Bebek bebekKızlar hani afedersiniz ishal olunca karnınizda böyle patır patır hareketli birşeyler hissedersiniz ya böyle haldir haldir sallanır gibi olur içinizbilmem anlatabildim mı öyle hareket var acaba bebek mı bi kaç gündür hep böyle yani tuvalete de zor çıkıyorum ishal gibi bi durum yok
Töbe töbe Betül'den daha fazla kız ismi olabilir mi acabaBenim kayınpederi Betül ismini beğenmedi erkek ismi gibi dedi
Behlül geldi sanırım aklına yada Bekir ne biliyim ayolTöbe töbe Betül'den daha fazla kız ismi olabilir mi acaba
Kızlar hani afedersiniz ishal olunca karnınizda böyle patır patır hareketli birşeyler hissedersiniz ya böyle haldir haldir sallanır gibi olur içinizbilmem anlatabildim mı öyle hareket var acaba bebek mı bi kaç gündür hep böyle yani tuvalete de zor çıkıyorum ishal gibi bi durum yok
Eşin bunları dediyse rahat ol bosver takmaya değmez.hee eşin yaninda olmaz onlarin dedi olcak dese tak ama yok öyle bisey rahat olInşallah canim eşimde farkında ben annemle konuşurum öyle birşey yapmaya gerek yok falan diye dedi sen üzülme dedi takma diyo hep patavatsız diyo ama takma takma yıllardır takma zaten zor bi doğum geçirdim zor bi hamilelik yaşıyorum herşey stres anlayan yok.
Ben oğlumda 3.5 yıl önce prof. 250 yaptırdık şimdi daha çoktur.zaten universtelerde yada özelde var kocaelideAyrıntılı ultrasonlarinizi nerde yaptırıyosunuz kızlar ve kaç TL bizim buradaki devlet hastaneleri yapmıyor uni Hastanesi'ne gitmem lazim oralara koşturan akadar özelde yaptiriyim diyorum
Şimdi aradım 350 tl dediAyrıntılı ultrasonlarinizi nerde yaptırıyosunuz kızlar ve kaç TL bizim buradaki devlet hastaneleri yapmıyor uni Hastanesi'ne gitmem lazim oralara koşturan akadar özelde yaptiriyim diyorum
Anladım ben İstanbul Sultangazi'deyim canım sanırım kontrole gittiğim hastanede geçen sene 170mis bir arkadaşımdan öğrendimŞimdi aradım 350 tl dedi
Bizim kaybımız olduğu için riskli gebelik uzmanına gitmemizi önerdi doktor, ankaradayız profa gidicez, 650 liraymış, cumartesi randevumuz. Ne kadar pahalı sanki ne yapıcak ki, üstelik ikiz bebeklere iki katı fiyatına bakıyormuşAyrıntılı ultrasonlarinizi nerde yaptırıyosunuz kızlar ve kaç TL bizim buradaki devlet hastaneleri yapmıyor uni Hastanesi'ne gitmem lazim oralara koşturan akadar özelde yaptiriyim diyorum
Evet ama oda gül koyalım bari diyo oda annesini kiramiyo galiba sabahtan beri çok kusuyorum ya ne yesem kat kat cikiyo anlamadım esimin halasini yatırmıştım aksama oturmaya kek revanı sarma yaptım patates salatası borekte yapicam yeter heralde dimiEşin bunları dediyse rahat ol bosver takmaya değmez.hee eşin yaninda olmaz onlarin dedi olcak dese tak ama yok öyle bisey rahat ol
Ne kadar sacma bişey o öyle İkizlere iki kat fiyat doğumda da öylemi acaba.Bizim kaybımız olduğu için riskli gebelik uzmanına gitmemizi önerdi doktor, ankaradayız profa gidicez, 650 liraymış, cumartesi randevumuz. Ne kadar pahalı sanki ne yapıcak ki, üstelik ikiz bebeklere iki katı fiyatına bakıyormuşnormal muayenesi de öyleymiş tek bebek 650 ikiz bebek 1300 kadın doğumcu olmak varmış ne diyim
Doğumda öyledir büyük ihtimalle..Ne kadar sacma bişey o öyle İkizlere iki kat fiyat doğumda da öylemi acaba.
6 sene önce ogluma hamileyken leke gorunmustu okmeydaninda özel muayenehane ye gitmiştim bir profa 250 vermiştim o zaman.
Eğer sırt üstü yatarsam bendede oluyo kalbim.sanki kulağında atiyomus gibiDoğumda öyledir büyük ihtimalle..
ayy konuyla alakası yok ama kulaklarımda nabız sesi gibi rahatsız edici bir zonklama oluyor değişen saatlerde, başka yaşayan var mı bu şekilde
Ben de perinatologda yaptırcam 350 sanırım bana özeldeki ve devletteki doktorumda aynı şeyi önerdi. devletteki özellikle devlette yaptırma dedi. Özelde de 300-400 arası zaten fiyatlar.Ayrıntılı ultrasonlarinizi nerde yaptırıyosunuz kızlar ve kaç TL bizim buradaki devlet hastaneleri yapmıyor uni Hastanesi'ne gitmem lazim oralara koşturan akadar özelde yaptiriyim diyorum
Yok canım otururken yürürken falan da oluyor, tansiyonumu ölçüyorum normal çıkıyor, kalp damar sorunu olabilir mi diye korktum sizlere sordum başka olan var mı kiEğer sırt üstü yatarsam bendede oluyo kalbim.sanki kulağında atiyomus gibi
Sen hangi şehirdeydin tatlımBen de perinatologda yaptırcam 350 sanırım bana özeldeki ve devletteki doktorumda aynı şeyi önerdi. devletteki özellikle devlette yaptırma dedi. Özelde de 300-400 arası zaten fiyatlar.
Cnm ben çanakkaledeyim burada perinatolog yok biz başka ilde yaptıracağız o yüzden.Sen hangi şehirdeydin tatlım
Anladım kuzum, sen gebelik haftanı ileri mi aldın hep öyle miydi :) bizim ogluşa da iki hafta önce cumartesi 270 gr boyu da 21 cm dedi doktor, kafatası ölçümü iki hafta önce çıktı, ben yine panik tabi, sizin doktor bu hızlı gelişimle ilgili bişi söyledi mi? Bizimki sorun olmaz iri olacak falan dediCnm ben çanakkaledeyim burada perinatolog yok biz başka ilde yaptıracağız o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?