2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Benim göbekten 5 aylık ama beebk daha 100 Gr isim.konusuna gelince ben isim.soylyyorum benimki olmaz diyor onunkini ben beğenmiyorum en son ikimizin de içine sinen bir isim bulduk bakalım betul olacak kısmetse

Sanirim en onde ben gidiyorum 5 kiloya yakin almisim ama ben hayatimda boyle istahli oldugum bi zaman hatrlamyrm bana cok kilo almssn diyolar da ilerde 20-25 kiloyu mu bulck acaba dedm

Aslında ben de yaptırmayı düsünmuyordum doktor bakarken biraz nöral tüp defektini falan sordum 3lüyü değil de 4lü yapalım daha kapsamlı dedi ben sordum diye mi acaba anlamadım
Bilmiyorum ki canim anlamadım bende ilk bebegimdede sadece ikiliyi yapmıştım bide ayrıntılı renkli yapmıştık

Ay kiyamam ya insallah toparlarsn canm
Inşallah canim ama hala kusuyorum sürekli tsh hormonu yüksek benim durmuyo o yapıyormuş beta hcg de yüksek ikiz falan sanmistim ilk başlarda el ayak titreme falan yapio baya zorluyo beni 2 haftadabi kan veriyorum düşüyo mu bakmak için yarın yine vericem bakalım inşallah dusmustur

Kuzum benim midem o kadar çok bulanıyordu ki ne yesem ne içsem çıkarıyordum, geceleri uykumdan uyanıyordum bulantı ile o derece fenaydı ama bebeğim erkek :) zaten benim her belirtim kıza çıkıyordu ama sürpriz yaptı minik sıpam

Sanirim en onde ben gidiyorum 5 kiloya yakin almisim ama ben hayatimda boyle istahli oldugum bi zaman hatrlamyrm bana cok kilo almssn diyolar da ilerde 20-25 kiloyu mu bulck acaba dedm
Ben de 4 kilo aldım canım, cumartesi kontrolde doktor baya üstünde durdu bu kilo işinin, diyetisyene de gittim, her gün yürüyüş yapıyorum, en az 3 litre su da içiyorum, hamurişi falan sevmem zaten ama anlamadım neden kilo alıyorum

Ya valla ordan burdan dürttü doktor ama yok elini başına koydu bacağını açmadı
Bana da vurmuştu en son gittiğimde öyle vurdu vurdu kımıldamadı bile doktor demişti kızdır bu ne naz yaptı falan diye sonraki hafta kiz dedi 15 gün sonra yine gidicem bakalım inşallah yanilmamistir:)

tired canım doktora giderken tatlı şeyler ye, o zaman kıpır kıpır oluyor, belki de kız senin ki geç gösteriyormuş ya kızlar :)

Hormonlarına baktı mı canim onlardan olabilir benim yüksek iste bazıları beni zayiflatiyo bazende kilo aldırıyormuş belki öyle birseydir

Ben de aynen 4 kilo almışım doktor dikkat et dedi...haftalarca kustum ben tatlıyı ağzıma değdirmiyorum mahfediyor sevmiyorum...ya bütün gün ayaktayım ben akşamları yemekten sonra çok halsiz oluyor ve uyuyorum ondan mı acaba...diyetisyen ne diyor canım paylaşır mısın biz de uymaya çalışalım...

Ben neden kilo aldigmi az cok bliyorum tatliya duskunluk degil ama surkeli acikiyorum hamurisi seviyorum yatmdan acikirsam uyuyamyrm tost fln yeyip yatyrm bu kilo isini abarttk mi biraz ? Ya aslinda bnm boyum 1.71 ve 58 kiloyla hamile kaldm normal bi kiloda yani tam 38 bedenken ama cevremdekiler ilk 4 ayda sen naptn ya fln deyince biraz gerildim anormal bi durum mu diye

Canım ben de 4 kilo aldım önceki doktorum kadındı oooo çok fazla falan diyordu şimdiki doktorum erkek "Çok normal kızım, gayet iyi gidiyorsun ama artık ayda 1 kilodan fazla almamaya çalış" dedi o yüzden çok sevdim tonton dede doktorumu

Hormonlarına baktı mı canim onlardan olabilir benim yüksek iste bazıları beni zayiflatiyo bazende kilo aldırıyormuş belki öyle birseydir
Hormonlarda normal kuzum, böyle giderse Doğum nasıl olur bilmiyorum, zaten 80 kiloyla hamile kalmıştım, 120 kilo falan olcam herhalde

Diyetisyen aç kalmadan besliyor, sabahları 2 dilim ekmek domates salatalık peynir yumurta
Bir kaç saat sonra üç ceviz ya da badem ve süt
Öğlen etli sebze yemeği, yoğurt ve salata, mutlaka bir dilim ekmek
Bir kaç saat sonra yine süt ve meyve
Akşam yemeğine kadar acıkırsam yine meyve
Akşam yemeğinde dört köfte ya da avuç içi kadar et, yoğurt ve salata ve yine bir dilim ekmek
Bir iki saat sonra yine süt ve meyve

Bu arada et suyu kemik suyu vs asla yok, pekmez içmek falan yok, tatlı hiç yok ama olmuyor ki ben böyle beslenince bebek beslenemiyor gibi hissediyorum, et suyu olmadan kemiklerimiz nolcak, pekmez içmezsem kansız kalırsam falan saçma sapan triplere giriyorum, eşim çok kızıyor canın ne istiyorsa ye diyor, böyle direk listeye uymuyorum ama dikkat ediyorum, neden kilo alıyorum anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…