- 31 Ağustos 2017
- 621
- 625
- 33
Benim yaramaz da kuvvetli kuvvetli tekmeler atıyorBenim kayınvalidem şeker şeker zaten kadını en başından alıştırdım laflarımaKız inanmazsın oğlum dün bir vurdu elbisem havalandı ay dedim oğlum daha erken ben şok oldum dışardan belli oldu. Göbek deliğimin etrafı çok acıyor dünden beri yukarı çıkıyor yavrum sanırım. Hep tekmeliyor ama babası elini koyunca yok. Ben konuşunca tekmesi artıyor ama bazen sert oluyor. Uyurken hep minik minik yiyorum zaten rüya sanıyorum artık çok şükür yerim hepsinin ayaklarını yaaa.
Ben de boyatmıyorum canım, hamilelikten önce sarıydı ama kendi rengine döndürdüm çok göze batmasın hamileyken diye, yine de beyazlarım çok ve kendimi çirkin hissediyorum ama boyatmayı düşünmüyorum. Oje bile sürmüyorum kokusu rahatsız eder bebeği diye, belki abartıyorum bilmem ama içim böyle rahat ediyorkızlar sac boyatma konusunda ne dusunuyorsunuz bir cok dr 4 aydan sonra izin veriyor..bilemedim..kendimi paspal hissetmeye basladim 5 parmak dip boyasi cikmis halde
Benim de ayaklarım ve ellerim çok şişiyor, yeni ayakkabı aldım bir numara büyük ama evde yürürken bile sulu sulu ayağının üstü sallanıyor resmen. Zaten el bileklerindeki ödemden sinir sıkışması oldu ellerimi zor kullanıyorum, tuz kullanmayı bıraktım, çok şiş hissettiğimde ayaklarımı yukarı kaldırıp uzanıyorum canım iyi geliyor, kan dolaşımı artıyor sanırım, dene istersenbugün ayaklarım inanılmaz şiş, aykkabım olmuyor
Ayne kuzucum. Bi de suyu az demisti kendi doktorum bugunku doktorda sinirda degil ama cok bol da degil dedi normalde cok su icen bi insanim daha da arttirdim taze sıklms havuc suyu iciyorum bol su icmem belki etkileyebilirmis o da belkiOy kuzum benim çok şükür o zaman ya aman sağlıklı olsun miniklerimiz. Gerçekten emin olmadan atıp tutan çok doktor var sınır oluyorum insanı strese sokuyorlar ya
Valla bizim kız bebek fl ve karın çevresi 2 hafta önde baş çevresi haftasıyla uyumlu, suyu normal...radyolog baktı gayet iyi dedi sonucu henüz kendi doktoruma götürüp göstermedim ama doktorum da hep önde oldugunu ve sorun olmayacağını söylemişti...benim 2.bebeğim...oğlum da hep öndeydi bi sorun yoktu...
Canm benim doktorum 3 5 gun biseyi ifade etmez dedi benim kizimda da degisiyo bi bak 3 gun ilerde bi bak 5 gun geride ama doktora sordugumda bunu onemseme surekli degisir bu sayilar dedi icini ferah tut canm
ben de pzt aşı olcam canım..moral oldu bana saolKizlar nasilsiniz bebisleriniz nasil? Ben dun tetanoz asisini oldum cesaretimi toplayip. Igne fobim varda. Ama olmayan varsa burdan sesleniyorum inanin korkucak gibi bisey degilmis zerre hissetmedim. Sadece sonrasinda bi yarim saat kadar etjilemiycek sekilde sizi hissettim okadar. Bidaha hicbisi hissetnedim.
Bu arada benim kizin tekmeleri artik disardan cok net gorunuyor hatta bugun video cekip gonderdim arkadaslara. Cok guzel bi duygu allahim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin ♡
İyi canım sen nasılsın görünmüyosun bu aralarKizlar nasilsiniz bebisleriniz nasil? Ben dun tetanoz asisini oldum cesaretimi toplayip. Igne fobim varda. Ama olmayan varsa burdan sesleniyorum inanin korkucak gibi bisey degilmis zerre hissetmedim. Sadece sonrasinda bi yarim saat kadar etjilemiycek sekilde sizi hissettim okadar. Bidaha hicbisi hissetnedim.
Bu arada benim kizin tekmeleri artik disardan cok net gorunuyor hatta bugun video cekip gonderdim arkadaslara. Cok guzel bi duygu allahim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin ♡
Canm radyoloji uzmani bana neler dedi bi bilsen onun yuzunden kac doktora gittim heegun sinirlerim bozuldu. Kendisi bebegimin kalbinde bi parlama gordugunu bunun takip edilmesi gerektigini soyledi. Kendi doktoruma gittim iki ayri ultrasondan bakti goremedi perinatologa yonlendirdi icin rahat etsin dedi dun gittim detaylica bakildi hicbise goremedi yani anlican o ki strese girmekten baska bise degil. Radyolojide benim olcumlerde 3 gun bes gun oynadi hep kendi doktorum degisebilir bunlar dedi ama yine de sen bilirsin canmSağolasın canım tüm ölçüleri farklı günlerde olsa bile doktor önemsiz dedi ama radyoloji uzm 26 haftada tekrar girmeni öneriyorum dedi biraz kafam karıştı devlete gidiyorum doktor baştan savmak için mi demekten kendimi alamıyorum
Amin canım inş.Kizlar nasilsiniz bebisleriniz nasil? Ben dun tetanoz asisini oldum cesaretimi toplayip. Igne fobim varda. Ama olmayan varsa burdan sesleniyorum inanin korkucak gibi bisey degilmis zerre hissetmedim. Sadece sonrasinda bi yarim saat kadar etjilemiycek sekilde sizi hissettim okadar. Bidaha hicbisi hissetnedim.
Bu hıckırma nırmal hareketi nasıl ayırt edeceğiz ya bende merak ediyorumBebisimi sanırım hıçkırık tutuyor bazen aynı yerden 10-15 defa vuruyor
Normal.hareket üst üste olmuyo hıçkırık üst üste ve aynı yerden vurma şeklinde oluyo ayırt etmek pek zor olmuyor o yüzden :)Bu hıckırma nırmal hareketi nasıl ayırt edeceğiz ya bende merak ediyorum
Evet anladım benim oglanı çok hıckırık tutuyo o zaman. şimdi bi de boyle dalga vurması gibi sanki güm diye karnımın içine zıplamış gibi bi hareket var o ne acaba dönüyo diye düşünüyorum ama bilemedimNormal.hareket üst üste olmuyo hıçkırık üst üste ve aynı yerden vurma şeklinde oluyo ayırt etmek pek zor olmuyor o yüzden :)
Bilmem ki tekme atiyodur heralde yada dönmeye calisiyodur valla tadını çıkaralım her türlüsü güzel çocuk dogupta büyüyünce özlüyo.insan o tekmeleri :)Evet anladım benim oglanı çok hıckırık tutuyo o zaman. şimdi bi de boyle dalga vurması gibi sanki güm diye karnımın içine zıplamış gibi bi hareket var o ne acaba dönüyo diye düşünüyorum ama bilemedim
Canm radyoloji uzmani bana neler dedi bi bilsen onun yuzunden kac doktora gittim heegun sinirlerim bozuldu. Kendisi bebegimin kalbinde bi parlama gordugunu bunun takip edilmesi gerektigini soyledi. Kendi doktoruma gittim iki ayri ultrasondan bakti goremedi perinatologa yonlendirdi icin rahat etsin dedi dun gittim detaylica bakildi hicbise goremedi yani anlican o ki strese girmekten baska bise degil. Radyolojide benim olcumlerde 3 gun bes gun oynadi hep kendi doktorum degisebilir bunlar dedi ama yine de sen bilirsin canm
Geçmiş olsun canım banyo tabanına kaydirmazlardan mutlaka ucuz atlatmış son kolun için istersen bı acile git merhem falan verirKizlar banyoda kaydım yan tarafima doğru düştüm ya allah'tan kolumla destekledim karnima bisey olmadı. Ama kolum çok ağrıyo buz koyuyorum ne yapabilirim başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?