2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

Kızlar merhaba mutlu pazarlar ben yorgan soracaktim sizlere annem ve kayinvalidem yün yorgan die tutturmuş durumdalar ama ben yün yorgan istemiyorum bebegime kendimizinde hic bir seyini yün yaptirmadim ben alerjik astimim var benim hemde bu zamanda kim onlarla ugrassin söksün yikasin diksin bebegime de saglikli ise diktirecegim ama bana iyi gelmio nedense pamuk elyaf daha iyi olmazmi sizin fikirleriniz nedir zten bebiş küçük o agirligi nasil taşıyacak

Merhaba canm ben de emzirme sutyeni aldım. Penye göğüs kısmı da aynı şekilde ama eve gelince denedim göğüs uçlarımı çok belli ediyor.Değiştirsem mi?Nasil birşey almalıyım hiç fikrim yok.
Hm den aldim normal sungerli balenli sutyen pentininkiker gibi iz yapmayan kumas dikissiz.cok begendim gunluk kullaniyorum simdi.tavsiye ederim hm yede bak

Hm den aldim normal sungerli balenli sutyen pentininkiker gibi iz yapmayan kumas dikissiz.cok begendim gunluk kullaniyorum simdi.tavsiye ederim hm yede bak
Tamam canım çok teşekkür ederim.Dün aldım aslında ama göğüs uçlarımı çok belli ediyor.Kullanamam o şekilde.İnşallah orda vardır dediğinden,en azından değişim yaparım.

Ne gerek var yün yorgana Erzuruma Kars'ta falan mı yaşıyorsunuz. Ben bellonadan normal yorgan almıştım. Onuda hemen kullanmadık zaten şu kalın peluş battaniye ler bile işini görüyor evlerimiz kaloriferli sonuçta

Ah bunu anlatabilsek annelere hala yun yorgan die beyin yiyorlar

canım bazı bölgelerde adettir bebek yorganı da yaparlar. Annem de bana yaptı illa. Kullanmam yapma, kalın ağır, çocuk altında boğulur dedim ben english home dan pamuk bebe yorganı aldım onu kullandım çok da memnunum. İstediğin zaman da çamaşır makinesine at yıka pratik oluyor. Sadece sıkma yaparken devrini 1000 falan değil 400-600 devir yapmak gerek içi toplanma yapmasın diye.bir de bebeklerde 1 yaşına kadar yorgan kullanılmıyor zaten tehlikeli, 1 yaşından sonra kullanmak lazım.

Şu anda hiç gerek yok çok küçükler benim kızıma kayınvalidem yaptırmıştı soğuk olduğu bi gün çıkarmıştım çocuk resmen kayboldu yorganın altında.
Yaşadığın şehir soğuksa biraz büyüsün belki o zaman lazım olur ama gerek yok bence.

Annem de diyor yün yorgan yaptırayım neyse ki vazgecirttim. Çeyiz için yapılan bile öyle orda duruyor.

40 dereceyle yıkayıp sonra kurutucuya mı atıyorsun"atıyorsu? Benim de kurutucu var va. Nasıl yapayım? 40 dayıkayıp ütülesem mi? Kurutucu olunca ütüye gerek kalmıyo sanırım

Aynen canım çok kirli değilse 30da yıkıyorum hatta. Penyeleri hiç ütülemiyorum da misafirlikte giyilecek gömlek pantolon olunca utuluyorum sadece. Bir de ilk yıkamadan sonra bir heves ütülemistik işte herşeyi :)

Kızlar bebek arabası alacağız ama bı turlu karar veremiyoruzbenetoya baktık nette hiç iyi yorumlar yokhem hesaplı hemde kaliteli bı urun tavsiyeniz var mı??sizler neler aldınız?

Anladım canım. O zaman bende çıkardım şimdi tüm kıyafetlerini. Ütüleyecek mecalim yok. Ne olur ne olmaz erken doğum korkumdan dolayı yıkayalım dedik. Sonra da kurutmaya atarım. 30 derecede yıkarım temiz oldukları için.

Kızlar bebek arabası alacağız ama bı turlu karar veremiyoruzbenetoya baktık nette hiç iyi yorumlar yokhem hesaplı hemde kaliteli bı urun tavsiyeniz var mı??sizler neler aldınız?

Joie mirus aldık biz.
Travel sistem değil. Pusette konulmuyor üstüne ama bizim beklentilerimizi karşıladı. Yenidoğan kullanımı için de uygun. Fiyat olarak da yanlış hatırlamıyorsam 600 tl gibi bişeye almıştık.

Alınıyor diye biliyorum ince bi yatağı var.brnde yayıncılık ama hem oda yaptım hemde ayrıca yatak odasına ahşap beşik aldım.8 sene bekleyince şanslı oluyor sanirim
insallah sag salim kuacagimiza alabiliriz canim.gule gule kullanin bebisinle insallah❤

Evet cnm yatak almak gerekiyor onunki yetersiz
tmm canim tesekkur ederim,internetten baktim bende biraz.ince bi yataklari oluyor

Eki Görüntüle 2184409 Eki Görüntüle 2184410 benim aldığım park yatak ve bebek arabası bu inş. Allah kullanmayıda nasip eder.
Canim almis oldugun yatak kraft calipso elit diymi?kac paraya aldin?bende almak istiyorum ama 1000 liraya falan geliyor cok pahali geldi bana.sen kaca aldin?
Evet canim yatak almak gerekiyor. Park yataklarin olculeri birbirinden farkli ama her olcuye gore yatak siltesi de satiliyor.
anladim canim cok tesekkur ederim.senin aldigin relax ile calipso elit arasinda kaldim.calipso elit 1000 lira diyo.seninki ise 750.indirime girmesini bekliyorum.farki ne ki?

kızlar günaydıın size bişey sorcam. bu pusetler varya oto koltuğu olanlar. onların hangisinden almamız lazım. ana kucağı olanlar da vardı ama ben anlamıyorum hangisi daha çok işimize yarar oto koltuğu daha iyi dimi.
peki kaç aylar arası almak lazım

Calipso elit'i hiç bilmiyorum, aldığım yerde de yoktu. çok bir farkları oldugunu sanmıyorum. Bizim satın aldıgımız yerdeki görevli kraft bu alanda çok başarılı hiç şikayet almıyoruz dedi. Görsel olarak da hoşuma gidince kraftı tercih ettim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…