Tamam canım sağolasın.Ikisinden de koydum. Ablamlar gobegi dusene kadar o baglanan ic zibinlar rahat oluyor dedi yegenlerimde de hep onlardan kullanmıştık oyuzden ikisinden de koydum.
Kanguru aldım 5 aydan itibaren kullanılıyor ama fiyatlar çok artıyor diye şimdiden aldım
İlk aylar için sling hediye geldi onu kullanırım dedimHayirli olsun peki buna uygun yeni doğan aparatı yok mu canım ? Gerci zaten 5 aylık olana kadar anca bahar gelecek :)
Hangi marka bu canim?Kanguru aldım 5 aydan itibaren kullanılıyor ama fiyatlar çok artıyor diye şimdiden aldım
Baglanan ic zibin giydirince alt ust ikili takim mi giydirecegiz uzerine, ayakli tulum olur mu yoksa?Ikisinden de koydum. Ablamlar gobegi dusene kadar o baglanan ic zibinlar rahat oluyor dedi yegenlerimde de hep onlardan kullanmıştık oyuzden ikisinden de koydum.
Ben o iç zıbını hiç beğenmedim ya gömlek gibi olan di mi hastane çıkışında vardı 2 taneBaglanan ic zibin giydirince alt ust ikili takim mi giydirecegiz uzerine, ayakli tulum olur mu yoksa?
Canım yalnız göbeği düşmemiş olduğu için çıtçıtlı biraz zor oluyormuş. O yüzden iç zıbın tercih ediliyoBen o iç zıbını hiç beğenmedim ya gömlek gibi olan di mi hastane çıkışında vardı 2 tane
Alt üst takım ve içine kısa kol çıtçıtlı giydiricem ben
Gule gule kullan canim. Bu markayi duymamistim arastirayim bi.
Ben o iç zıbını hiç beğenmedim ya gömlek gibi olan di mi hastane çıkışında vardı 2 tane
Gobek dusmesi 10 15 gun surmuyor mu? O kadar sure citcitli giydirmeyecek miyiz? Tecrubeli anneler bi el atin ya biz comezler cikamadik isin icinden :)Canım yalnız göbeği düşmemiş olduğu için çıtçıtlı biraz zor oluyormuş. O yüzden iç zıbın tercih ediliyo
Ben o iç zıbını hiç beğenmedim ya gömlek gibi olan di mi hastane çıkışında vardı 2 tane
O iç zıbın hakikaten çok kullanışsız olsa da maalesef göbek düşene kadar o giydiriliyor. Çıtçıtlı bodyler göbek düştükten sonra kullanılabiliyor.Canım yalnız göbeği düşmemiş olduğu için çıtçıtlı biraz zor oluyormuş. O yüzden iç zıbın tercih ediliyo
Canım yalnız göbeği düşmemiş olduğu için çıtçıtlı biraz zor oluyormuş. O yüzden iç zıbın tercih ediliyo
Gule gule kullan canim. Bu markayi duymamistim arastirayim bi.
Ben de o zibinlari kullanisli bulmuyorum ya, bebegin beli acik kalmaz mi oyle?ben de citcitli kullanmayi dusunuyorum.
benim yiğenimin 7 günde düştü o yüzden giydirip çıkartırken çok rahat olmuştuGobek dusmesi 10 15 gun surmuyor mu? O kadar sure citcitli giydirmeyecek miyiz? Tecrubeli anneler bi el atin ya biz comezler cikamadik isin icinden :)
biraz tercih meselesi bence. Ben çıtçıtlı tercih etmem göbek mandalı fln olucak taktırırım vs diye korkarım diğerini giydirmesi daha kolay geliyo bana. Ama canım belki sende benim tam tersimle rahat edersin
Çıtçıtlı giymiş burda göbeği düşmemiş bebek
Deneyerek öğrenicez artıkbiraz tercih meselesi bence. Ben çıtçıtlı tercih etmem göbek mandalı fln olucak taktırırım vs diye korkarım diğerini giydirmesi daha kolay geliyo bana. Ama canım belki sende benim tam tersimle rahat edersin
7güne kalmaz düşüyormuş göbek bağı.Gobek dusmesi 10 15 gun surmuyor mu? O kadar sure citcitli giydirmeyecek miyiz? Tecrubeli anneler bi el atin ya biz comezler cikamadik isin icinden :)
canım ben ilk bebeğimde o zibini hiç giydirmedim. Doğduğundan beri citcitli giydirdim oda kasım bebegiydiGobek dusmesi 10 15 gun surmuyor mu? O kadar sure citcitli giydirmeyecek miyiz? Tecrubeli anneler bi el atin ya biz comezler cikamadik isin icinden :)