- 18 Mart 2018
- 610
- 950
- 34
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #32.201
10 gün kontrol süresinde ücret almamaları lazım aslındaMerhaba kızçeler. Doğuramayanlarda bugün nasılsınız bakalım
Dün kontrolüm vardı benim de. Normalde bebeğim en baştan beri gelişimi bi kaç gğn geriden geliyordu. Dün doktor bir hafta ilerde dedi. Ben şok. 52cm,3590kg olmuş. Normal doğum tarihi 24 görünüyor. Eğer doğmazsa 26sında aç karnına gel saat 08:30da dedi. Açıklığa bakarız, bebeğin durumuna bakarız. Eğer istersen sezeryana alırız ama 1hafta daha beklemek için tıbbi olarak müsaademiz var sen ne düşünüyorsun dedi. Ben de eğer bebeğin durumu iyi olursa bekleriz tabi dedim. Sezeryan zor durumda kalırsak olmasını isterim dedim. Kaka yeme durumunu söyledi. İnşallah o zamana kalmadan kendi kendine gelir. Çünkü ben özele gidiyorum. 40+0 haftadan sonra her gün kontrol olman gerekir dedi. Ona da bütçe yok malesef. İki güne bir 80tl
hayırlısı ile gelsin inşallah bebişlerimiz.
İnşallah sizde kavuşacaksınız cnm hayırlısıyla son günleriniz artık. Bende keşke iki hafta daha kalsaydı göbüşümde diyorum. İçerde büyütmesi daha kolay :)Günaydın CNm bizde uykusuzuz ama bebeler gobusteYaaa bizde doğuralım minik kafalar yaslansın bizeee Emiselim mis missss
E CNm genetikmis iste uzme kendini sakin ayrıntılı da mutlaka görünürdü bisey olsa merak etme iyidir oBurda hollandada mecbur 20 haftalikken girdim tr de 3 aylikken ini test yaptim burda yine para verdim kan verdim hersey bakildiii irda 20 haftalikken buyuk usg de evet hersey kalbi delik olsa cikiordu beyni su olsa cikiordu hersey cikiooo biliom sukur sorum yoktuu
Belki kilosuu az ondan öle
Kucuk kardesim 37 haftalikken dogdu 240p gr kafasi 33cm dedi annem
Seninde gitti takvim ins bende guzel haberle gelirim yaa randevun 12.30 da Ayy doğursak kandil gecesi diye niyet ettimHayırlı sabahlar kızlar. Biz kontrolden geldik. Bebek baya aşağı inmiş dedi ama düzensiz sancılar var. Nst de sancı 100lerin üzerine çıkıyor üst sınır görünmüyor. Ama düzeni yok. 100un üzerinde olması ve onu tolere edebilmem iyi birşey mi? Doğum acaba onların sıklaşması halinde mi olacak? 1 hafta daha bekleyelim dedi. Inşallah bugün yarın oluverir. Diğer arkadaşlardan daha iyi haberler gelir inşallah:)
Hahaha bende oyleAnam ne güzel dediiinnnn.Bende gece kusacaktm az kalsn mide bulantısı aha geliyo heralde açılması şeysimi bu dedim ama yok.Sadece rüyalarmda doğuruyorm ben.
Kac kg dogdu CNm senin minnos :) evet tabii orası oyle içerisi onlar iicn en guzel yer ama benim iki sipam da tepe tepe kullandıİnşallah sizde kavuşacaksınız cnm hayırlısıyla son günleriniz artık. Bende keşke iki hafta daha kalsaydı göbüşümde diyorum. İçerde büyütmesi daha kolay :)
bugun 20 gun oldu 3 4 hafta sonra gel dediKaç gün oldu Doğum yapalı. 40!tan sonra çağırdı beni bidaha
On gün içinde İlk seferde alınmıyor die biliyorum ama acaba on gün içinde sınırsız mı10 gün kontrol süresinde ücret almamaları lazım aslında
Canım şimdi tekrar baktım da ikinci muayene ücretsiz. Üçüncü de yine para alıyorlar. 2günde bir diye bahsettiğim oydu. Her gün kontrol olsam 2günde bir o parayı alacaklar =) neyse bunları düşünmeyelim iyi şeyler düşünelimOn gün içinde İlk seferde alınmıyor die biliyorum ama acaba on gün içinde sınırsız mı
Senin doktor 40+2 de baslatacak demekki . Benimki 41 duruma göre 40 ta olabiliyo dedi .Ben devlete gidiyorum. Kararsizim 40 ta suni yesemmi yoksa 41 mi beklesemCanım şimdi tekrar baktım da ikinci muayene ücretsiz. Üçüncü de yine para alıyorlar. 2günde bir diye bahsettiğim oydu. Her gün kontrol olsam 2günde bir o parayı alacaklar =) neyse bunları düşünmeyelim iyi şeyler düşünelim
Yok canım allah muhafaza aklına kötü seyler getirme . Gorumcemin oglundada akiyodu bi ara Dr bişey olmaz dedi geçti sonra bi çok bebekte var bu durum önemli degildir. Krem falan verirler belki içini rahat tutKızlar çok kötüyüm bebeğimin göbeğinden biraz iltihap akmış sağlık ocağına götüreceğim ama size de sormak istiyorum başına böyle bir şey gelen var mı ne yapmam lazım lütfen cevap verininternete baktım ölüm riskinden bahsediyor çok canım sıkıldı
Cnm o internete bakma benim doktor ve piskatrim yasaklari o internet normal bas agrisinda bile ölduruo bizii doktor kendi dedi sen takma iyidir göbeyin dustumuKızlar çok kötüyüm bebeğimin göbeğinden biraz iltihap akmış sağlık ocağına götüreceğim ama size de sormak istiyorum başına böyle bir şey gelen var mı ne yapmam lazım lütfen cevap verininternete baktım ölüm riskinden bahsediyor çok canım sıkıldı
On gün içinde İlk seferde alınmıyor die biliyorum ama acaba on gün içinde sınırsız mı
Kesinlikle öyle, kokladıkça şükrediyorum :)Bizdede durumlar aynı canım uykumun en güzel yerinde arı sokmuş gibi bağırıyor oğluşumemiyor yatırıyorum pırt yapıyor yarısınıda annesine saklıyor kaç altını açarsam kalanını ya elime ya üstüme yada battaniyelerine yapıyor altını açarken hazıroldayım adeta. ama dünya tatlısı oluyorlar bütün o sıkıntılırı unutturuyorlar koklarken insan huzuru avuçluyor resmen aşığım oğluma
Kokunu aldıkça hem güven hissediyodur hemde dediğin gibi karnı rahatlıyodur canım :)Uykusuz bir gecenin sabahından günaydınsabaha kadar o minik kafa boynumun altındaydı kucağa alıştı galiba ya da karnı rahatlıyo göğsüme yatırınca
Kac kg dogdu CNm senin minnos :) evet tabii orası oyle içerisi onlar iicn en guzel yer ama benim iki sipam da tepe tepe kullandısimdi içerde kaburgadan cikmaya calisiyor gibi bir hali var
Bende buradayım arkadaşlar beşbuçuk haftalık hamileyimHele sukur acilmis mart annelericoktan beri bakiyordum :))) bende bugun 80 degerimle ogrendim cok sukur. Insallah saglikla kat kat artar benim ve hepimizin
Arkadaşlar antidepresan kullanıyordum gebeliğimi öğrenince ara verdim psikiyatri Dr danışsam bana gerekli yönlendirmeyi yaparmı acabaBende buradayım arkadaşlar beşbuçuk haftalık hamileyim
Yokk bacım , iyiyim :):) oğlanı okula bıraktım geldim , temizlik yapmaya çalışıyodum göbeğimi ite ite
Başlatırız demedi aslında kuzum. Bebeğin durumu iyi ise ve ben de istersem her gün kontrol şartı ile 41i bekleyecek. 40+0 cumartesine denk geldiği için 40+2de çağırıyorSenin doktor 40+2 de baslatacak demekki . Benimki 41 duruma göre 40 ta olabiliyo dedi .Ben devlete gidiyorum. Kararsizim 40 ta suni yesemmi yoksa 41 mi beklesem