• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Yaaa mandıralar ya da pazarlarda mı? ay bilmiyorum ki alan yok yakınımda akrabamda yok bir kayınvalidem var ona diyorum bir anne olarak yap da yiyelim diye :KK70: ben alayım o zaman pazardan falan bulunca.
Tatlım tam.bilmiyorum ama biz köyde bakkaldan alırız bide bazı günler pazarlar kurulur oralarda oluyodum bidon gibi bir şeyde satılıyor hatta

Benim kayınvalidem şeker şeker zaten kadını en başından alıştırdım laflarıma :KK70: Kız inanmazsın oğlum dün bir vurdu elbisem havalandı ay dedim oğlum daha erken ben şok oldum dışardan belli oldu. Göbek deliğimin etrafı çok acıyor dünden beri yukarı çıkıyor yavrum sanırım. Hep tekmeliyor ama babası elini koyunca yok. Ben konuşunca tekmesi artıyor ama bazen sert oluyor. Uyurken hep minik minik yiyorum zaten rüya sanıyorum artık :KK70: çok şükür yerim hepsinin ayaklarını yaaa.
Oyyy maşallah yavrularımıza, sağ Salim gelsin minnaklar, yicem o minnoş ayakları :KK200:

Ev

Evimle okulum 15 dakika annemle okulum 3 dakika o yüzden şansliyim sanırım
Bende kalmalarını istemezdim galiba zor olurdu :KK66:
Biz burda yalnızız eşimin erkek kardeşi var sadece çok lazım gibi, memleketine götürecekti orası benim için cehennem olacağından hadi bu kadarını kabul ettim...hem ilgisiz sorumsuzlar hem de her türlü kahır kötülük...annem babam benim için çok büyük nimet inşallah bir aksilik çıkmaz Allah yüzümüze baksın...1 haftadır bizdeler evimiz doldu taştı oğlum mutluluktan uçuyor Allah başımızdan eksik etmesin

Biz burda yalnızız eşimin erkek kardeşi var sadece çok lazım gibi, memleketine götürecekti orası benim için cehennem olacağından hadi bu kadarını kabul ettim...hem ilgisiz sorumsuzlar hem de her türlü kahır kötülük...annem babam benim için çok büyük nimet inşallah bir aksilik çıkmaz Allah yüzümüze baksın...1 haftadır bizdeler evimiz doldu taştı oğlum mutluluktan uçuyor Allah başımızdan eksik etmesin
Öyle tabi canım kalabalığı seviyorsunuz demek ki ne güzel:)

Evet canım bebek :KK70: benim özellikle sırt üstü yatınca oluyor,sonra dokunuyorum biraz gidiyor ordan sipa
Canm bende sirt ustu yatinca oluyo demekki dönüyo yer degisiyo bi kac kere oldu ne tuhaf bi hismis :)) senin kiz nasil zipliyo mu benimki gibi icerde :P

Selam Kızlar geçen hafta ayrıntılı ultrasona girdim bazı ölçümleri haftasına göre 3 4 5 gün ileri görünüyor radyoloji uzmanı 26 haftada tekrar girmem için Dr bildirdi Fakat doktor gerek görmedi bu konuda bilgisi olan beni aydınlatabilir mi acaba ??

Selam Kızlar geçen hafta ayrıntılı ultrasona girdim bazı ölçümleri haftasına göre 3 4 5 gün ileri görünüyor radyoloji uzmanı 26 haftada tekrar girmem için Dr bildirdi Fakat doktor gerek görmedi bu konuda bilgisi olan beni aydınlatabilir mi acaba ??
Canım benim de öyle, raporda bazıları bi kaç hafta önde yazıyor. Gittiğim doktor doçentti, gayet iyi hiç bir sorun yok dedi

Canım benim de öyle, raporda bazıları bi kaç hafta önde yazıyor. Gittiğim doktor doçentti, gayet iyi hiç bir sorun yok dedi

Sağolasın canım teşekkür ederim insan ister istemez endişeleniyor valla

Sağolasın canım teşekkür ederim insan ister istemez endişeleniyor valla
Valla bizim kız bebek fl ve karın çevresi 2 hafta önde baş çevresi haftasıyla uyumlu, suyu normal...radyolog baktı gayet iyi dedi sonucu henüz kendi doktoruma götürüp göstermedim ama doktorum da hep önde oldugunu ve sorun olmayacağını söylemişti...benim 2.bebeğim...oğlum da hep öndeydi bi sorun yoktu...

Ayyy zıplıyo ama bazen hiç hareket etmiyo beni meraklandiriyo sipa durmadan oynasın istiyorum :KK48:
Bazen bende korkuyorum ama artik normal bebekler gibi uyuyup uyanirmis o yuzddn rahatsiz etmiyorum minigimi arrtik :) onceden uzanip karnimin yer yerini mincirirdim kipirdasin diye gecen gun babasi karnima minik minik vuruyo o da alttan vuruyo cok tatli yaaa simdi de kontrolden geldim ayrintili usgde radyologi doktoru kalbinde parlama gormustu yazmistim burdan simdi perinatoloji doktoruna gittim hic biseyi yok sapasaglam dedi masallah. bu doktorlar gercekten saglam cocuklara bile bi kulp takiyo ya inanilmaz :(

Canm benim doktorum 3 5 gun biseyi ifade etmez dedi benim kizimda da degisiyo bi bak 3 gun ilerde bi bak 5 gun geride ama doktora sordugumda bunu onemseme surekli degisir bu sayilar dedi icini ferah tut canm

Bazen bende korkuyorum ama artik normal bebekler gibi uyuyup uyanirmis o yuzddn rahatsiz etmiyorum minigimi arrtik :) onceden uzanip karnimin yer yerini mincirirdim kipirdasin diye gecen gun babasi karnima minik minik vuruyo o da alttan vuruyo cok tatli yaaa simdi de kontrolden geldim ayrintili usgde radyologi doktoru kalbinde parlama gormustu yazmistim burdan simdi perinatoloji doktoruna gittim hic biseyi yok sapasaglam dedi masallah. bu doktorlar gercekten saglam cocuklara bile bi kulp takiyo ya inanilmaz :KK43:
Oy kuzum benim çok şükür o zaman ya aman sağlıklı olsun miniklerimiz. Gerçekten emin olmadan atıp tutan çok doktor var sınır oluyorum insanı strese sokuyorlar ya

kızlar sac boyatma konusunda ne dusunuyorsunuz bir cok dr 4 aydan sonra izin veriyor..bilemedim..kendimi paspal hissetmeye basladim 5 parmak dip boyasi cikmis halde:işsiz:

kızlar sac boyatma konusunda ne dusunuyorsunuz bir cok dr 4 aydan sonra izin veriyor..bilemedim..kendimi paspal hissetmeye basladim 5 parmak dip boyasi cikmis halde:işsiz:
Boyanın kokusunu almayacak şekilde boyatirsan bence sorun olmaz canım ben boyatmiyorum şu an ombreliyim zaten ama o kadar da önemsemiyorum açıkçası.

Kızlar dün gece uyudum mu dayak mı yedim bilmiyorum. Oyle kötü kalp çarpıntısı yaşadım ki nefes alamadım resmen cok kötüydü. Üstümü basımı cıkardım atletle oturdum bi saat biraz sakinledim yatayım dedim yine...oturur pozisyonda uyuya kalmısım. Esim normalde hastaysam cok hashastır. O da saolsun biseyler geveleyip arkasını dönüp yattı. Ben mi alınganım bilemedim ama gecenin bi köründe çok kötü oldum. Var mı böyle çarpıntı yaşayan
Beeen!özellikle geceleri çok çarpıntım oluyor benim de canım.sanki kalbim yerinden çıkacak gibi hissediyorum.nabız da normal çıkıyor aslında ama atışı beni rahatsız ediyor.kan tahlili yaptırdım tiroidlerime filan baktırdım normal çıktı her şey.sanırım bebiş büyüdükçe dolaşım yükümüz arttığı için çarpıntı yaşıyoruz.

Ben pek doğru bulmuyorum canım.kimyasal sonuçta saç derisinden emiliyor ve bebeğe ulaşıyor.ben şampuan bile bebe şampuanı kullanıyorum hamile olduğumu öğrendiğimden beri.

Back