Hadi gözün aydın canım prensesin hayırlısı ile sağlıcakla doğsun insKızlar ayrintilidan çıktım 373 gr 24 cm olmuş bebisim cinsiyetimiz de belli oldu. Kızımız olacak
Rabbime şükürler olsun sağlıklı hiçbir sorun gozukmedi.
Hayatimmm70 Darısı başına canim
Maşallah canım oğluna Allah başka dert vermesin sonuçta bir tedavisi var canım belki de dinsiz doğacak kimbilir kapali kutu karnımızı içi Allah sağ sağlim kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallahKızlar ben geldim biraz geç kaldım yazmak için. Ayrıntılı ultrasonum çok şükür iyi çıktı. Bir tek ayakları içe dönük dedi doktor. Anne karnında da düzelebilir veya olmazsa bebek doğduktan sonra müdahale ediliyor. Burada demiştim. üçlü testte down sendromu çok yüksek yazıyordu. Ayakları dışında çok şükür bütün uzuvları kalp beyin gibi organların hiçbirinde sorun çıkmadı. Allah ima bin şükür. Benden önce genç bir hasta vardi. Bir sürü sıkıntı saymış doktor. Ağlaya ağlaya çıktı. Ben 40 yaşındayim bu kadar iyi çıkmasına çok sevindim. Doktor ayakları içe dönük down sendromundan dolayı da olabilir, amniyosentez yaptıracak misin dedi. İstemiyorum dedim. Bir gün bile yaşayacağını bilsem de aldirmicam dedim. O zaman sıkıntı yok. Benim görevim sizi bilgilendirmek dedi. Ciktik. Ondan sonra biraz alışveriş yaptım. Vs . Şimdi evimize geldik.
Benim oğlum geliyor. En sonunda gösterdi paşa. Boyu 22 cm. Kilosu da 335 Gr
Sağol canım Allah razı olsun. Aynen dediğin gibi hepimiz birer kapalı kutuyuz. İnşallah en güzel şekilde sağ salim kucağımizda gormek nasip olur hepimizeMaşallah canım oğluna Allah başka dert vermesin sonuçta bir tedavisi var canım belki de dinsiz doğacak kimbilir kapali kutu karnımızı içi Allah sağ sağlim kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah
Amin canım.insllah bu arada ben dumduz yazmıştım klavye değiştirmiş dinsiz diye :)Sağol canım Allah razı olsun. Aynen dediğin gibi hepimiz birer kapalı kutuyuz. İnşallah en güzel şekilde sağ salim kucağımizda gormek nasip olur hepimize
Anladım canımAmin canım.insllah bu arada ben dumduz yazmıştım klavye değiştirmiş dinsiz diye :)
Çok geçmiş olsun kızında sanada canım bende doktoruna normal.yapabilirmiyim diye sordum yaptıran bulursan olabilir dedi son ayimda o bulduğum doktora gidicem kismetimizde nasıl doğurmak varsa öyle olacak hayırlı doğumlar versin Allah hepimize
Hayırlısı nasılsa öyle.olsun canım istiyorum ama hakkımızdak hangi doğum hayirliysa öyle.olsunSağol canım teşekkür ederim
Bize normal doğum zor gözüküyor
Nisan annesi oluruz biz de ne yapalım
Kızlar ben geldim biraz geç kaldım yazmak için. Ayrıntılı ultrasonum çok şükür iyi çıktı. Bir tek ayakları içe dönük dedi doktor. Anne karnında da düzelebilir veya olmazsa bebek doğduktan sonra müdahale ediliyor. Burada demiştim. üçlü testte down sendromu çok yüksek yazıyordu. Ayakları dışında çok şükür bütün uzuvları kalp beyin gibi organların hiçbirinde sorun çıkmadı. Allah ima bin şükür. Benden önce genç bir hasta vardi. Bir sürü sıkıntı saymış doktor. Ağlaya ağlaya çıktı. Ben 40 yaşındayim bu kadar iyi çıkmasına çok sevindim. Doktor ayakları içe dönük down sendromundan dolayı da olabilir, amniyosentez yaptıracak misin dedi. İstemiyorum dedim. Bir gün bile yaşayacağını bilsem de aldirmicam dedim. O zaman sıkıntı yok. Benim görevim sizi bilgilendirmek dedi. Ciktik. Ondan sonra biraz alışveriş yaptım. Vs . Şimdi evimize geldik.
Kızlar ben geldim biraz geç kaldım yazmak için. Ayrıntılı ultrasonum çok şükür iyi çıktı. Bir tek ayakları içe dönük dedi doktor. Anne karnında da düzelebilir veya olmazsa bebek doğduktan sonra müdahale ediliyor. Burada demiştim. üçlü testte down sendromu çok yüksek yazıyordu. Ayakları dışında çok şükür bütün uzuvları kalp beyin gibi organların hiçbirinde sorun çıkmadı. Allah ima bin şükür. Benden önce genç bir hasta vardi. Bir sürü sıkıntı saymış doktor. Ağlaya ağlaya çıktı. Ben 40 yaşındayim bu kadar iyi çıkmasına çok sevindim. Doktor ayakları içe dönük down sendromundan dolayı da olabilir, amniyosentez yaptıracak misin dedi. İstemiyorum dedim. Bir gün bile yaşayacağını bilsem de aldirmicam dedim. O zaman sıkıntı yok. Benim görevim sizi bilgilendirmek dedi. Ciktik. Ondan sonra biraz alışveriş yaptım. Vs . Şimdi evimize geldik.
Sağol canım. Allah razı olsun. İnşallahMaşallah yavruna canım.Hiç dert etme ayakları doğana kadar karnında düzelecek inş.Allah büyük yardımcı olacaktır
Aynen bunada Şükür ediyorum. Çok sağolun kızlarGözün aydın canım. Sağlıkla geldin paşa. Inşallah anne karnında düzelir. Doğduktan sonra operasyona gerek kalmaz. Rabbim başka dert vermesin.
Allah çaresiz dert vermesin canım benim maşallah kuzuya sağlıkla gelcek inşallahSağol canım. Allah razı olsun. İnşallah
Aynen bunada Şükür ediyorum. Çok sağolun kızlarAllah başka keder vermesin bizlere
Ne güzel çıkmamış şekerin bu çok iyi sütununda normale dönmesine sevindimKızlar mutlu pazarlar, dün şeker yüklememi yaptırdım, sabah Aç karna gittim, bir bardak 50 cclik şekerli su hazırladılar, 5 dk da onu bitirdim sonra bir saat içinde yalnızca bir bardak su içmeme müsade ettiler, bir saat sonra kan verdim. 140ın altında bir değer olmalıydı 116 çıkmış, henüz doktorla görüşmedim ama sorun yok sanırım. Öyle çok içilmeyecek bi şey değil, midem de bulanmadı yalnızca halsizleştim, başım döndü azıcık. Yaptıracak arkadaşlar için anlatıyorum, korkulacak bi işlem değil. Bebeğim de etkilenmedi aynı hareketlerine devam etti. Kontrolümüz de vardı, amniyon sıvısı fazlaydı düzelmiş çok şükür, çatı ağrısını tekrar tekrar sordum daha fazla kalsiyum alsam daha fazla egzersiz yapsam vs diye, hiç bir faydası olmaz bazı bünyeler böyle zor geçiriyor dedi.
Canım senin sadece suyun mu fazlaydı...bizim de 2 hafta önde diye şeker yüklemesi yaptır dedi ama 75lik...bebek 26 aralık ta 565gr dı...ben daha yaptırmadım şeker yüklemesini ne zaman nasıl yaptıracağımı da bilemiyorumKızlar mutlu pazarlar, dün şeker yüklememi yaptırdım, sabah Aç karna gittim, bir bardak 50 cclik şekerli su hazırladılar, 5 dk da onu bitirdim sonra bir saat içinde yalnızca bir bardak su içmeme müsade ettiler, bir saat sonra kan verdim. 140ın altında bir değer olmalıydı 116 çıkmış, henüz doktorla görüşmedim ama sorun yok sanırım. Öyle çok içilmeyecek bi şey değil, midem de bulanmadı yalnızca halsizleştim, başım döndü azıcık. Yaptıracak arkadaşlar için anlatıyorum, korkulacak bi işlem değil. Bebeğim de etkilenmedi aynı hareketlerine devam etti. Kontrolümüz de vardı, amniyon sıvısı fazlaydı düzelmiş çok şükür, çatı ağrısını tekrar tekrar sordum daha fazla kalsiyum alsam daha fazla egzersiz yapsam vs diye, hiç bir faydası olmaz bazı bünyeler böyle zor geçiriyor dedi.
Bebek de 2 hafta öndeydi canım, ben de hızlı kilo alıyorum, üç hafta önde açlık tokluk şekerim ölçülmüştü ama yine de şeker yüklemesi istedi doktor, bebek bir hafta ileride göründü ve su normalleşmiş. Bebek 870 gr, yine de tombul ama ölçüleri kendi içinde uyumlu dedi doktor, kafası büyük ama babamızın kafası da çok büyük.. Okuldan çıkınca gidemezsin aç olman gerekir, o zaman diğer hafta yaptır,28 haftaya kadar yapılıyormuşCanım senin sadece suyun mu fazlaydı...bizim de 2 hafta önde diye şeker yüklemesi yaptır dedi ama 75lik...bebek 26 aralık ta 565gr dı...ben daha yaptırmadım şeker yüklemesini ne zaman nasıl yaptıracağımı da bilemiyorum
Çok teşekkür ederimNe güzel çıkmamış şekerin bu çok iyi sütununda normale dönmesine sevindim
Malesef verir antibiyotik ama iltihap daha kotu boşver iç bende bu gebeligimde çok yaşıyorum.bu sorunu yanma.fln olmuyo ama iç dudaklar şişip kaşıntı oluyor çok uyuz bir durumÇok teşekkür ederimama idrar yolu enfeksiyonu oldum sanırım yine, sürekli idrara çıkma hissi ve yanma var. Dün idrar tahlili de yapmıştık lökosit 12 cıkmıştı, yine antibiyotik vermese bari doktor
Gözün aydın cnm önemli olan senin ve bebişin sağlıkla gelmesi, sezeryan ise sezeryan olursun. Bu arada benim ayrıntılıdan sonra plesantanın düşük yerleşimli olması hakkında özeldeki ve devletteki doktorum en erken 26 haftadan sonra tanı konabilir ve şu anda bile öyle bir durum görünmüyor sende dedi, içim rahatladı inş senin de yukarı çıkar biran önce. Profesörler az pimrikli galiba.Merhaba kızlar
Bu aralar pek giremedim topiğe
Kızım hasta 10 gündür
Ben de hasta oldum
Öksürük,geniş ve burun akıntısı derken çok yoruldum.Kızım da aynı.Yeni yeni iyileşiyoruz gibi.
Geçen hafta ayrıntılıya girdim
Çok şükür her şey yolunda
Düşük plesentayı saymazsak
Zamanla yukarı da çıkabilirmiş ama dikkatli ol dedi doktorum
Ağır kaldırma
Fazla ayakta kalma v.s uyarılar işte
İlk doğumun sezeryandı
Şimdi normal yapabilirmiyim dedim
6sene olmuş olacak olur ama biraz zor dedi.
2 ameliyathane ayarlamam lazım dedi
Ben normal doğumu yaptırırken
Bir ekibinde başka ameliyathanede hazır bulunması gerekir dedi
Olası bir terslikte hemen seni oraya alıp sezeryan yapmam lazım dedi.Hastane her zaman böyle bir duruma hazır olmayabiliyor dedi
Hem düşük plesentan var hiç riske atmayalım sezeryan dedi.Kabul yapacak bir şey yok
Ama mayıs annesi olmam zor.Normalde 2mayıs doğum gözüküyor.Kızım da 2 mayıs doğumlu ne güzel olurdu
Doktor nisanın 3.üncü haftası alırız dedi
Allahım sen yardım et hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?