2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

Hayirli olsun peki buna uygun yeni doğan aparatı yok mu canım ? Gerci zaten 5 aylık olana kadar anca bahar gelecek :)
İlk aylar için sling hediye geldi onu kullanırım dedim
Sonra dediğin gibi baharda gezebilecek mevsim gelince kanguruya geçerim
Bazı markaların iç aparatı vardı ama ben olmayanından aldım :)

Baglanan ic zibin giydirince alt ust ikili takim mi giydirecegiz uzerine, ayakli tulum olur mu yoksa?
Ben o iç zıbını hiç beğenmedim ya gömlek gibi olan di mi hastane çıkışında vardı 2 tane

Alt üst takım ve içine kısa kol çıtçıtlı giydiricem ben

Ben o iç zıbını hiç beğenmedim ya gömlek gibi olan di mi hastane çıkışında vardı 2 tane

Alt üst takım ve içine kısa kol çıtçıtlı giydiricem ben

Canım yalnız göbeği düşmemiş olduğu için çıtçıtlı biraz zor oluyormuş. O yüzden iç zıbın tercih ediliyo
O iç zıbın hakikaten çok kullanışsız olsa da maalesef göbek düşene kadar o giydiriliyor. Çıtçıtlı bodyler göbek düştükten sonra kullanılabiliyor.

Canım yalnız göbeği düşmemiş olduğu için çıtçıtlı biraz zor oluyormuş. O yüzden iç zıbın tercih ediliyo

Arkadaşım var yeni bebeği oldu
İlk günden itibaren çıtçıtlı giydirdim bi sıkıntı olmuyor diyor. Ben o iç zıbınları kesip ağız bezi yaptım

Gule gule kullan canim. Bu markayi duymamistim arastirayim bi.

Ben de o zibinlari kullanisli bulmuyorum ya, bebegin beli acik kalmaz mi oyle?ben de citcitli kullanmayi dusunuyorum.

Teşekkürler boba markasına da bakabilirsin
Mamadus ve momfortbaby ye de
Ergonomik olması önemliymiş

Gobek dusmesi 10 15 gun surmuyor mu? O kadar sure citcitli giydirmeyecek miyiz? Tecrubeli anneler bi el atin ya biz comezler cikamadik isin icinden :)
benim yiğenimin 7 günde düştü o yüzden giydirip çıkartırken çok rahat olmuştu

Çıtçıtlı giymiş burda göbeği düşmemiş bebek
biraz tercih meselesi bence. Ben çıtçıtlı tercih etmem göbek mandalı fln olucak taktırırım vs diye korkarım diğerini giydirmesi daha kolay geliyo bana. Ama canım belki sende benim tam tersimle rahat edersin

SA HANIMLAR

Hastane için kaç gecelik ya da pijama takımı gerekli ? Ben bir adet mavi pijama takımı aldım üstüne de desenli mavi bi sabahlık uydurdum modelleri internette vardı mecit marka... ben yerinden aldım...
Eşim neden beyaz almadın ben bunu beğenmedim dedi
Bir arkadasım da doğum öncesi gecelik giymek gerekiyor alttan muayene ediyorlar sürekli dedi...

Ben gecelik takımı mı alayım şimdi ? Ne alıcam kafam karıştı ?

Gobek dusmesi 10 15 gun surmuyor mu? O kadar sure citcitli giydirmeyecek miyiz? Tecrubeli anneler bi el atin ya biz comezler cikamadik isin icinden :)
canım ben ilk bebeğimde o zibini hiç giydirmedim. Doğduğundan beri citcitli giydirdim oda kasım bebegiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…