözümüz aydın ben de aşırı kansizim çünkü çok erken adet oldum ve aşırı çok adet olurdum oluk oluk. Şimdi kansizim şurup içiyorum acaba nasıl durum tekrar bi test yaptirayim. Aman diyim dikkat et bol bol et ye ben et ölsem yemem pekmez iç icebildigin gibi sabahları. Dogumda kan cok onemli Allah yardimcimiz olsun
Canım baktığın arabalar bana biraz pahalı geldi ben wellgro Q3 aldım yani dışarda kullanmadım hiç ama malından falan memnunum arkadaşımın bebeğini koyup denedik evde baya rahat duruyorduKızlar ya kanz 4010 mu yoksa casual cadillac mı bebek arabası? Kullanan var mı bu cadillacı. Bugün kafam çok karıştı
Kusması biteli 3 ay oldu ama yiyemiyorum.Nasıl kilo almamış canım, kusuyor mu? Kendi almasa da bebeğin kendisi, amniyon sıvısı, rahmin kendisi vs bile bi sürü kilo oluyor. Bebeği besleyemedi mi acaba? Vitaminlerini alıyor mu?
Hadi gözün aydın canım atlattın sende şükürAyrintiliya girdik çok şükür herşey yolunda dedi doktorumuz mucizemi gördüm Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah her yerini en ince ayrıntıya kadar gördük maşallah kızıma uslu kızım abisi de kardeşini görmeye gitmişti ama göremedi bu arada ķadin dogumcum da iğneye başlayacaktı ama alamadım her gün iğne vurmaya gidemem ki serum vericek hafta ortasinda demir kansizlik ve d vitaminde cok düşükmüş ayda 5 kilo et yemen lazım dedi et yiyorum ama yetmyo demek ki endokrin doktoru nasıl ilaç başlamaz dedi doktorum kaç aydır bu değerler seni nasıl yormustur dedi ona da gidicem yani endokrin doktoru ilaçsız geçer dedi ama gecmiyo daha da kötü oluyorum sınır asabi çok yapıor çarpıntı halsizlik kusma ayrıca kilo da alamıyorum doğum yaklaştıkça daha kötü olmaktan korkuyorum açıkçası bildiğiniz gibi kanama durmu da var çünkü doğum sırasında
Canım bu arabanın puseti var mı araba koltuğu olan? O benim için önemli o yüzden o arabalara bakiyorduk evet pahalı yaCanım baktığın arabalar bana biraz pahalı geldi ben wellgro Q3 aldım yani dışarda kullanmadım hiç ama malından falan memnunum arkadaşımın bebeğini koyup denedik evde baya rahat duruyordu Eki Görüntüle 2092780
Evet canım var bi bak istersen internetten genelde büyük olduğuyla ilgili şikayetler var ama zaten senin baktıklarında büyükCanım bu arabanın puseti var mı araba koltuğu olan? O benim için önemli o yüzden o arabalara bakiyorduk evet pahalı ya
İnşallah en kısa zamanda toparlar canım, haftası da az değilmiş. Allah tüm hamilelelerin yardımcısı olsunKusması biteli 3 ay oldu ama yiyemiyorum.
Vitaminde vermemiş dr bi magnezyum bi de demir aliyodu. Bebek almış ama olması gereken kadar diil demiş takip etcez demis dr
Tamam canım çok teşekkürler bir bakayım ben onaEvet canım var bi bak istersen internetten genelde büyük olduğuyla ilgili şikayetler var ama zaten senin baktıklarında büyük