2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Biraz sabret canım dede gittikten sonra düzeninin devam eder birde dedeye güzel bir dille söylerseniz baba öyle deme çocuk çok etkileniyo sonra önüne geçeceğiz diyebelki dinler
Söylemez olur muyum söylüyorum defalarca gitme ihtimali yok evimiz 5 dk her canı sıkıldığında geliyo hoşuma gidiyo anlama o küçük daha diyo ama anlıyo gerçekten anlıyo oyuna vuruyo dede yani hoşuna gidiyo oğlumun onu sahiplenmesi bizi dislamasi napicam bilmiyorum aklım durdu artik oğlumun yavrulu yatağı onda yatıyorum uyumak hiç uyanmamak istiyorum bazen

Öyle soyleme Allah yardımcın olsun oğlumdada bol uykular versin sende.dinlen bide gündüz uyutuyosan sende yat yanına uyu birazda olsa kafan dinlenir

Öyle soyleme Allah yardımcın olsun oğlumdada bol uykular versin sende.dinlen bide gündüz uyutuyosan sende yat yanına uyu birazda olsa kafan dinlenir
Gündüz uyuduğunda ne yapsam şaşırıyorum yemek mi temizlik mi 2 saat uyutuyorum artik gece yatar diye aman seni de sıktım gece gece kusura bakma geçecek bu günlerde güzel olacak herşey inşallah.

Canım hamilelikten dolayı hassas olduğunu kabul edersen belki biraz kendini dizginleyebilirsin...evliliğimizin 8.yılı ve dünden beri ben de ağlıyorum kaynım yazın evlendi bize geldiler benim eşim onlar yüzünden hayatımızı mahfetti maddi manevi, kız benim tırnağım bile değil düğünde altın yuzünden rezalet çıkardı evi terk etti barıştılar oğlan gözünün içine bakıyor...ben bunları hak etmedim eşim şimdi biraz daha iyi gibiyse de yok yani, tam değil yine 1 sozleriyle bizden vazgeçer hiç göresim yok kendimi yiyip bitirdim 2 gün...sonra bugün oğlumu aldım parklarda bahçelerde gezdik hava aldık kendime dedim ki bunlar her zaman böyle ve sen çok iyi başa çıkıyorsun sadece hamilesin ve hassassın diye büyütüyorsun abartıyorsun sakin ol...bu panikle işleri batırma

Gündüz uyuduğunda ne yapsam şaşırıyorum yemek mi temizlik mi 2 saat uyutuyorum artik gece yatar diye aman seni de sıktım gece gece kusura bakma geçecek bu günlerde güzel olacak herşey inşallah.
Sıkılmadım canım öyle.dusunme sakin boşver temizliği yemeği yat dinlen biraz bı gün de makarna başlarsınız akşam.yemegine ne olacak sanki birazda kendini düşün

Her şeyi dört dörtlük yapmaya çalışma...çocukla beraber yat uyu bazen peynirli makarna yiyiversinler ya da tarhana çorbasına ekmek dograyıp yesinler...temizlikten yoruluyorsan 2 haftada 1 yarım gün bile yetebilir hem fazla masraf olmaz hem çok yıpranmazsın...dedeye de kötü davranmadan kırmadan gülumseyerek ara ara söyle ne var ne yoksa...gulerek söyledin mi ardından da bi kahve yapayım da iç babacım dedin mi işler daha kolay halloluyor

Sıkılmadım canım öyle.dusunme sakin boşver temizliği yemeği yat dinlen biraz bı gün de makarna başlarsınız akşam.yemegine ne olacak sanki birazda kendini düşün
Haklisin kendimi dusunmedigimden tüm bunlar sabırlı sakın olmaya çalışcam zorlamicam oğlumu da artik istediğinde istediği kadar yesin üzülmek istemiyorum ağlamakta ben ağlarken gelip beni opmesi yok mu napiyorum diyorum kemdi kendime

Haklisin hassas dönemdeyiz sende üzme kendini yapacak birşey yok

Çağırıyorum canim geçen hafta geldi ama oğlumun toza alerjisi var süpürüp siliyorum hergun öldürmekten mahvolup yoksa kadında dip köşe aliyo çok kirlenmiyo ama haklsın kendimi çok yıpratıyorum

Yarım yamalak yazmışım...2 haftada 1 defa yarım gün kadın falan çağirabilirsin demek istemiştim sadece dip köşe silip süpürsün mesela ayda 1 kez cam falan silsin...oyle uygun oluyor...çocuk da koltuk arkalarına falan gider oynar toz birikir temizliycem diye çırpınma

Çağırıyorum canim geçen hafta geldi ama oğlumun toza alerjisi var süpürüp siliyorum hergun öldürmekten mahvolup yoksa kadında dip köşe aliyo çok kirlenmiyo ama haklsın kendimi çok yıpratıyorum
Ayni anda yazdık galiba...yani sonuçta bu senin her zamanki hayatın ama sen farklısın şu anda bedeninde bebek buyüyor halsizsiz hormonlar vs senin tahammulün yok...bunun için de kendine sakinleşme dinlenme alanları oluşturman gerek

Evet geliyo canim aynen dediğin gibi yapio ayda bir cam ama yinede yoruluyorsun iste

Evet haklısın çok stresli geçiyor zaten ilk doğumunda kanama olmuştu ölümden dönmüştüm sanssizlik falan olmuştu şimdi yine olabilirmiş o hep kafamda rahim alakalı doktor en kötü rahmini alırız falan dedi ilkinde çok zordu anlatamam yani üzerimden tir geçmişti sanki doğumdan 2 saat sonra olmuştu kadin eliyle alttan kan boşalttı rahim şişti ben şiştim ay çok kötüydü hala rüyalarıma giriyo bu sefer olmaz inşallah oğluma bebeğine bağışlasın Allahım yine beni

Ne olduğunu bildigine göre artık hazırlıklısın ve ne yapilması gerektiği belli en azından...rahim içi varis mi acaba bu söylediğin??? Bi arkadaşımın ilk doğumu boyle olmuş üstüne bi de bebek ayağı yan doğmuş aylarca alçıyla falan düzelmiş neyse, doktorlar başka çocuğun olursa yine böyle olur demişler...sonra bi daha çocuk istemisler 2 yil bile geçmeden hamile kalmış...diyor ki rahim varisiyle de bebeğin ayağı yan olmasıyla da nasıl baş edeceğimi biliyordum korkmadım Allah güç kuvvet verdi...hatta 1.yi normal doğum yapmış bu kanama yüzünden 2.zorunlu sezaryen olmuş...yani evet sen de biliyorsun neyle karşı karşıya olduğunu...bol bol dua et Allah anneleri yavruları birbirine bağışlasın

Çok zor üzüldün arkadaşınıza yok benimki yeni öğrendim iste rahim kasilmamasiymis rahim doğumdan hemen sonra karıkmaya kendini toplamaya başlarmış ama benimki olmuyormuş bunu ilki sezeryan oldu zorunlu suyum geldi sandım yoktu bebek kalbi hızlanınca acil alındım ama 2 saat sonra bitmeyen bi kanama ne olduğunu bilmiyordum şimdi hamile kalınca sordum iste böyle böyle olmuştu diye tekrar olur mu öyle aklıma gelip kadin demesin mi o bi hastalık yine olur senin hamile kalman bile yasaktı falan diye bunu tedavisi yokmuş doğumda ölenlerin çoğunluğu bu yüzden oluyormuş bana dedi kesin olmaz diyemem olabilirse olmayabilirde olursa ilkinde kurtulmuşsun bundada en kötü rahim alınır falan şimdi ilk doğumu yaptıran doktora gittim aynı hastanedeydi korkma ben yine hallederim falan dedi ama bakalım inşallah sağ salim bebeğime de bana da birşey olmadan cikariz

Valla bu arkadaşıma da aynısını söylemişler aynen şiddetli kanama,hayati tehlike rahim alınabilir vs 2 kızı var maşallah çok tatlılar eşi de çok sabırlı bi insan destek de oluyor 3.yü istiyorlar...bu arada 2.kızım ayağı gayet düzgünmüş...hiç korkma ilkinde doktor da bilmiyordu şimdi sorun da belli çözüm de...iyi olur inşallah...Allah çoook büyük

Yani buna gerek var mıymıs, hani ikilinin güvenilirliği daha yüksekti??? Hem ayrıntılı ultrasonda anlaşılmaz mı öyle bir şey olsa???
Hiç bilmiyorum ki ikili güvenilir ama 4'lü de bebeğin bel açıklığı gibi sinir sistemi sorunları var mı diye bakılıyor dedi ben kanı niye verdiğimi bile geç anladım çok pişmanım

Beni en iyi sen anlıyorsun eminim elim kolum bağlı sanki inş ben de güzel haberler alırım yavrumdan. Çok şükür sen güzel haberler aldın bize de nasip olsun inşallah

Hiç bilmiyorum ki ikili güvenilir ama 4'lü de bebeğin bel açıklığı gibi sinir sistemi sorunları var mı diye bakılıyor dedi ben kanı niye verdiğimi bile geç anladım çok pişmanım
Canın hosgeldin yüreğini fetah tut bebeginin bişeyi yok Allahın izniyle insallah bazı doktorlar cok fazla test yapıyolr gercekten ikili iyiyise baskasına gerek yok dedi benim doktorumda işte basiretn baglanmıs seninde sakın üzülme bol dua et yer gök dua

Beni en iyi sen anlıyorsun eminim elim kolum bağlı sanki inş ben de güzel haberler alırım yavrumdan. Çok şükür sen güzel haberler aldın bize de nasip olsun inşallah

Hem de ne anlamak canım....Benim riskim senden daha yüksek çıktı
Bir umut burdan
Hele bir umut daha var ki aslında umuttan öte usg de bebeğin gayet sağlıklı çıkmış.Doktorunda söylemiş bana da söylemişti.
Yavrun iyi merak etme.Ayaklarını sallayıp durmuş sana iyim anne demiş işte...
Allah'a el açıp en güzel duanı et,güzel düşün bak için ne kadar rahatlayacak

Şu testler hamileliğin bir bölümünü zehir ediyor çoğu hamişlere.yaptırsan bir dert yaptırmasan da dert.

Allah yanında iyi bebişin hayatı zehir etme kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…