2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Ne terbiyesiz kadınmış öyle, bebeği olmayan onca insan varken torunum oluyor diye sevineceğine saçma sapan davranmış koskoca kadın, koyma canım o ismi, başka isim koy tabiiki
Aynen öyle oğlum küçükmüş ona açıyormuş oğlum 22 aylik olacak doğduğunda tamam bende biraz erken dedim küçük oğlum çok zorlanicam ama ikisinede yeticem inşallah Allah ın bi lütfü bebeklerim benim bi bildiği var kısmetim benim korunurken emzirirken oldu yani neyse canim herkes kendine göre haklı ne diyim zaten beni de hiç istemişti

Gnaydin kizlar neler neler denedim baş ağrısına çözüm bulamadım sabaha kadar 20 defa başımın zonklamasina uyandım hala da devam

Neyi kabullenmiyo yaa n demek nasıl bi cümle o terbiyesizlik ama bencede sonuna kadar haklısın.senin ikinci cocugun olacak bide dimi neyi kabullenmiyo

Vitamin ve demiri devlet karşılıyor.omegaya ben de para verdim.çok bulantı yaptı ben de omega.hangi markayı kullanıyorsun?

Kızlar ben geldim bir süre mecburi tatildeydim. Bizim 4 lu taramamızda osb risk 1/173 çıktı çok korktum çok ağladım hayatımın en kötü günüydü. Doktorum baktı ayakları oynuyorsa korkma dedi yavrum hep ayaklarını oynattı içimi rahatlattı miniğim. Yinede İzmire gideceğiz perinatolog da görecek on gün sonra. Şimdi daha iyiyim bu testlerin çoğu anneleri üzmektedir başka birşey değil ama yine de yüreğim ağzımda hep aklımda. Doktor bir de ilerde hamilelik tansiyonun olabilir onunda sinyali olabilir AFP değeri dedi işte 3 beyaz yasakladı. Dua edin bizlere.

Canım hoş geldin geçmiş olsun diyeyim öncelikle canını sıkma aslında.hersey yolunda olsa bile bazen böyle çıkıyo sonuçlar sağ salim saglikla doğacak Allah'ın izniyle hepimizin yavruları

Hiççççç korkma Allah'ın izni ile hiçbir şeyi YÖK yavrunun
Benim ikili taramamda 1:50 risk çıkmıştı
Hayatımın en kötü günlerini yaşadım
Amniyo aldırdım
Hele o sonucu beklemek ölüm
Şükür temiz çıktı
En önemli kıssas usg ölçümleri bunu anladım.Doktorum ölçümleri gayet iyi bi şey çıkmaz demişti ama yine de o şüphe düştümü offfff
Bu tarz korkuları yaşamış en taze anne adayı olarak sana diyeceğim içini ferah tut.Hem doktorunda söylemiş bana söylediği gibi.
Stres bebeğin suyunu çok etkilermiş
Buna izin vermemeye çalış

Geçmiş olsun canım, stres yapma lütfen, ikili testiniz iyi çıkmıştı neden dörtlü yaptırdınız ki? Ayrıntılı ultrasonda belli olur bebeğinin ne kadar sağlıklı olduğu, o zamana kadar üzme kendini lütfen

Çok ayıp ya ne olursa olsun, sen önlemini aldığın halde olmuş ne yapabilirdin ki? Hele ki şu yatak odasında olan işlerle ilgili yorum yapmaları beni deli ediyor, haddini bilsin ya, tek basına yaptığın bi iş mi oğluna söylesin illa bi şey söyleyecekse, hamile halinle seni strese sokuyor, zaten oğluna da bakıyorsun işin iki kat zor konuşma bence görüşme, neden görüşüyorsun madem seni de istememiş?

Hoşgeldin canım dört gözle bekledik seni ikilide sorun yok diye başka tarama yapmamıştı doktor oğluma hamileyken bunda da yaptırmayı düşünmüyorum yapılması mı gerekiyormuş...afp değeri nedir kanda mı bakılıyor gebelik tansiyonu ve şekerden korkuyorum ama benim hep çok düşük sonradan yüksek olabiliyor muymuş

Yani buna gerek var mıymıs, hani ikilinin güvenilirliği daha yüksekti??? Hem ayrıntılı ultrasonda anlaşılmaz mı öyle bir şey olsa???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…