Kızlar 3 gündür gazdan ölcem bakü ceyhan boru hattı gibiyim. Ilk gün çıkaramıyordum bi de bi ağrı vardı hep korktum
Şimdi çok şükür çıkarıyorum
Kansızlık çok, ilaç içe içe kuscam artık az kaldı. Zaten afedersiniz tuvalete hasretim. 4 kilo aldım 62di 66 oldum.
tgb34 hoşgeldin kuzuum özledik seni nasılsın bebis iyidir inşallah dert etme kendine stres yapma
Dediklerini yapayım canım valla bu yüzden kilo alıyorum zaten hamilelikten önce de biraz sorunluydu şimdi daha fenaGeçmiş olsun canım bende gün içinde armut yetmezsem çıkaramıyorum.kesin olarakbir öğlen saatlerinde yiyorum birde akşam yemeğinde 1 kaç saat sonra. Ara öğünde olarak da yiyorum.
Benim bagirsaklarimi birde turşu suyu çok iyi çalıştırıyor tavsiye ederim bir dene istersen
Tabi zeytinyagida ise yarıyor bir çay kaşığı surup niyetine içersen mutlaka çıkarsın. Zeytinyağını doğum sonrası 4. Gününde hala çıkamadığım için kullanmıştım çok yaradı
Evet onu geçen farkettim canım çiğ köfte yedikten sonra 2 gün rahat ettim resmen yenilenmistimLastMadOnEarth canim.aci seviyorsan acı biber ye gazada bağırsaklarda birebir öyle.bir calistiriyoki :)
Oy maşallah maşallah yesin onun kalp atışını teyzesiÇok şükür iyi teyzesi oğluşum, şimdi aile hekimliğinden geliyorum kan idrar verdim kalp atışını dinledik çok tatlıydı.
ay ama bebişin amniyon sıvısına gidiyor yediklerimiz vicdan yapıyorum ben acı yiyince yakcaz çocuğu.LastMadOnEarth canim.aci seviyorsan acı biber ye gazada bağırsaklarda birebir öyle.bir calistiriyoki :)
benim dokturum şurup yazdı biraz kullandım baya düzeldi meyveleri de kabuklu yiyorum çok sorun yaşamıyorum artık sen de yap bunları. şurup da zararsız bebişe.Dediklerini yapayım canım valla bu yüzden kilo alıyorum zaten hamilelikten önce de biraz sorunluydu şimdi daha fena
Yok kiz bişey olmaz alışmış.olur acıyaay ama bebişin amniyon sıvısına gidiyor yediklerimiz vicdan yapıyorum ben acı yiyince yakcaz çocuğu.
Hadi inşallah sende öğrenirsin artık cinsiyetini güzel haberler alırsın inşallahBugün 3 te randevum var bir türlü geçmeyen 1 aydan sonra bebeğimi görüp kısmetse cinsiyetini de öğrenicem inşallahçok heyecanlıyım sınava girecek gibi oluyorum her seferinde
Ben henuz almadim canim 18. Haftadayim 6 kilo vermistim 3 unu geri aldim hala eksi 3teyim. Ama cok yiyorum.Su ana kadar toplam kac kilo aldiniz kizlar istahim ve kendimden korkuorum
Allah'ım güzel.gunlerde.giymeyi nasip etsin inşallah bendaha bişey almaya cesaret edemiyorum ya erkek derse bidaha kontrolde diyeEki Görüntüle 2072843
oğluşumun ilk cicisi alt kısmı popo tarafı, poposu yazılı olanları alcam popodan ısırcam inş :)
Ay masallah ya benm bulantilar bitince inanlmaz istahim acildi 4-5 kilo almisim asiri mi cok acaba
Canım demir hapını sabah aç karnına almayı denesen3 kilo almışım, sanırım bu ara biraz fazla yiyorum, birde afedersiniz bu demir hapı mahfetti beni çok fena kabız yaptı, oda kilo aldırıyor, akşamları 1 y.k. zeytinyağı , 1. y.k limon yarım bardak suyun içine koyup içiyorum, biraz biraz fayda etmeye başladı, sizde durum nasıl, ben normalde de sürekli kabızlık çeken biriydim bu ilaçla daha da artırmış oldu
Ben demiştim canım...işte böyle...söyleyeceğini söyle gülümseyerek alttan alttan...sonra ara sor icabında gelin çay icelim de...hayırlı cumalar demek için ara...bu kadar basitKızlar hani g4cen gün yazdım ya öyle dedim diye esimin babasına gelmedi bugün aradım birşey istedim içeri girmedi kapının önüne astım cenazeye gitcem çocuk görmesin bırakmaz falan dedi hani bi arkadaş demişti ya hiçbirşey yokmuş gibi davranacaksın falan diye gerçekten öyle yapicam oh be
Aynen öyle canim sağol bundan sonra kimseye ama kimseye eyvallahim olmayacak böyle daha iyi yoksa üzülen ben oluyorumBen demiştim canım...işte böyle...söyleyeceğini söyle gülümseyerek alttan alttan...sonra ara sor icabında gelin çay icelim de...hayırlı cumalar demek için ara...bu kadar basit
Kız mı dedi cnm orasını kaçırdım ben, bizim bebiş hep gösterdi pipiyi düşmezse kız olmaz artıkAllah'ım güzel.gunlerde.giymeyi nasip etsin inşallah bendaha bişey almaya cesaret edemiyorum ya erkek derse bidaha kontrolde diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?