2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Ayyy ayni ben yaaaa bende kurtajdi falan 55 den bianda 75 e ciktim.simdi napcam bilemiyorum karnim 6 aylik gibi gerci cok istahim yok ama boyum kisa bide 3 uz gebelik ben bi 100 le doguma giderim herlade artik sonrada nasil veririm dusunemiyorum :)
Ayy maşallah canım benim, sonra bi grup açıcaz hamile kilolarını veriyoruz diye, hep beraber diyet spor vericez kilolarımızı inşallah moralimizi bozmayalım

Kizla ayrıntılı ultrason için kartal umut hastanesini aradım bugün önce tek gebelik mi diye sordu sanırım çoklu gebeliklerde fiyat farklı sormadım
Tek gebelik için fiyat 363 tl hafta sonu sadece cumartesi çekim oluyormuş çünkü dışarıdan prof perinatolog geliyormuş 19 haftada arayip randevu olusturabilirsiniz dedi bilginize

meselafulyaolsunmu sende kartaldaydın değil mi canım ve ayrıntılı ultrason arayisindaydin sanirim
Hayatimmm70 sanırım sana biraz uzak oluyor sanırım canim

tesekkurler canim..ben Pendik Bölge'ya gidiyorum yarin randevum var bi aorayim bakayim orda var mı ayrintili ultrasyon..ona göre bi fiyat karsilastirayim

semabsrn canım iki bebeklerde çift ücret alıyorlar, o yüzden sormuşlardır. Hadi bakalım hayırlı haberler alırsın inşallah randevun hayırlı olsun

Evet canım bayağı uzak bana. Yinede çok sağol

Ayy maşallah canım benim, sonra bi grup açıcaz hamile kilolarını veriyoruz diye, hep beraber diyet spor vericez kilolarımızı inşallah moralimizi bozmayalım
Simdi kendimi kandirmak istemiyorum tabiki o eski fizigime hic kavusamicam ama aldigmi versem o da yeter.. yaaa amannn salla benim sipalarim iyi olsunda nasilsa pesinde kos kos vercez :)

Simdi kendimi kandirmak istemiyorum tabiki o eski fizigime hic kavusamicam ama aldigmi versem o da yeter.. yaaa amannn salla benim sipalarim iyi olsunda nasilsa pesinde kos kos vercez :)
Veririz canım neden vermeyelim, bebişleri koyarız arabaya yürürüz bi saat, hem onlar hava alır hem biz kalori yakarız, emdiklerinde de gider biraz biraz, bi de dediğin gibi peşlerinde koşarken daha iyi hale bile gelebiliriz moral bozmak yok

Oğlum.bir yaşına gelene kadar aldığım tüm kiloları vermiştim sonra mislisiyle geri aldım nasıl olduysa

Kizlar ya ben bu ayrintli isini anlamdm simdi girecegmz kac boyutlu olcak boyle bazi fotogrflar oluyo ya blmiyrum kac boyutlu ama her haliyle tam olan fotolar ondan mi verilcek yoksa her zaman gordgmuz siyah beyaz ekran mi olcak yop fakultesinde nasil olur ki ozelde mi yaptrsam kafamda deli sorular

Kuzum bende bu aksamdan beri detayli usg fiyatlari arastiriyorum. Bi kac yerde okuduguma gpre bazi hastaneler her zamanki gibi gosteriyormua lls ve sadece cd veriyormus. Bazi hastanelee renkli fotografta veriyormus. Yani tamamen doktoruna ve hastaneye bagli sanirim. Istanbulda bir doktor kesfettim gungoren hastanesinde halil toprak. Gecen sene 185 tl imis.fiyati ve gidenler cok memnun kalmis. Renkli usg falanda yapiyormus fiyat dahilinde. Yarin arayip bilgi alacagim bende hastaneden.

Canım bizimki baya büyük bir ekranda siyah beyaz gösterdi önce o iki boyutlu sanıyorum, kendisi de organlara ordan baktı, sonra dört boyutluya geçti, dört boyutlu böyle baya insan gibi görünüyor ama patates renginde düşün :) dört boyutlu görüntüleri cd ye kaydedip verdi, yüzünün siması falan belliydi çok tatlıydı

Oğlum doğduğunda o renkli fotoğrafla aynıydı yüzüydü, öyle güzel bir şey ki, tanışmış gibi hissediyorsun kendini...5buçuk yaşında ve hala uyurken yüzünün şekli aynı ordaki gibi...hiç aklımdan çıkmıyor...ve bunu bildiğim ve yaşadığım için çok heyecanlanıyorum...ama randevuyu aldığım kadın buz gibi bir sesle renkli fotoğraf vermiyoruz dedi sinir oldum doktoruma sordum yüzü belirginleşince iyi bir poz verdiğinde ben sana çekip vericem dedi

Kizlar 1 kilo daha almisim sanirim sizlerde durum nasil istahima dur diyemiyorum surekli biseyler yemek istyorum
canım ben 85 le hamile olduğumu öğrendim, diyetisyen ve kusmalardan dolayı 81’e düşmüştüm. 18. hafyada 84 oldum yine. iştahım açıldı diyeti de ihmal edince aldım kilo. yine diyetisyene uğramam lazım, işe yarıyor hem aç kalmıyorsun hem bebeğin gelişmesi için yemen gerekenleri de söylüyorlar. destek al rahatsızsan.

hiç kilo almasam da göbeğim çıktı benim, akşama kadar da davul gibi oluyor. millete kalsa her şeye birşey buluyorlar. hepimizin kilosu boyu rahim genişliği iç karın genişliği bebişlerin gelişimi farklı. içini ferah tut doktorun söyledikleri önemli, çevrene hıhı de geç

benim de aynı oldu, kürtajlardan sonra verdikleri kortizonlar beni şişirdi. psikolojik olarak da yıprattığı için yemede buldum çareyi sanırım. 85 le hamile kaldım, şimdi 84-85 kiloyum. yüzü geçmezsek bir umut, toparlarız

Kendi doktorumuz dört boyutlu resim ister misiniz diyordu istemiyordum videoya çekiyoruz diye, olur diyeyim alayım madem benziyor

Ya bu haftaki gebelik özelliklerini okuyordum da 5 ile 7,5 kilo arası almış olabilirsiniz diyor, moral bozmamak lazım tabi. Sen daha almamışsın kuzum ne güzel, inşallah kilolu olsak da sağlıklı oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…