2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

Kızlar bu tarz bişi beğendim sizce nasıl?Eki Görüntüle 2185365
Bu bizim arabamiz.tas gibi saglam 2 yildir canini cikardik ki biz cok gezdik kizinda aralik dogumlu oyle kışbebesi usur filan demedik dag bayir sahilde kumda gezdik simdi ana kucaginin kilifini yikadim oglum icin hasir bekliyo.esim bile bu araba kirilirsa hic uzulme 40 kere cikardi parasini ne istiyosan onu aliriz dedi ama kirilmaz yani tas gibi

oto koltuğu alayımki ikiside aradan çıksın diyorum ama hastaneden çıkınca nolursa olsun minicik ona koyamam diye düşünüyorum rahatsız olur kuzucum
ben 79,90 olandan aldım canım çarşıdan 60tlye tam takım. o hem daha kullanışlı hem daha büyük öbürlerinin üstündeki o kılıf çok kalın suyu tutar ama bence bebeği çok üşütür.
kışın eşim bebek arabasıyla beni dşarı yollamaz canım bende o soğuklarda dışarı çıkarmıyım bilmiyorum biraz burası sert yaşıyo kışını. artık kış kalmadı ama yinede soğuk oluyo.
biraz araştırma yapıp tecrübe kazanmam lazım hiiiç anlamıyorum bu işlerden

Aslında ben de katlanır küvet istiyorum ama biraz pahalı geldi. Parça parça almayı bende düşündüm ama ya aynı fiyat veya daha pahalıya denk geldi cnm.

Ewt haklısın aslında cnm da burda öyle plastikçi fln yok ki. Hiç denk gelmedi yani. Burdaki mağaxalarda bu internetteki fiyatlardan bile pahalıya satıyorlar.

Cnm nerde okudum hatırlamıyırum ama bazı hastaneler güvenlik açısından pusetsiz bebeği bırakmıyorlarmış. Bir de onlar zaten yenidoğana uygun oluyor cnm. Hiç olmadı zaten bel destekleri satılıyormuş.

Bebişi üşüteceğini hiç düşünmemiştim. O zaman file daha mantıklı.

1 milyoncu dukkanlarinda falan oluyo hep 20 lira fiyatı da filesini 5-10 liraya satıyorlar masrapa ve kovası da tutsa tutsa 20 lira tutar hepsi toplam 50 lira en fazla. Birde ben file almayi düşünmüyorum. Filede yikayinca bebek üşüyormuş. Biyandan suya temas edip biyandan havaya temas ettigi için. Bebegi kafası hariç kuvete daldirarak yikayip en son kafasina sampuan surup üzerinden su koyup yıkamayı bitirin dediler gebe eğitiminde mantikli geldi bende oyle yapıcam

1 milyoncu dukkanlarinda falan oluyo hep 20 lira fiyatı da filesini 5-10 liraya satıyorlar masrapa ve kovası da tutsa tutsa 20 lira tutar hepsi toplam 50 lira en fazla

Keşke öyle bir imkanım olsa malesef burda 1 milyoncu yok cnm. Burdaki mağazalarda bu internetten fiyattından bile pahalı. Gelinimiz aldı 6 ay önce 125 liraya babyjemin desenli olanının daha az parçalısını.

katlanır küveti ben hiç beğenmedim. sadece o 135tl idi. ve minik yani 6 7 aylıkken onda yıkanabilirmiydi bilemedim. sevmedimde tipini açıkcası yer tutmaması bakımın iyi ama kullanışlı deil gibi geldi.
burada okumuşsundur burada yazıldı o pusetsiz bebek teslim etmemek ama buralarda ona pek bakılmıyo canım. yinede tabiki sağlıklı olanı yapmak lazım. benmde aklıma o takıldı doğar doğmaz ona konurmu acaba diye. araştırıp alıcam ama lazım çünkü o bize.. arabada sürekli kucakta tutamam.
aslında file de üşütür diyolar. ama zaten ilk doğduğunda fileye koyup yıkanmaz 2 maşrapa suyla yıkanıyolar hemen kolunda tutarsın. biraz ele avuca gelince koyarsın fileye. zaten öyle 10 15dk yıkanmayacakları için üşümeye fırsatları kalmz sanıyorum

Basta file bana pratik ve kolay gorunuyordu. Ama izledigim bir videoda tecrubeli bir ebe cocugun suya temas etmesi gerekir file gibi seyler kullanmayin dedi. Ben de almiycam

Tmmm cnm sagolasin

Teşekkür ederim cnm bunu da inceleyeyim.

Ben ikinci siradakini aldim babyjem

Nasıl peki. Kalitesinden memnun kaldınız mı.

Ewt cnm ya katlanır küvet bir tık bana da küçük geldi hem de tuzlu. Hadi o yer tutmuyor maşrapa ve kovasına koyacak yer lazım. Her halukarda dışarda kalacak bu plastikler.

Puset gerekli cnm bence güvenliği için. Birde arabaya pusetin bazasını alırsın o sabit kalır puseti çıkarıp takman daha kolay olur. Ben biraz araştırdım

Bu çok yatmıştı aslında aklıma. Alt bazası yine kemer ile bağlanıyormuş. İsofixli değilmiş. Sonra vazgeçtim.

İsofixli arabaya bağlanan baza olunca da fiyat uçuyordu cnm.

kızlar hastane çantasına kaç tane iç zıbın koymak gerekir?(yandan bağlanan zıbınlardan almadım hep çıt çıtlı zıbın aldım)
hastane çıkışının ayaklı alt içine çorap vermek gerekir mi?
birde hemşireye verilecek kıyafetler içine ağız mendili konulmalı mı?
sezeryan doğum için nasıl iç çamaşırı tercih edilmedi?depend emici külot aldım ama hasta bezide ayrıca almalı mıyım?
emzirme atletini kaplı olsun istiyorum ince gögüs ucunu ortaya çıkaran birşey istemiyorum ama bulamadım nerden bulabilirim tavsiyelerinize ihtiyacım var önerebiliceğiniz marka ?

evet canım kraft calipso elit ben 2 ay önce babymalldan almıştım indirim vardı 790 tl idi. gördüğüm park yataklar içinde en iyisi buydu. kaliteli kumaş, geniş alan ve oldukça kullanışlı duruyor. diğerleri hep dokunsan dağılacakmış gibiydi... orada ki görevlide kraftın yaptığı en iyi iş bu dedi. iyiki de o gün almışım şuan dediğin gibi fiyat artmış babymallda 1.199 tl.

Eptt avm den imer marka aldıaldıım. Kaplı atlet gelsin bakalım yazarım sana nasıl olduğunu

isofix ne peki canım. ben gram anlamıyorum ya mesela ana kucağı ile otokoltuğu arasındaki farkı bile çözemedim

Canim bende aldim calipso elit 790 liraya artı viskon yatak hediyeli.şu rengini aldim bende

Ben de çıtçıtlı aldım 4 tane koyacağım
Patikli altın içine kısa çorap giydircem
Dependin yanında orkid gece pedi gibi bişey koyarım 2--3 tane
Hemşireye Ağız mendili koymayı düşünmüyorum
H&M de kaplı emzirme atleti var

Yani dogar dogmaz bal gibide koydum ve yine koycam. Hastaneden eve gelirken arabada guvenlik icin gerekli. Yani bizdeki emniyet kemeri gibi dusun. Ama yinede hiic cikmam dersen bi iki kezden bisy olmaz herlde:)
Aynen bende kara kista yasyrm. Soguklar geldi bile. Ama ilk aylar hastane kontrlleri cok oluyor. Benm ise ilk aldgm seyler arasinda. Arabada kucak cook tehlikeli ve guvenli degil.
Dedgm gibi emniyet kemeri gibi dusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…