- 15 Kasım 2017
- 117
- 131
- 33
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #32.221
Ohhh çok seviyolar zaten kucakta eşinmeyiKesinlikle öyle, kokladıkça şükrediyorum :)
Altlarını açınca rahatlıktan salıveriyolar galiba neresi denk gelirse :)) bende bebiş uyuduktan sonra on dk daha bekliyorum, gaz gelirse mıkırdanıyor çünkü. Eğer tık yoksa yatıyorum ama bu kezde ben tam ağırlaşmışken dalacakken uyanıyor, daha uyumadan sersemliyorum :))
Kokunu aldıkça hem güven hissediyodur hemde dediğin gibi karnı rahatlıyodur canım :)
Gece gündüz bol esnemeli günlerdeyim bende:))
Biz doguramadan tekrar Mart amnelerimi geldi neBende buradayım arkadaşlar beşbuçuk haftalık hamileyim
Gecmisi oku bacim gittim geldim yazdım çoktanYokk bacım , iyiyim :):) oğlanı okula bıraktım geldim , temizlik yapmaya çalışıyodum göbeğimi ite ite
Kontrolün kaçta , bugün değilmiydi senin kide? Kızlardan haber yok dimi kontrole gidenlerden
Şuan yaşadığın büyük ihtimalle lohusa alınganlığıSinirlerim cok bozuk.cok kisa zamanda cok fazla sey yasadik aile icinde.annem bizde kaliyor su an.o da gitmek istiyor gibi davraniyor.esim bir tuhaf soguk durgun.neyin var diyorum yorgunum kizinla ilgilen diyor.aglamak istiyorum surekli.dun gece sütüm gelmedi mama verdim kizima.az once ben uyurken annem agladi diye mama vermis ve yuz kere mama verme sakin dedim neymis ben uyuyormysum diye vermis.yani cidden beni herkes cok zorluyor.hickimseyle gorusmek istemiyorum.kimsete tahammulum kalmadi.tek basima kizimla su evde olsam sanki cok daha huzurlu olucam
Yok yok endişelenmeyin. Sağlık ocaüından ziyade çocuk doktoruna götürseniz daha iyi olur.Kızlar çok kötüyüm bebeğimin göbeğinden biraz iltihap akmış sağlık ocağına götüreceğim ama size de sormak istiyorum başına böyle bir şey gelen var mı ne yapmam lazım lütfen cevap verininternete baktım ölüm riskinden bahsediyor çok canım sıkıldı
Ben okudm hepsini göremedm senin yazdığını yaaGecmisi oku bacim gittim geldim yazdım çoktan
Bikaç sayfa geride :):)Ben okudm hepsini göremedm senin yazdığını yaa
Bikaç sayfa geride :):)
Nst istemişler ilknde iyi çıkmamış ikinci iyimiş. Suyu vs. İyimiş daha dur demiş doktor :):)
40 veya 41 den sonra duruma göre bakarız demişler papatya ya canım.
Amin inşallah , sende durumlar nasıl?Hee ben kaçrdm demek iyi bakalm hayrlısı olsn ne diyelm sağlkla kavuşalm.
Dün de benimki oynamiyodu doktora söyledim hareket hissetmiyosan yatiralim dedi kabul etmedim. Bugün de oynuyo ama can yakacak şekilde deli gibi hareketler ediyoAmin inşallah , sende durumlar nasıl?
Benim bebenin hareketleri bugün çok az endişelendim açıkcası , karnımı doyurup bi uzanayım bakalım . Belki harekete geçer...
Varmı sende kasılma ağrı falan.
Çözemedik gitti.Dün de benimki oynamiyodu doktora söyledim hareket hissetmiyosan yatiralim dedi kabul etmedim. Bugün de oynuyo ama can yakacak şekilde deli gibi hareketler ediyone oluyo anlamadim
Bende ilkini erken doğurdum , sonra işler değişti ilk oğlum 37+5 sonrası 39+6 aha buda 39 oldu giderek artış gösteriyorum bravoo sanırım 41 de gelecek bu sefer :):)Ne güzel ya bi çok kisinin ilk bebesi olmasina ragmen 38 39 da dogurdular takip ettiğim başka bi yere göre konusuyorum. Bizimkiler 3. Erken gelir dedik 40 ettiler haftayı
Hmmm takip et bakalm bi kuzm artk hareketler önemli.Amin inşallah , sende durumlar nasıl?
Benim bebenin hareketleri bugün çok az endişelendim açıkcası , karnımı doyurup bi uzanayım bakalım . Belki harekete geçer...
Varmı sende kasılma ağrı falan.