2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?


  • Ankete Katılan
    330
Ayy valla bir ay iyi atlatmşsın. Misafirleri. Benim görümcem yakın kimse gelmese bile işten çıktıkça geçerken o uğruyor üç güne bir :) eccük de faydaları olsa :)
Kislar biz rezene anason fln iciyoruzya bebislerede 2 kasik versek olurmu yani deneyen varmi dr sormayi unuttum kizim cok aglayinca..
Cnm ben geçen verdim rezene bir çay kaşığı. Yarın dr a sorcm ona göre drvam etcem. Hiç durmadı gazdan geçenlerde kendni hırpaladı. Verdim..sonra uyudu ama ondanmı yorgunluktan mı bilemiyorum..
Valla cnm ben de iç dış dikişler den korkuyorm. Sanırım en az 3ay yaklaştırmam :) geçen doktora dikş kontrolüne gittiğimde bile kendmi nasıl aşırı kastım Parmağını soktu bi de içeri dr. Ben öldüm :/
Gökşin 4300çıktı cnm. 100gr kıyafetine düşüyorum :) üst sınır çıktı valla şaşırdım. 4100olması gerekiyormuş ortalama.. Ama ebe iyi dedi dün. Bakalım yarın dr ne diyecek.
 
Ayyy güldürdün beni iyi yasa . Kocan dikisleri alacak adam son gaz seni bekliyor . Bizden başka siftah yapan yok mu yavv. Zaten ben azgın eşim azgın. Kız olmasa her gece olur .ama bizim cadi hissediyor. Babasına değdigim an gozleri fal taşı gibi ayrılıyor. Hanımefendi aramıza girmeden de düşmüyor sinirimi bozuyor.
 
Dışta yok bende dikişte içerdekinide denemeden bilemicez sanırım :)
Senin gibi bende yaklaştırmıyorumda adam isyanlarda artık :) bebenin dişi çıkacak oldu daha mı yok diyo .
Sonradan sonraya üç bebemin üstüne vajinismus falan olmazsam iyi valla :):) gittikçe korkar oldum ben.

Maşallah kuzucuğa , bizimki o zaman daha üst sınır çıkıuo bişey demedi aslında ebe sadece iyi dedi. En iyiai bende doktora sorayım
 
Ahh bacım sorma , gitti eski panter albeni yerine geldi pembepanter albeni.
Hormonlardanmıdır nedir menapoza girmiş teyzeler gibiyim . Adam yaklaştıkça çaktırmadan kaçıyom. :):)
Dilini ısır kız maşallah deyin kendinize ama dikkatli olun . Hele senle ben daha fazla sonra dörtleriz bebeleri mazallah :)
 
bende bir cok yerde okudum sadece anne sütüyle o kiloyu alirsa sorun olmaz diye ama doktor oyle diyince korktum biraz
 
44. Günde start verdik biz
 
Bizde 35. Günde start verdik kanamam tamamen kesilince ama bu ara mola verdik spiral yüzünden. Geçen hafta taktırmak için gitmiştim o zaman 50 günlüktük ilişki oldu mu diye sordular evet dedim o zaman mecburen kan testi yapacağız gebelik var mı diye dediler test sonucu çıkana kadar beklemem gerekiyordu ama vaktimiz yoktu haftaya gelsem olur mu dedim olur ama o zamana kadar ilişki olmasın dediler bizde bekliyoruz bakalım :)
 
Kaç saatte bir emziriyorsun canım? Kız kardeşimin de ilk ay 5 kg du. Doktorda ona mama mı veriyorsun dedi, halbuki sadece emiyordu. Sonra kilosu hep üst sınırdaydı kontrollerde. Şimdi 1 yaşında boya gitti mis gibi bal gibi bir çocuk oldu :) kardeşim saat başı emziriyordu. Birkaç yerde saat başı emzirmeyin diyordu. 2 saatte bir emzirin diyordu.
 
Zevk almadan o iş olur mu bacım :) tabi ki alacaksın. Başka bir sebep vardır bilinç altında bence. Eşim hep alnımdan öper demişsin, benim de sabah öpmeden gitmez işe hatta ben hep uyurum uykumda öper. Ne güzel böyle eşlerin olması çok şükür. Aşk, sevgi, yıllar geçse de kaybolmayan ilgi. Ben mesela doğum için bana hediye aldığında çok mutlu oldum, mutlu eden bir eş mutlu anne ve mutlu çocuklar demektir :) Allah ağzınızın tadını bozmasın kuzum
 
ilk ay gaz sorununumuz cok fazlaydi yarim saatte bir bile emiyordu malesef .. bu ay atlattik cok şükür 2 saatte bir emzirmeye calisiyorum ama 45 gunlukken tartildik 5.800 olmustu yine cok almis sütün yağlıdır diyorlar ama bakildiginda oyle tombik bir bebek degil boyu da var.
 
Maşallah canım ama üst sınır diye biliyorum 5 kg yu ilk ayda. Çok takma kafama benim kardeşim sallamadı bile umursamadı çok kilolu vs diye. Erkek bu arada yiyenim senin ? Sütün maşallah yarıyordur
 
Maşallah canım ama üst sınır diye biliyorum 5 kg yu ilk ayda. Çok takma kafama benim kardeşim sallamadı bile umursamadı çok kilolu vs diye. Erkek bu arada yiyenim senin ? Sütün maşallah yarıyordur
kız benimki :) ben ufak tefek zayif biriyim simdi endise ediyorum kizim halasina cekerde kilolu biri olur ilerde diye :)
 
Evet canım oda beni seviyor . O beni daha çok seviyor . Saçımın teline zarar gelse ortalığı yıkar. herkese nasıp olsun böyle sevgi. Rabbim diğer dunyada'da bizi ayırın düşürmesin inşallah.
Amin cnm nefuzel ya böle cok nadir böle sevgiler tabi obur dunyada istersen olcak esler birlikte
Vaska kimler istiyecek eslerine bakalim hahahha
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…