• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Meraba kizlar merakla bekledgm ayrintli ultrasona bugun girdim renkli degil normal siyah beyazdi ankara tip ta radyolog yapiyor 10 dk surdu sanirim hemen hemen ve sukur olumsuz bisey demedi bebegm 30 cm olmus :anneadayı::KK200: hepimiz saglikla kucagmza aliriz insallah
Benimde 8 ocakta var ankara tip da. Aslında ben özelde yaptırdım ayrintiliyi ama daha önceden ankara tiptanda randevu almıştım kararsizim gitsem mi gitmesem mi

Benimde 8 ocakta var ankara tip da. Aslında ben özelde yaptırdım ayrintiliyi ama daha önceden ankara tiptanda randevu almıştım kararsizim gitsem mi gitmesem mi
Nasılsa almışsın randevu ben olsam giderdim uzun uzun görmek çok güzel çünkü

Kişiden kişiye değişiyor demekki tatlım
Bende bugün kızıma biseyler aldım bikac tane alt üst takım aldım bide babynest aldım bı kadın yapiyomus tanidik mağaza var oraya vermiş 65 TL çok şatafatlı değil ama idare eder bizi
Beşikte almicam oğlumun park yatağı sapasağlam sadece içine yatak ve uyku seti alicam o kadar :)
Bende e bebekte baya indirim vardı ordan aldım cnm biraz kıyafet babynest bende baktım ama karar veremedim cok uyguna almıssın cnm reflü yataklarına baktım bide oglum cok kustu belki onlardan alabilirim bende park yatagı kullanıcam odasına gecirincede tek kişilik yatak alırım oglumda da öyle yaptım uzun ömürlü oluyo kıyafetimiz cokca var zaten hastane cıkısı alırım iki takım birini isimli yaptırmayı düşünüyorum fotograf filan cektircem kısmetse abisiyle hatıra kalsın banyo bakım malzemeleri lazım emzik biberon filan dediğin gibi bende yatak alıcam oglumda kendi yatagını kullandık ama içine hep döşek filan kullandım nasık yatak almayı düşünüyosun visco yataklara baktım ama cok ince diyenler olmus yerinde bakıcam artık ona bide nevresim filan alırım icine yine bide anakucagı baktım ama kararsızım hosumada gitt baya ama puseti kullanırım diyorum

Canim.babynest aldığım.magazada yatakta baktım.cok uygundu biraz kalın ortopedik yerden hemde 60 TL onu alicamm muhtemelen

Canim.babynest aldığım.magazada yatakta baktım.cok uygundu biraz kalın ortopedik yerden hemde 60 TL onu alicamm muhtemelen
Hic kacırma o zaman cnm ben daha bakmadım persembe ayrıntılı var onuda gecirelim hayırlısıyla insallah sonra hazırlıklara gaz vericem yıkancaklara filan baslamayı düşünüyorum yıkayıp ütüleyip kaldırırım yerlerini ayarlamıstım zaten bunda daha agırım sanki sonlarda karnım kocaman olcak şimdiden yoruluyorum

Hic kacırma o zaman cnm ben daha bakmadım persembe ayrıntılı var onuda gecirelim hayırlısıyla insallah sonra hazırlıklara gaz vericem yıkancaklara filan baslamayı düşünüyorum yıkayıp ütüleyip kaldırırım yerlerini ayarlamıstım zaten bunda daha agırım sanki sonlarda karnım kocaman olcak şimdiden yoruluyorum
Yatağı kaldirmistik önce onu açıp ölçüsünü almam lazim sonra hemen yatağı alicam insalah
Kaynanam saolsun hemen herşeyi alalim istiyo ben durduruyorum sonra sonra diye

kızlar birde kefir içiyormusunuz, doktorlar bu konuda ne diyor, ben devlet hastanesine gittiğimden dolayı daha çok var gitmeme soramıyorum, sizlerden fikir alayım dedim, benim kabızlık ile başı dertte, o sebepten
Benim doktorum kefir içsen iyi olur dedi canım, ben içemiyorum hatta ısrar ediyor en azından bir bardak diye ama içemiyorum midem bulanıyor

Yatağı kaldirmistik önce onu açıp ölçüsünü almam lazim sonra hemen yatağı alicam insalah
Kaynanam saolsun hemen herşeyi alalim istiyo ben durduruyorum sonra sonra diye
Benimkide öyle sağolsun ne alcaz ne zaman alcaz soruo duruyo

Nasılsa almışsın randevu ben olsam giderdim uzun uzun görmek çok güzel çünkü

buldugun her fırsatta git gör :)

Bencde yaptrdysan daha rahat bi sekilde git :)
Korkuyorum heralde farklı birşeyler söyleyecekler diye. Çünkü 2li testi ankara üniversitesinde yaptırdım yuksek risk çıkmıştı oteldeki doktorum 4 lu test yaptı temiz çıktı ayrıntılı da da çok şükür sorun gözükmedi. Şimdi herşey güzel giderken biri kotu birşey söyleyecek diye korkuyorum.

Korkuyorum heralde farklı birşeyler söyleyecekler diye. Çünkü 2li testi ankara üniversitesinde yaptırdım yuksek risk çıkmıştı oteldeki doktorum 4 lu test yaptı temiz çıktı ayrıntılı da da çok şükür sorun gözükmedi. Şimdi herşey güzel giderken biri kotu birşey söyleyecek diye korkuyorum.
Sen bilirsin canım o zaman hiç kafanı bulandırma

Canım32. Haftan neye denk geliyor benim 16 mart dönemi de kurtarıyor bu yıl seminer 3 hafta
Ama minik bir sorun var sezeryan mi yoksa normal mi istiyorsun
Bebeğin erken gelme ihtimali var mı

Çünkü bebek erken gelirse doğum öncesi iznin bitmese bile doğum sonrası başlıyor
E haliyle seminerde son 7 8gun okula gitmek zorunda kaliyoruz
Ücretsiz izin alacak misin
Benim 12 mart canım.olursa normal doğum istiyorum ama bakalım kısmet tabi.ben ücretsiz izin alacağım da ondan doğum öncesi bir an önce ayrılmak istiyorum.

Benim 12 mart canım.olursa normal doğum istiyorum ama bakalım kısmet tabi.ben ücretsiz izin alacağım da ondan doğum öncesi bir an önce ayrılmak istiyorum.
Anladım canim o zaman sıkıntı yok benim annem bakacak bebiste 4.5 aylık oluyor 9 2.30 çalışıyorum öğlen arasında da emzireceğim o yüzden rahatım
Umarım evdeki hesaplar çarşıya uyar olmadı 6 ay bende izin kullanırım;)

Canım bende 16 martta 32. Hafta da ayrılacaktım ama birşey öğrendim atıyorum 38. Hafta da erken doğum yaparsan yani doğum öncesi 6 hafta kullanmış oluyorsun ve kullanamadığın 2 hafta doğum sonrasına eklenmiyor bu nedenle özellikle sezeryan olması muhtemeller daha geç ayrılmalı çalışabilir raporu almalı 2 3 Hafta

Karişik anlattım biraz sanki :KK66:
Yok ben bildiğimden anlamış da olabilir ama şöyle ki doğum izni 4 aydır (ilk çocuk da ikinci çocuk 6 ay) bunu ister doğumdan sonra kullan ister doğumdan önce başla kullanmaya toplam 4 ay fazlası yok. Bu nedenle doktor çalışabilirsen rapor veriyor zaten ama son 2-3 hafta iyi olsan da mecburen çalışamıyorsun her ihtimale karşı eve yollanıyorsun.

Back