- 7 Ocak 2021
- 2.097
- 4.188
- 30
Ateşölçer bence kulaktan olmalı. Braun lrt 6520 var çok memnunum. Yedek uçlarını almıştım ama her defasında takmıyorum öncekini temizliyorum. Bebek arabası travel sistem aldım markası Peg Perego. Manevrası çok iyi sürümü kolay ama çok ağır. Şimdiki aklım olsa tam yatabilen az yer kaplayan ve hafif bir kabin boy araba alırdım. Kangurular çok pratik oluyor eğer bebek kabul ederse ve severse. Ergobaby almıştım 2.el olarak temiz bulunabiliyor dolap gibi uygulamalarda. Kanguru seçimi çok önemli, ergonomik olmalı ve bebek M pozisyonunda durmalı. Sallanan ana kucağı almıştım yine 2. El 4moms mamaroo. Boykot ürünü mü bilmiyorum ama aldığım zaman çok rahat etmiştim baya gazlı bi bebekti uykular problemliydi, o sorunumuz çözülmüştü. 5.ayda falan aldığım fiyata geri satmıştım. Onu satınca oto koltuğu aldım. 360 derece dönen bir koltuk almanız çocuğu daha rahat bi şekilde oturtmanızı arabanın içinde güneş falan vurursa çocuğu döndürmenizi sağlar rahat edersiniz . Deterjan green clean kullandım çok memnun kaldım. Şampuan mustela aldım asla sevmedim çok kötü alerji yaptı. Şimdilerde pureseed kullanıyorum , baya memnun kaldım, bebeğimin uzamayan saçlarını da uzatmaya başladı. Sevibebeden reflü yatağı aldım , dönmeye başlayana kadar onda yattı, bi yerden bi yere taşıması kolay oldu onunla. Hem de boğuldu etti derdim olmadı içim rahattı orda yatırınca .Benim alıp en memnun kalmadığım şey şu katlanan kovalar Salon sıcak diye çocuğu yıkayalım dedik ne zaman yıkasak devrilip su bastı evi , Allah o kovayı üreteni bildiği gibi yapsın, en iyisi eski usül kovalarmerhabalar, daha önce gebelik şüphemden bahsettiğim bir konu açmıştım. hamileymişim 2024 haziranda anne olacaklar kervanına katıldım. bu konuyu açma sebebimse yeni doğan alışverişleri hakkında birbirimize yardımcı olmalıyız diye düşünüyorum. özellikle boykot edilen ürünlerin alternatifleri ve instagramdaki influencer annelerin abarttıkları fakat balon olan ürünler hakkında konuşalım. örnek verecek olursam; ateş ölçeri alnından ölceni alın ama o pek doğru ölçmüyor o yüzden kulaktan ölçeni alın ama yine de bir de koltuk altından ölçeni alın(?) e bizlere, sizler gibi ürünler bedava gelmiyor. bu ekonomide 50 tane alternatife para vermek yerine, para verceksem iyi bir ürüne para vermeliyim diye düşünüyorum. ayrıca travel sistem bebek arabalarını çok tavsiye ediyorlar fakat 6 ay sonra hepsi kabin yada baston modele geçti ama yine de ısrarla traveli tavsiye ediyorlar. 6 ay hantal, çok yer kaplayan bir arabaya bir ton para dökmek mantıklı gelmiyor. tabiki de bebeklerimiz en iyisini, en güzelini hak ediyor. bu cimrilik gibi algılanmasın, israf etmek ve verimli bir sekilde kullanamayacağım bir ürüne binlerce lira bayılmak istemiyorum. burada gerçekten tecrübeli annelerimizin tavsiyelerini dinlemek istiyorum. ayrıca boykot ürünü olup olmadığına da dikkat edelim istiyorum. (her türlü bebek ürününden konuşalım sevgili anneler. bebek bezlerinden tut, ateş ölçerlere kadar) şimdiden teşekkür ederim
Son düzenleme: