- 27 Temmuz 2017
- 607
- 716
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #36.241
olabilir canim bir an once geçer inş etkileriBenimki de bir hafta önce oldu ama huysuzluk devam. Agır geliyor sanırım bu aşı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olabilir canim bir an once geçer inş etkileriBenimki de bir hafta önce oldu ama huysuzluk devam. Agır geliyor sanırım bu aşı.
Senin bebeğin kaç aylık canım? Bende 2. Ay kontrolünü bekliyorum aşılardan korkuyoruminşallah normalde geçen hafta olacaktı ama tatile gittik erteledik aşıyı, siz aşı olmştunuz sanırım nasıldı sizin? 6850 gram 63 cm olmuş
korkunun ecele faydası yok canım bende korkuyordum ama oldu ben tuttum babası dışarıda bekledi :) 5 mart doğumlu 2,5 aylık olduSenin bebeğin kaç aylık canım? Bende 2. Ay kontrolünü bekliyorum aşılardan korkuyorum
Maşallah subanallah yavruna, çok Şükür atlattınız 2. Ayı dakorkunun ecele faydası yok canım bende korkuyordum ama oldu ben tuttum babası dışarıda bekledi :) 5 mart doğumlu 2,5 aylık oldu
bu bitiyor diğeri başlıyor anın tadını çıkarmak lazım, inşallah sizde kolayca atlatırsınızMaşallah subanallah yavruna, çok Şükür atlattınız 2. Ayı da
huyu suyu herseyi degisti yaa mahalleyi inletiyor artik komsular cikiyor balkona artik noluyor diye .. atak haftasi mi acaba diyorum ama bu kadar da uzun surer mi bilmiyorum .. bebegim büyüyor resmen ama ben tadini bile cikaramiyorum diye kendimi yiyorum ilk dogdugu resimlere bakiyorum o günlerin güzelligini yasayamadim eee simdi de yaşayamiyorum bu hep mi boyle olucak biz tadini cikaramadan büyüyorlar hizlaa
Ben bugün vermedim hiç vermemeye devam edeceğim inş beni çok yormasa vermem artikCanım emzik yüzünden benşm kızımda memede aglamaya basladı bir kaç gündür. Emzik verince sakinleşti. Memeyi bırakmasından korktum Yavas yavas unutturmaya calısıyorum bende. İlk kızım uzun süre emzik emdi ama memeye daha düşkündü. Demek her cocuk aynı degil.
Maşallah Allah nazarlardan saklasın. Aşı ateş yapcak hazır ol dedi hemşire ama bişey olmadı. İkinci gün huzursuz geçti sadece. Normal mi bilmiyorumda. Sizin tatil nasıl geçti bebişle?inşallah normalde geçen hafta olacaktı ama tatile gittik erteledik aşıyı, siz aşı olmştunuz sanırım nasıldı sizin? 6850 gram 63 cm olmuş
Canım birden kesmen doğru olmaz. Günlük kaç cc veriyordunBende dünden beri mama vermiyorum göğüs uçlarım acıyor resmen
bakalım şimdilik her şey normal görünüyor inşallah ateş falan olmaz bizde de. Tatil çok iyi geçti benim büyükler eğlendi bende Bebişle gezdim dolaştım bir zorluk çıkarmadıMaşallah Allah nazarlardan saklasın. Aşı ateş yapcak hazır ol dedi hemşire ama bişey olmadı. İkinci gün huzursuz geçti sadece. Normal mi bilmiyorumda. Sizin tatil nasıl geçti bebişle?
Heveslendim valla şuan, ne güzel geçmiş:) inşallah olmaz sizde debakalım şimdilik her şey normal görünüyor inşallah ateş falan olmaz bizde de. Tatil çok iyi geçti benim büyükler eğlendi bende Bebişle gezdim dolaştım bir zorluk çıkarmadı
Aynen bende vermedim bugun hiç. Ve daha cok meme emdiBen bugün vermedim hiç vermemeye devam edeceğim inş beni çok yormasa vermem artik
Valla kayıplara karıştık iyice :)) bu cadı feleğimi şaşırttı benim :)) sanki hiç hamile olmamışım yıllardır gaz sancısı çekiyor gibiyizOy inşallah sorunsuz atlatır canım, ne kadar olmuş bebiş. Oğlumu götürdüğüm dr.da uyuyorsa ve problemi yoksa bırakın uyusun demişti ama bizde öyle bi dünya yok :))
Kız nerelerdesin senn :) sanada hayırlı ramazanlar canım. Duana içtennnn bi amin diyorum, zira bnm cadı da aynı :)
Bizimki de gece 2 den önce uyumuyor o saate kadar da hep emmek ıstiyor. Ben 12den sonra dayanamıyorum artık ağlıyorum sinirlerim çok bozuk hepsi uykusuzluktan şöyle deliksiz bir 5 saat uyusam yetecek bana ama yokBenim kıızın atak haftası falan yok valla atak ayları var anlaşılan . Geçmedi gitti ağlama krizleri uykusuzluklar
Benim kızım 47 günlük. Doktor 6 saatte bir 120 cc ver hatta içiyorsa daha fazla ver dedi. Önemli olan günde kaç öğün içtiği istersen 1 kova ver farketmez dedi. Bende 120 yi geçmedim. Süt içtiğinden bazen 50 bazen 70 çok nadir 120 içti. Benim sütüm var yetiyor artık doyuyor, mama istemiyor kendi itiyor eli ile biberonu. Memeye gelmek istiyorCanım birden kesmen doğru olmaz. Günlük kaç cc veriyordun
Işın kötü tarafı sanki bu yaşadıklarımız yıllarca devam edecek gibi çok bunaldım artıkValla kayıplara karıştık iyice :)) bu cadı feleğimi şaşırttı benim :)) sanki hiç hamile olmamışım yıllardır gaz sancısı çekiyor gibiyiz
Sana mesaj attım canım. Aslında msj bölümüm açıkEgem2709 cnm sana özel msj atamadım ya. Kapalı. Açma şansın var mı.bir şey sorcm
Benim kızım da 2buçuktan önce uyumazdı dert yanardım şimdi bir haftadır 4ten 5ten önce uyumuyor 2ye razıyım şimdi. Çok zor Allah kolaylık versinBizimki de gece 2 den önce uyumuyor o saate kadar da hep emmek ıstiyor. Ben 12den sonra dayanamıyorum artık ağlıyorum sinirlerim çok bozuk hepsi uykusuzluktan şöyle deliksiz bir 5 saat uyusam yetecek bana ama yok