2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

penye battaniye civilde ve miniçoda gördüm ben canım oradan alabilirsin. ablamın anlattığına göre en çok battaniye lazım oluyomuş. banyosundan sonra havlusunun altına seriyomuşsun kurulayınca hemen havluyu kaldır battaniye üstünde giydir, onun üstüne de çişini yapabiliyo en çok o lazım oluyo dedi
Sagol canim civile bakayim

Ayy bunlar ne kadar cicili bicili güzel seyler senin minnos baya süslü olcak :KK200: Rabbim saglikla giymeyi giydirmeyi nasip etsin insallah. Seninkileri gorunce ben oglusuma hic bisey almamışım dedim resmen:olamaz: bence yeterli görünüyo boyunu kilosunu bilmeden cokta asiri kiyafet olayina girmeye gerek yok çünkü bebekler cok hizli gelisiyormus gorumcem iki ay once dogum yaptı ordan biliyorum da cok bisey almamasina ragmen aldiklarinin hepsini giydiremedi bi bakti kücülmusler bile:süslü: o yüzden daha fazla almana gerek yok bence ama tabi bebegin icin sen daha iyisini bilirsin:emir_bebek:

Sağol canım amin inş, rabbim hepimizin çocuklarına sağlıkla giydirmeyi nasip etsin. kız çocukları için o kadar güzel şeyler var ki, insanın aldıkça alası geliyor. Kıyafet olayı tamamsa diğer ihtiyaçlarına başlayacağım artık.

canım ben cevap verene kadar farketmişsin :) çorap al. çünkü eldivenleri ellerinden genelde çkıyo hareketlilerse ozaman tek yol eline çorap geçirmek oluyo :)) bence yeterince kıyafet almışsın. alma daha fazla gelişimine göre alırsın. tekrar tekrar baktımda almışsın çoğunu vallahi benmde ilk bebek ama ablamdan destek almadan yapamadım alışverişi maşallah sana :)) güzel günlerde giymek nasip olsun inşallah.

Sağol canım, allah razı olsun. Forumlardan takip ettiğim kadarıyla az çok burdan birşeyler öğrendim ona göre yaptım alışverişi ama çorapları unutmuşum işte :) neyse tek eksiiğimiz çorap olsun, o en kolayı :)

Hepsi de çok güzel ve fazla fazla yeter canım :) banyo havlusunu penye battaniyesini filan da aldın mı? Bir de benim oğlan çorabı ayağından atıyordu ne olur ne olmaz külotlu çorap da al derim :)

Önce kıyafetleri halledeyim dedim canım, henüz almadım haftasonu da onları alacağım inş. Yenidoğan için külotlu çorap uygun olur mu? onu da ekleyim listeme.

cnm maşallah hepsi çok güzeller güzel günlerde giyindirmeyi nasip etsin allahhh :emir_bebek::KK200:

Amin canım, allah hepimize sağlıkla güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin.

Sağol canım amin inş, rabbim hepimizin çocuklarına sağlıkla giydirmeyi nasip etsin. kız çocukları için o kadar güzel şeyler var ki, insanın aldıkça alası geliyor. Kıyafet olayı tamamsa diğer ihtiyaçlarına başlayacağım artık.

Sağol canım, allah razı olsun. Forumlardan takip ettiğim kadarıyla az çok burdan birşeyler öğrendim ona göre yaptım alışverişi ama çorapları unutmuşum işte :) neyse tek eksiiğimiz çorap olsun, o en kolayı :)

Önce kıyafetleri halledeyim dedim canım, henüz almadım haftasonu da onları alacağım inş. Yenidoğan için külotlu çorap uygun olur mu? onu da ekleyim listeme.

Amin canım, allah hepimize sağlıkla güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin.
diğer eksiklerini aldınmı peki canım kıyafet harici ?

Canım açıkçası oğlum haziran doğumlu olduğu için ilk 4-5 aylıkken külot çorap giydirdim kış bebeği için yanlış birşey soylemeyeyim :)

S

Sağol canım. Yeter mi diyorsun yani. İlk olunca bende bilemiyorum. Peki kıyafet olarak şunu da al lazım olur dediğin birşey var mı? Mesela şuan çorap almadığımı fark ettim :)
Bu arada muhtemel doğum tarihlerimiz aynı

Canim kis bebegi olacagi icin ben 1 tane 4lu corap aldim baska almadim. Zaten yenidogan gore corap bulmak sikinti. Onun yerine patikli tulum yada patikli pijama oneriliyor genel olarak. Bide bebegin boyunu kilosunu kestiremedigim icin sadece 1 tane 10lu hastane cikisi aldim geri kalan kiyafetleri hep 0-3 yada ,3-6 ay seklinde aldim. Onuda az aldim zaten yakin renkler olunca yikarim hepsini. Muslin alabilirsin agiz mendili bol alin deniyor ilk donem kusma cok olabiliyomus. Onun disinda kisisel bakim urunleri alabilirsin. Atesolcer burun aspiratoru. Benim annem ebe gecende biberon emzik konustuk onlarin indirimine bakip alabilirsin ihtimale karsi. Altacma bezi ve yenidogan bez yada 1 numara bez alabilirsin. Ama kiyafetin yeter. Penye battaniye de alabilirsin. Ev isiniz nasilsa ona uygun yorgan kullanilmiyo cunku baslarda bebeklere agir geldigi icin. Ben kendi adima cok bisey almadim sahsen 1 2 ay idare etsin sonra boyuna kilosuna gore almayi dusunuyorum acele etmedim hic. Sevindim yakin olmasina dogumlarimizin:KK36:

Canim kis bebegi olacagi icin ben 1 tane 4lu corap aldim baska almadim. Zaten yenidogan gore corap bulmak sikinti. Onun yerine patikli tulum yada patikli pijama oneriliyor genel olarak. Bide bebegin boyunu kilosunu kestiremedigim icin sadece 1 tane 10lu hastane cikisi aldim geri kalan kiyafetleri hep 0-3 yada ,3-6 ay seklinde aldim. Onuda az aldim zaten yakin renkler olunca yikarim hepsini. Muslin alabilirsin agiz mendili bol alin deniyor ilk donem kusma cok olabiliyomus. Onun disinda kisisel bakim urunleri alabilirsin. Atesolcer burun aspiratoru. Benim annem ebe gecende biberon emzik konustuk onlarin indirimine bakip alabilirsin ihtimale karsi. Altacma bezi ve yenidogan bez yada 1 numara bez alabilirsin. Ama kiyafetin yeter. Penye battaniye de alabilirsin. Ev isiniz nasilsa ona uygun yorgan kullanilmiyo cunku baslarda bebeklere agir geldigi icin. Ben kendi adima cok bisey almadim sahsen 1 2 ay idare etsin sonra boyuna kilosuna gore almayi dusunuyorum acele etmedim hic. Sevindim yakin olmasina dogumlarimizin:KK36:
Sağol canım verdiğin bilgiler için Allah razı olsun. Söylediklerin listemde var haftasonu halledeceğim inş. Son adet 25 şubat muhtemel doğum tarihi 02 Aralık. Aynı güne denk getirmişiz :) Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin hepimize.

Sağol canım verdiğin bilgiler için Allah razı olsun. Söylediklerin listemde var haftasonu halledeceğim inş. Son adet 25 şubat muhtemel doğum tarihi 02 Aralık. Aynı güne denk getirmişiz :) Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin hepimize.

Amin canim cumlemize insallah. Fazla asiriya kacma dedigim gibi kiyafette gelen gidende aliyor mutlaka biraz buyuk bile olsa giydirilir. Kisisel bakim urunlerinr bakman daha iyi indirimli bulmak lazim

B52EE72C-60ED-4A99-8983-EB868450D3D2.png
BD5A755C-BCD9-4356-93F7-E0840216279B.png

Gerçeği daha güzel ama kullanışlı olur mu onu bilemedim. Sizce?

Merhaba kızlar biz park yatak aldık. Bugün içine yatak almayı düşünüyoruz. Visko var lateks var sünger var gördüğüm kadarıyla.hangisini alacagimi bilemedim. Bu konuda tecrübesi olan var mi ne tür ya da hangi marka almaliyim

Merhaba kızlar biz park yatak aldık. Bugün içine yatak almayı düşünüyoruz. Visko var lateks var sünger var gördüğüm kadarıyla.hangisini alacagimi bilemedim. Bu konuda tecrübesi olan var mi ne tür ya da hangi marka almaliyim
Günaydın canım.tecrübem Yok ama bende yatak alacağım için araştırmadayım.elde ettiğim sonuç latex yatak.

Biz de park yatak kullanicaz. Annem pamuk yatak diktireyim diyor yorgancida aklima yatti sanki

X