2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Hayırlısı olsun canım , zorlamanın alemi yok nasılsa.
Durdukçada hem kilosu hem riskleri artacak , hem çatında çok müsait değilmiş. Böylesi belki daha iyi olır ikiniz içinde...
Rabbim hayırla kurtarsın inşallah.
Ya senin sürekli rahatlatan msjlarını yanıtlarını sevsinler.Pozitif elektrk yayıyosun resmn :KK37:
Burcun ne bakim senin

Bugün kontrolüm var öğleden snra bakalm doktor amca ne diyceekk 40+ larıda bekletcekmi. 39+0 olduk ama 40 ı da düşünür oldum umudm kalmadı.

İyi maşallah canım toparlar şmdi.Kilo verme oldumu snradan.

Evet sonra 100 gr kadar verdi simdi tekrar aldi 3 kg civari oldu ama 2 gundur asiri kusuyor umarim almaya devam eder

Ya senin sürekli rahatlatan msjlarını yanıtlarını sevsinler.Pozitif elektrk yayıyosun resmn :KK37:
Burcun ne bakim senin
Kız ne yapayım annişler zaten yeterince gergin :):)
Bende pembe gözlüklerle bakmaya çalışıyorum olaylara. Burcum balıkk :):)
Da benim bebe balıklıktan çıkacak oldu yarında doğmazsa . Koç olacak anam belli bu inatlıkla
Amann yaa zaten herkesin en fazla bir hafta on günü var , gerçekten yıpratmasın kimse kendini. Doğumdan sonra daha çook kafaya takacağımız şeyler başlıyor...
Yarın ağlayıp ağlayıp buraya yazıcaz , lohusayıım deprrsyondayım , kaynana şunu dediii , kocam hep uyuyorr Alllaah ben erkenden giriyom sanırım lohusa sendromuna.
Sıkmayın canlarınızı hepsini atlatacağız inşallahh , bebiklerimize kavuşunca hepsi geçecek sezeryandı , normal doğumdu cart curt :KK66::KK66:

Saolun kizlar sali haftaya prof bakacak kanda verdim hayirlisi yaa

Ama benim bu cadi hep bu saatteee kuduruorrr öleböle degill bide asayaaa baski degilde oynuorr oradaaa batioo vajinam ve popom tuhaf hiz agri yokk sukur amacikacakmis gibiii batmalarr asadaaa karnimmyirtilcak gibii tekmee normalmi bu

Hayırlısı olsun canım , zorlamanın alemi yok nasılsa.
Durdukçada hem kilosu hem riskleri artacak , hem çatında çok müsait değilmiş. Böylesi belki daha iyi olır ikiniz içinde...
Rabbim hayırla kurtarsın inşallah.
Amin canım teşekkürler hepimiz için öyle.. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Allah o yolda eylemesin kimseleri. Beklemekde çok zor gerçekten. Ben normal beklerken stres oldum iyice gerçekten..

Hani uykunun tadını cıkarın vs diyolar ya, zaten son ay uyku felan uyunmuyo. Ama gazsız ve ağlama krizleriyle gecmeyen gecelerin tadına varın :))
Biz aksam 18.30dan beri adam akıllı uyumadık. Şimdide sancılıyız..
Bizdede durumlar aynı canım uykumun en güzel yerinde arı sokmuş gibi bağırıyor oğluşum :KK48: emiyor yatırıyorum pırt yapıyor yarısınıda annesine saklıyor kaç altını açarsam kalanını ya elime ya üstüme yada battaniyelerine yapıyor :KK48: altını açarken hazıroldayım adeta. ama dünya tatlısı oluyorlar bütün o sıkıntılırı unutturuyorlar koklarken insan huzuru avuçluyor resmen aşığım oğluma :nazar::KK68:

Hayırlı sabahlar kızlar. Biz kontrolden geldik. Bebek baya aşağı inmiş dedi ama düzensiz sancılar var. Nst de sancı 100lerin üzerine çıkıyor üst sınır görünmüyor. Ama düzeni yok. 100un üzerinde olması ve onu tolere edebilmem iyi birşey mi? Doğum acaba onların sıklaşması halinde mi olacak? 1 hafta daha bekleyelim dedi. Inşallah bugün yarın oluverir. Diğer arkadaşlardan daha iyi haberler gelir inşallah:)

Merhaba kızçeler. Doğuramayanlarda bugün nasılsınız bakalım :anneadayı:
Dün kontrolüm vardı benim de. Normalde bebeğim en baştan beri gelişimi bi kaç gğn geriden geliyordu. Dün doktor bir hafta ilerde dedi. Ben şok. 52cm,3590kg olmuş. Normal doğum tarihi 24 görünüyor. Eğer doğmazsa 26sında aç karnına gel saat 08:30da dedi. Açıklığa bakarız, bebeğin durumuna bakarız. Eğer istersen sezeryana alırız ama 1hafta daha beklemek için tıbbi olarak müsaademiz var sen ne düşünüyorsun dedi. Ben de eğer bebeğin durumu iyi olursa bekleriz tabi dedim. Sezeryan zor durumda kalırsak olmasını isterim dedim. Kaka yeme durumunu söyledi. İnşallah o zamana kalmadan kendi kendine gelir. Çünkü ben özele gidiyorum. 40+0 haftadan sonra her gün kontrol olman gerekir dedi. Ona da bütçe yok malesef. İki güne bir 80tl :eek:
hayırlısı ile gelsin inşallah bebişlerimiz.

Günaydın kızlar bugun 12.30 randevum var bakalım neler olmus sabah sancılarım vardı heh dedim geliyor ama kesildi sanirim üşütme sancısıydı yaa :KK43:

Kızlar forumda bi biz kaldık sanki :KK43::) dimi ...
Doğuran gidiyor arada bir merhaba diyorlar sağolsunlar marttaşlarımız.
Bizde öyle olacağız sanırım , koşturmacalar , süt geldi gelmediler , uyku durumları hohoyytt inşallah...
_kvrckmom_ _kvrckmom_ D Deli_manya dilfeza dilfeza
Varmı başka anımsayamadım
Haa birde F Fatmae20
Sonra onlar geri dönecek biz bi merhaba deyip çıkar durumda olacaz :)) bi 3 5 aya geri toplanırız herhalde :)))

Bizim nazlı minnak gelemiyormuş cnm telrar çatı yaptı bugün bana ne açılma var ne sancı artık nırmal sıkıntılı senin için dedi:KK43: 3500 gr geçmiş çünkü bnm çatıda pek geniş değilmiş. Karar senin dedi. Ve sezeryana karar verdik:KK43: spinal olucam. Muhtemrlen çarşamba günü alcak. KArışık duygular içindeyim bi garip oldum böyle birden..
Yaa canım benim hiç tuhaf olma. Bebiş sağlıklı, sen sağlıklısın problem yok ki ortada :) hem maşallah bak ne güzel büyümüş tosuncuk olmuş :KK66: normal sezeryan ne önemi var hayırlısıyla sağlıkla kavuşunda siz birbirinize gerisini hiç düşünme :) saatler kaldı kavuşmanıza onun mutluluğunu yaşa :)

X