İyi günlerde kullanın canımDünden beri ben de elbiseleri yıkamayla uğraştım gerçi kardeşim halletti sağolsun ama evin icinde git gel bile yetiyor yorulmaya. Üzerinden büyük bi yük kalkmis gibi hissediyorum :)
İyi günlerde giyinsin. Yusuf inşallah herşey tamam olduğuna göre acele edeyim demez artık :)
Canım resim eklemek için önce fotoğrafın ekran resmini çek, öyle yükle. O zaman olur :)
Biz de bebek arabasını mamas papas sola 2 aldık, travek set olarak. Bana çok hafif ve kolay kullanımlı geldi (açması sürmesi filan). Fakat arabanızın bagajı çok küçükse belki arabayı koyunca başka eşya sığmaz. Kapandığında da biraz yer kaplıyor sanki...
ben bir gecelik bir pijama takımı götüreceğim
ama doğum öncesinde önlük gibi gecelik giydiriyolarmış.
mamaspapas armadillo aldım ben bebek daha 4 aylıkken :)
ikinci elini aldım.
temiz kullanılmış 2. el bulabilirsin.
şu an fiyatlar çok uçuk
Ben gb pocket aldım kolay açılıp kapanıyor tek hamlede ve katlandıgında otobüs uçak tren vb araçların üst kabine konabiliyor omuz çantasında taşınabiliyor , ekstra aparatla anakucagı da aldık.
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Çok şirinmiş hem sıcak da tutar. İyi günlerde kullanın.
Ben geçen sene 44 beden almışım gecelik sabahlığımı nasıl iriysem gözüm korkmuş. Keşke 42 alsaymışım diye hayıflanıyorum. Güzelim takım üstümde ağlayacak gibime geliyor.
Bu sefer de kendimi minik görmeye başladım hayret.
Kızlar nasılsınız?
Biz bebek arabamızı da aldık henüz gelmedi inşallah memnun kalırız. Çok beğeniyordum ben o yüzden bunu aldık. Eki Görüntüle 2188902 haricinde odamız da geldi kuruldu.
Bebişin kıyafetlerini yıkadım ütüleyip yerleştireceğim. Ve hastane için çantayi hazırlayacağım artık çok güzel heyecanlar bunlar
İnşallah, umarım uzatmadan gelir de siz de rahata erersinizaman ben çok stres yapıyordum:)Güle güle kullanın darısı bize inşallah, bizde eylül ayı içerisinde odamızı bekliyoruz.. Doğumdan önce gelse bari.
Bizde bikaç cici aldık Ege ye dün bide arkadaş aldım ona onlar eklenmedi şimdi ekliycem:)
3-6 aylık canım bunlar. doğsun azıcık kendine gelince giyilebilcek kadar :) gömlek ve pantolunuda var ama eklenmiyo bi türlü..Güle güle giysin inşallah , ama büyük mü bunlar? Yoksa doğunca giymelik mi ? Ben kuşluk fazla almadım , henüz mağazalarda yoktu,
Çok güzeller güle güle giysin büyüsün eskitsin inşallahBizde bikaç cici aldık Ege ye dün bide arkadaş aldım ona onlar eklenmedi şimdi ekliycem:)
amin canım inşallah :)Çok güzeller güle güle giysin büyüsün eskitsin inşallah
Merhaba kızlar. Bunlar da benim kızıma aldıklarım. İlk gebeliğim ve cok tecrübesizim. Çevremde yol gösterecek kimse de yok. Buradan edindiğim bilgilere göre bunları aldım. Sizce kıyafet olarak yeterli mi? Yoksa daha almalı mıyım?
Sağol canım. Yeter mi diyorsun yani. İlk olunca bende bilemiyorum. Peki kıyafet olarak şunu da al lazım olur dediğin birşey var mı? Mesela şuan çorap almadığımı fark ettim :)Oo cok guzeller gule gule giysin. Yeterli bu kadar ben bile bu kadar almadim. Dogunca bi boyunu posunu kilosunu goreyim oyle alcam seninki gayet yeterli
Ayy bunlar ne kadar cicili bicili güzel seyler senin minnos baya süslü olcakMerhaba kızlar. Bunlar da benim kızıma aldıklarım. İlk gebeliğim ve cok tecrübesizim. Çevremde yol gösterecek kimse de yok. Buradan edindiğim bilgilere göre bunları aldım. Sizce kıyafet olarak yeterli mi? Yoksa daha almalı mıyım?
canım ben cevap verene kadar farketmişsin :) çorap al. çünkü eldivenleri ellerinden genelde çkıyo hareketlilerse ozaman tek yol eline çorap geçirmek oluyo :)) bence yeterince kıyafet almışsın. alma daha fazla gelişimine göre alırsın. tekrar tekrar baktımda almışsın çoğunu vallahi benmde ilk bebek ama ablamdan destek almadan yapamadım alışverişi maşallah sana :)) güzel günlerde giymek nasip olsun inşallah.Merhaba kızlar. Bunlar da benim kızıma aldıklarım. İlk gebeliğim ve cok tecrübesizim. Çevremde yol gösterecek kimse de yok. Buradan edindiğim bilgilere göre bunları aldım. Sizce kıyafet olarak yeterli mi? Yoksa daha almalı mıyım?
penye battaniye civilde ve miniçoda gördüm ben canım oradan alabilirsin. ablamın anlattığına göre en çok battaniye lazım oluyomuş. banyosundan sonra havlusunun altına seriyomuşsun kurulayınca hemen havluyu kaldır battaniye üstünde giydir, onun üstüne de çişini yapabiliyo en çok o lazım oluyo dediKizlar penye battaniye nerden alabilirim. Polar ve muslin aldim. Orgu de yaptim. Penye de lazim olur diyorum.
Merhaba kızlar. Bunlar da benim kızıma aldıklarım. İlk gebeliğim ve cok tecrübesizim. Çevremde yol gösterecek kimse de yok. Buradan edindiğim bilgilere göre bunları aldım. Sizce kıyafet olarak yeterli mi? Yoksa daha almalı mıyım?
cnm maşallah hepsi çok güzeller güzel günlerde giyindirmeyi nasip etsin allahhhMerhaba kızlar. Bunlar da benim kızıma aldıklarım. İlk gebeliğim ve cok tecrübesizim. Çevremde yol gösterecek kimse de yok. Buradan edindiğim bilgilere göre bunları aldım. Sizce kıyafet olarak yeterli mi? Yoksa daha almalı mıyım?