2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Bebek bebek annem soruyor bebek napıyor diye ben de gaz gibi sağda solda geziyor diyorum Çok şiddetli gaz çıkaracakmışım gibi bi hareket oluyor ama gaz yok, çok tatlış hareketler bunlar

İste benmde gun icinde hissettgm seyler tam olarak oyle deneblir sanki bagirsak hareketi gbi

Ayrıntılı ultrasonlarinizi nerde yaptırıyosunuz kızlar ve kaç TL bizim buradaki devlet hastaneleri yapmıyor uni Hastanesi'ne gitmem lazim oralara koşturan akadar özelde yaptiriyim diyorum

Eşin bunları dediyse rahat ol bosver takmaya değmez.hee eşin yaninda olmaz onlarin dedi olcak dese tak ama yok öyle bisey rahat ol

Ayrıntılı ultrasonlarinizi nerde yaptırıyosunuz kızlar ve kaç TL bizim buradaki devlet hastaneleri yapmıyor uni Hastanesi'ne gitmem lazim oralara koşturan akadar özelde yaptiriyim diyorum
Ben oğlumda 3.5 yıl önce prof. 250 yaptırdık şimdi daha çoktur.zaten universtelerde yada özelde var kocaelide

Bizim kaybımız olduğu için riskli gebelik uzmanına gitmemizi önerdi doktor, ankaradayız profa gidicez, 650 liraymış, cumartesi randevumuz. Ne kadar pahalı sanki ne yapıcak ki, üstelik ikiz bebeklere iki katı fiyatına bakıyormuş normal muayenesi de öyleymiş tek bebek 650 ikiz bebek 1300 kadın doğumcu olmak varmış ne diyim

Eşin bunları dediyse rahat ol bosver takmaya değmez.hee eşin yaninda olmaz onlarin dedi olcak dese tak ama yok öyle bisey rahat ol
Evet ama oda gül koyalım bari diyo oda annesini kiramiyo galiba sabahtan beri çok kusuyorum ya ne yesem kat kat cikiyo anlamadım esimin halasini yatırmıştım aksama oturmaya kek revanı sarma yaptım patates salatası borekte yapicam yeter heralde dimi

Ne kadar sacma bişey o öyle İkizlere iki kat fiyat doğumda da öylemi acaba.
6 sene önce ogluma hamileyken leke gorunmustu okmeydaninda özel muayenehane ye gitmiştim bir profa 250 vermiştim o zaman.

Ne kadar sacma bişey o öyle İkizlere iki kat fiyat doğumda da öylemi acaba.
6 sene önce ogluma hamileyken leke gorunmustu okmeydaninda özel muayenehane ye gitmiştim bir profa 250 vermiştim o zaman.
Doğumda öyledir büyük ihtimalle..
ayy konuyla alakası yok ama kulaklarımda nabız sesi gibi rahatsız edici bir zonklama oluyor değişen saatlerde, başka yaşayan var mı bu şekilde

Doğumda öyledir büyük ihtimalle..
ayy konuyla alakası yok ama kulaklarımda nabız sesi gibi rahatsız edici bir zonklama oluyor değişen saatlerde, başka yaşayan var mı bu şekilde
Eğer sırt üstü yatarsam bendede oluyo kalbim.sanki kulağında atiyomus gibi

Ben de perinatologda yaptırcam 350 sanırım bana özeldeki ve devletteki doktorumda aynı şeyi önerdi. devletteki özellikle devlette yaptırma dedi. Özelde de 300-400 arası zaten fiyatlar.

Eğer sırt üstü yatarsam bendede oluyo kalbim.sanki kulağında atiyomus gibi
Yok canım otururken yürürken falan da oluyor, tansiyonumu ölçüyorum normal çıkıyor, kalp damar sorunu olabilir mi diye korktum sizlere sordum başka olan var mı ki

Cnm ben çanakkaledeyim burada perinatolog yok biz başka ilde yaptıracağız o yüzden.
Anladım kuzum, sen gebelik haftanı ileri mi aldın hep öyle miydi :) bizim ogluşa da iki hafta önce cumartesi 270 gr boyu da 21 cm dedi doktor, kafatası ölçümü iki hafta önce çıktı, ben yine panik tabi, sizin doktor bu hızlı gelişimle ilgili bişi söyledi mi? Bizimki sorun olmaz iri olacak falan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…