2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

Baglanan ic zibin giydirince alt ust ikili takim mi giydirecegiz uzerine, ayakli tulum olur mu yoksa?
Ben cantaya 3 tane tam kıyafet takımı koydum bebiş için 2 tanesi alt ust takim 1 tanesi tulum. Alt ust takım daha rahat olur diye düşünüyorum altini değişirken falan komple soymak yerine sadece altını çıkartmış oluruz daha pratik olur. Yani ikisi de olur ama alt ust takım daha pratik olur

Şimdiki çıtçıtlı bodyler çok rahat Yenidoğanda kolaylıkla kullanabilirsiniz.

:KK37:SA HANIMLAR

Hastane için kaç gecelik ya da pijama takımı gerekli ? Ben bir adet mavi pijama takımı aldım üstüne de desenli mavi bi sabahlık uydurdum modelleri internette vardı mecit marka... ben yerinden aldım...
Eşim neden beyaz almadın ben bunu beğenmedim dedi:KK67:
Bir arkadasım da doğum öncesi gecelik giymek gerekiyor alttan muayene ediyorlar sürekli dedi...

Ben gecelik takımı mı alayım şimdi ? Ne alıcam kafam karıştı ?

İyi günlerde kullanın. Benim iki doğumumda da su geldi sancı yoktu.Direk önlük giydirdiler doğum oluncaya kadar da onlaydım. Yanımda hem gecelik hem pijama takımı vardı. Yedek her zaman iyidir ; bebek kusabilir, kanamadan leke olabilir, yemek bile dökülebilir. İlla gecelik olmalı diye bir durum olmadı.

Gobek dusmesi 10 15 gun surmuyor mu? O kadar sure citcitli giydirmeyecek miyiz? Tecrubeli anneler bi el atin ya biz comezler cikamadik isin icinden :)
biz ilk kızımda çıtçıtlı body giydirmiştik. Zaten biraz bol olduğu için göbek bağına bir zararı olmadı

birde kızlar bebek arabası hangi model ve markaları tercih ettiniz ben mamas papas sola 2 bakıyorum ama yorumu olan var mı? ve çok zam geldi :KK43:( biz daha yeni yeni alışverişe başlıyoruz şansımıza öyle bir zamana denk geldik ki herşey zamlandı :KK43:

birde kızlar bebek arabası hangi model ve markaları tercih ettiniz ben mamas papas sola 2 bakıyorum ama yorumu olan var mı? ve çok zam geldi :KK43:( biz daha yeni yeni alışverişe başlıyoruz şansımıza öyle bir zamana denk geldik ki herşey zamlandı :KK43:
Canım resim eklemek için önce fotoğrafın ekran resmini çek, öyle yükle. O zaman olur :)

Biz de bebek arabasını mamas papas sola 2 aldık, travek set olarak. Bana çok hafif ve kolay kullanımlı geldi (açması sürmesi filan). Fakat arabanızın bagajı çok küçükse belki arabayı koyunca başka eşya sığmaz. Kapandığında da biraz yer kaplıyor sanki...

:KK37:SA HANIMLAR

Hastane için kaç gecelik ya da pijama takımı gerekli ? Ben bir adet mavi pijama takımı aldım üstüne de desenli mavi bi sabahlık uydurdum modelleri internette vardı mecit marka... ben yerinden aldım...
Eşim neden beyaz almadın ben bunu beğenmedim dedi:KK67:
Bir arkadasım da doğum öncesi gecelik giymek gerekiyor alttan muayene ediyorlar sürekli dedi...

Ben gecelik takımı mı alayım şimdi ? Ne alıcam kafam karıştı ?

ben bir gecelik bir pijama takımı götüreceğim
ama doğum öncesinde önlük gibi gecelik giydiriyolarmış.

mamaspapas armadillo aldım ben bebek daha 4 aylıkken :)
ikinci elini aldım.
temiz kullanılmış 2. el bulabilirsin.
şu an fiyatlar çok uçuk

Gecelik alacak arkadaşlar mecit ve effort marka alırsanız kalıpları büyük oluyor ona göre alın ben m bedeni aldım. Bone markanında kalıbı dar L bedeni aldım. Kilom 67. Bone nin gül kurusunu aldım sabahlaık ve geceliği takım 75 tl idi. Çok hoşuma gitti. Çantaya 2 gecelik 1 pijama koycam bende.

Gecelik alacak arkadaşlar mecit ve effort marka alırsanız kalıpları büyük oluyor ona göre alın ben m bedeni aldım. Bone markanında kalıbı dar L bedeni aldım. Kilom 67. Bone nin gül kurusunu aldım sabahlaık ve geceliği takım 75 tl idi. Çok hoşuma gitti. Çantaya 2 gecelik 1 pijama koycam bende.
Canım nereden aldın? Uygun geldi fiyatları.. Güzel günlerde kullanın inşallah

Kızlar hastanede giy
Screenshot_20180908-170113.png
mek için LCW dan bu terlikleri aldım nasıl sizce?

Ben gb pocket aldım kolay açılıp kapanıyor tek hamlede ve katlandıgında otobüs uçak tren vb araçların üst kabine konabiliyor omuz çantasında taşınabiliyor , ekstra aparatla anakucagı da aldık.

Mecit ve effort u internetten hamile çarşımdan aldım.gecelik 75tl pijama 90tl. Bone gecelik+sabahlık ı da yine internetten biroliçgiyim den aldım 75 tl ye canım.
Canım biroliçgiyim in fiyatları süpermiş ama en çok bone markanın modellerini beğendim, olmayacak korkusuyla sipariş veremiyorum... En büyük beden xl sitede, bana olur mu acaba ya özellikle bir gecelik takımını çok beğendim. Sen l aldığını söylemişsin, normalde kaç beden giyiyorsun canım? Ben önceden 42giyiyordum, şimdi 44alıyorum her şeyimi

Canım biroliçgiyim in fiyatları süpermiş ama en çok bone markanın modellerini beğendim, olmayacak korkusuyla sipariş veremiyorum... En büyük beden xl sitede, bana olur mu acaba ya özellikle bir gecelik takımını çok beğendim. Sen l aldığını söylemişsin, normalde kaç beden giyiyorsun canım? Ben önceden 42giyiyordum, şimdi 44alıyorum her şeyimi
Ben şu an 67 kiloyum. Hamilelikten önce 57ydim. M beden giyiyorum. Şu anda da kalıbakalıbaL beden daha iyi oluyor. Bonr nin kalıpları dar iki geceliğini görmüştüm çarşıda ikisinin de L bedeni uyuyor bana. O yüzden L istedim iyi oldu Hafif bol durması iyi zaten gecelik olduğu için üste yapışmamsı lazım. M beden alsam üstüme yapışırdı içimi gösterirdi.. Mecit markada L büyük gelmişti bana.

slm kızlar bende ilk defa alışveriş topiğimize yazayım dedim oğluşuma mobilya aldık dün ama bir türlü foto ekleyemedim :işsiz: hevesim kursağımda kaldı :KK12:
Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Kızlar hastanede giyEki Görüntüle 2187271 mek için LCW dan bu terlikleri aldım nasıl sizce?
Çok şirinmiş hem sıcak da tutar. İyi günlerde kullanın.

Ben geçen sene 44 beden almışım gecelik sabahlığımı nasıl iriysem gözüm korkmuş. Keşke 42 alsaymışım diye hayıflanıyorum. Güzelim takım üstümde ağlayacak gibime geliyor.
Bu sefer de kendimi minik görmeye başladım hayret.

Geçen akşamki sancı maceramizdan sonra alelacele eksik cicileri de alalım dedik :)
Bunlar da Yusuf'umun cicileri :KK68:

Eki Görüntüle 2187653

İyi günlerde kullanın canım :KK68:Dünden beri ben de elbiseleri yıkamayla uğraştım gerçi kardeşim halletti sağolsun ama evin icinde git gel bile yetiyor yorulmaya. Üzerinden büyük bi yük kalkmis gibi hissediyorum :)

X