Bana da BONE HEALTH diye bi ilaç verdi içinde bi ben yokum sanırımAynen kuzum bana verdigindede kalsiyum ve magnezyum var baya.
Ben oğlumda 5.ayda girmişim canım ayrıntılı ultrasonaBebişe bizden de slm söyle
Güzel güzel büyüsün
Güzel haberlerle dön canım
Bi de detaylı ultrasona kaçıncı haftada girmek gerekiyor sorar mısın?
Doktorunu dinle enfeksiyon yoğun olmasa vermez bence.bana sağlıkocağındaki hemsire demisti ki antibiyotik veriliyo çünkü idrar yolu enfeksiyonu düşüğe sebep oluyo ve antibiyotik de erken doğum riskine demisti artıyı eksiyi degerlendiriyoruz bu durumda dedi.İnşallah kızlar güzel haberlerle geliriz, benim yine çok fazla vajinal yanmam var, antibiyotik biteli üç gün oldu daha, sürekli antibiyotik yüklüyorum yavruma, doktora söylemesem de evde sirke falan idare eder miyim acababıktım bu idrar yolu enfeksiyonundan, o kadar da dikkat ediyorum
Mesela bu gittiğimde çok kansızlık var diye birsürü şurup ve kalsiyum verdi canım bana, ek olarak 30 lira ödedik. Ben o işlerden hiç anlamıyorum genelde para ödüyoruz ilaçlara eşimle de bunu konuştuk madem niye sigortaliyiz anlamıyorum hiçKızlar ben bişey sorcam özele gidiyorum surekli ve doktorumun verdi ilaclarda genelde özel devletin karşılamadı ilaçlar oluyo.
Kalsiyum magnezyum folik asit gibi klasik ilaçlar mesela
Sizinde öyle mi merak ettim
Ayy ilahi sen haklisinHepimizi güldürsün canim benim valla diyemem ya gül hep bekarken diyordun adım gonca ondan gül koyucam diye ama bende ki şans ya kaynanam gülistan görüncem güllü kaldım arada gül koysam üzerlerine alınırlar kesin ve istemiyorum bazı sebeplerden dolayi
Çikan ekstra ücretimiz bizimde oluyo 40 50 tl civari.benim dedim ekstra kasiyum 35 di folik 30 lira gibiydiMesela bu gittiğimde çok kansızlık var diye birsürü şurup ve kalsiyum verdi canım bana, ek olarak 30 lira ödedik. Ben o işlerden hiç anlamıyorum genelde para ödüyoruz ilaçlara eşimle de bunu konuştuk madem niye sigortaliyiz anlamıyorum hiç
Sordum kuzum, idrar kültürüne bakalım dedi, iki üç güne belli olur, sadece üşütmüş de olabilirmişim enfeksiyondan ziyade, sirkeli suyla yıkadım falan hafifledi bayaDoktorunu dinle enfeksiyon yoğun olmasa vermez bence.bana sağlıkocağındaki hemsire demisti ki antibiyotik veriliyo çünkü idrar yolu enfeksiyonu düşüğe sebep oluyo ve antibiyotik de erken doğum riskine demisti artıyı eksiyi degerlendiriyoruz bu durumda dedi.
Ama icin rahat etmiyorsa doktoruna sor bu konudaki huzursuzlugunu
Amiiin cok tesekkur ederim canim♡Hayırlı olsun cnm prensesin
Decavit pronatal iste kuzum multivitaminMaşallah allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin 17+4 de ben dün gittim 199 gr dedi. Pronatal ne ilacı acaba
Tesekkur ederim canim ♡Gözün aydın canım maşallah :)
Ahahaha napalim fareler yiyo bitiriyo vucudumuzu yapicak bisey yok valla :)Bana da BONE HEALTH diye bi ilaç verdi içinde bi ben yokum sanırım
Evet çok beğeniyordum ben zamanından beri bana da gül goncasi falan derlerdi ama koymam gerçekten büyük konuşmak istemiyorum ama hamileligime o taraftan kimse sevinmedi üstüne ilk kaynanama dedigimde afedersin ama iyi b.k yedin dedi ve kapattı teli benimde kesin değildi dış gebelik olabilir demişti doktor sonra kese görününce aradım söyledim gözümüz aydın o da gözün aydın dedi ve öyle dedi haksız mıyım hala da kabullenmemiş erken erken diyoAyy ilahi sen haklisin
Ama gül cokta istiyosan cepte kalsin hic karar veremezsen koyarsın.ama gül net ve güzel
Ne terbiyesiz kadınmış öyle, bebeği olmayan onca insan varken torunum oluyor diye sevineceğine saçma sapan davranmış koskoca kadın, koyma canım o ismi, başka isim koy tabiikiEvet çok beğeniyordum ben zamanından beri bana da gül goncasi falan derlerdi ama koymam gerçekten büyük konuşmak istemiyorum ama hamileligime o taraftan kimse sevinmedi üstüne ilk kaynanama dedigimde afedersin ama iyi b.k yedin dedi ve kapattı teli benimde kesin değildi dış gebelik olabilir demişti doktor sonra kese görününce aradım söyledim gözümüz aydın o da gözün aydın dedi ve öyle dedi haksız mıyım hala da kabullenmemiş erken erken diyo
Tatlışlar biz kontrolden geldik, oğlum iyi çok şükür iki hafta önden gidiyor biraz iri olacağını söyledi doktorumuz ama belli de olmazmış, ben fazlaca kilo almışım 4 kilo kadar 2 haftadaama kalın giyinmiştim bot falan onun etkilediğini düşünüyorum, vajinanın üstündeki ağrı için çatı ağrısı dedi, uyurken bacak arasına yastık koymalıymışım, idrar da yanma için de yine idrar kültürü verdik bakalım üç güne sonuç cıkıcak
Teşekkür ederiz teyzesi, hepimizin minnoşları sağlık içinde gelecek inşallahMaşallah oğluşuna canım...üstündekileri 1,5 2 kilo saysan 2 kilo almışım iyi bence
Hem alsan ne olur ki bebeğin için yiyorsun sonuçta.Sonucun da temiz çıkacaktır.Ben bayadır yastık kullanarak yatıyorum çok faydası var.dene bak sende farkedeceksin
Tosuncuk geliyor demek.Sağlıcakla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?