- 21 Kasım 2016
- 3.677
- 5.249
Teşekkür ederim canım amin inşallahÇok tatlı olmuş eline sağlık canım :) huzurla sağlıkla giydirmek nasip olsun insallah
Hm den aldim normal sungerli balenli sutyen pentininkiker gibi iz yapmayan kumas dikissiz.cok begendim gunluk kullaniyorum simdi.tavsiye ederim hm yede bakMerhaba canm ben de emzirme sutyeni aldım. Penye göğüs kısmı da aynı şekilde ama eve gelince denedim göğüs uçlarımı çok belli ediyor.Değiştirsem mi?Nasil birşey almalıyım hiç fikrim yok.
Tamam canım çok teşekkür ederim.Dün aldım aslında ama göğüs uçlarımı çok belli ediyor.Kullanamam o şekilde.İnşallah orda vardır dediğinden,en azından değişim yaparım.Hm den aldim normal sungerli balenli sutyen pentininkiker gibi iz yapmayan kumas dikissiz.cok begendim gunluk kullaniyorum simdi.tavsiye ederim hm yede bak
Ne gerek var yün yorgana Erzuruma Kars'ta falan mı yaşıyorsunuz. Ben bellonadan normal yorgan almıştım. Onuda hemen kullanmadık zaten şu kalın peluş battaniye ler bile işini görüyor evlerimiz kaloriferli sonuçtaKızlar merhaba mutlu pazarlar ben yorgan soracaktim sizlere annem ve kayinvalidem yün yorgan die tutturmuş durumdalar ama ben yün yorgan istemiyorum bebegime kendimizinde hic bir seyini yün yaptirmadim ben alerjik astimim var benim hemde bu zamanda kim onlarla ugrassin söksün yikasin diksin bebegime de saglikli ise diktirecegim ama bana iyi gelmio nedense pamuk elyaf daha iyi olmazmi sizin fikirleriniz nedir zten bebiş küçük o agirligi nasil taşıyacak
Ah bunu anlatabilsek annelere hala yun yorgan die beyin yiyorlarNe gerek var yün yorgana Erzuruma Kars'ta falan mı yaşıyorsunuz. Ben bellonadan normal yorgan almıştım. Onuda hemen kullanmadık zaten şu kalın peluş battaniye ler bile işini görüyor evlerimiz kaloriferli sonuçta
normaldir Nisan mayısta doğmuştu kızım zıbın üstüne takım üstüne yelek birde battaniye örtüyorlardı onlar örtüyordu ben açıyordum.Ah bunu anlatabilsek annelere hala yun yorgan die beyin yiyorlar
canım bazı bölgelerde adettir bebek yorganı da yaparlar. Annem de bana yaptı illa. Kullanmam yapma, kalın ağır, çocuk altında boğulur dedimKızlar merhaba mutlu pazarlar ben yorgan soracaktim sizlere annem ve kayinvalidem yün yorgan die tutturmuş durumdalar ama ben yün yorgan istemiyorum bebegime kendimizinde hic bir seyini yün yaptirmadim ben alerjik astimim var benim hemde bu zamanda kim onlarla ugrassin söksün yikasin diksin bebegime de saglikli ise diktirecegim ama bana iyi gelmio nedense pamuk elyaf daha iyi olmazmi sizin fikirleriniz nedir zten bebiş küçük o agirligi nasil taşıyacak
Kızlar merhaba mutlu pazarlar ben yorgan soracaktim sizlere annem ve kayinvalidem yün yorgan die tutturmuş durumdalar ama ben yün yorgan istemiyorum bebegime kendimizinde hic bir seyini yün yaptirmadim ben alerjik astimim var benim hemde bu zamanda kim onlarla ugrassin söksün yikasin diksin bebegime de saglikli ise diktirecegim ama bana iyi gelmio nedense pamuk elyaf daha iyi olmazmi sizin fikirleriniz nedir zten bebiş küçük o agirligi nasil taşıyacak
Kızlar merhaba mutlu pazarlar ben yorgan soracaktim sizlere annem ve kayinvalidem yün yorgan die tutturmuş durumdalar ama ben yün yorgan istemiyorum bebegime kendimizinde hic bir seyini yün yaptirmadim ben alerjik astimim var benim hemde bu zamanda kim onlarla ugrassin söksün yikasin diksin bebegime de saglikli ise diktirecegim ama bana iyi gelmio nedense pamuk elyaf daha iyi olmazmi sizin fikirleriniz nedir zten bebiş küçük o agirligi nasil taşıyacak
40 dereceyle yıkayıp sonra kurutucuya mı atıyorsun"atıyorsu? Benim de kurutucu var va. Nasıl yapayım? 40 dayıkayıp ütülesem mi? Kurutucu olunca ütüye gerek kalmıyo sanırımBenim kurutucum olduğu için 40dereceden fazla yikamiyorum canım küçültebilir belki sıcak su
40 dereceyle yıkayıp sonra kurutucuya mı atıyorsun"atıyorsu? Benim de kurutucu var va. Nasıl yapayım? 40 dayıkayıp ütülesem mi? Kurutucu olunca ütüye gerek kalmıyo sanırım
Anladım canım. O zaman bende çıkardım şimdi tüm kıyafetlerini. Ütüleyecek mecalim yok. Ne olur ne olmaz erken doğum korkumdan dolayı yıkayalım dedik. Sonra da kurutmaya atarım. 30 derecede yıkarım temiz oldukları için.Aynen canım çok kirli değilse 30da yıkıyorum hatta. Penyeleri hiç ütülemiyorum da misafirlikte giyilecek gömlek pantolon olunca utuluyorum sadece. Bir de ilk yıkamadan sonra bir heves ütülemistik işte herşeyi :)
Kızlar bebek arabası alacağız ama bı turlu karar veremiyoruzbenetoya baktık nette hiç iyi yorumlar yok hem hesaplı hemde kaliteli bı urun tavsiyeniz var mı??sizler neler aldınız?
insallah sag salim kuacagimiza alabiliriz canim.gule gule kullanin bebisinle insallah❤Alınıyor diye biliyorum ince bi yatağı var.brnde yayıncılık ama hem oda yaptım hemde ayrıca yatak odasına ahşap beşik aldım.8 sene bekleyince şanslı oluyor sanirim
tmm canim tesekkur ederim,internetten baktim bende biraz.ince bi yataklari oluyorEvet cnm yatak almak gerekiyor onunki yetersiz
Canim almis oldugun yatak kraft calipso elit diymi?kac paraya aldin?bende almak istiyorum ama 1000 liraya falan geliyor cok pahali geldi bana.sen kaca aldin?Eki Görüntüle 2184409 Eki Görüntüle 2184410 benim aldığım park yatak ve bebek arabası bu inş. Allah kullanmayıda nasip eder.
anladim canim cok tesekkur ederim.senin aldigin relax ile calipso elit arasinda kaldim.calipso elit 1000 lira diyo.seninki ise 750.indirime girmesini bekliyorum.farki ne ki?Evet canim yatak almak gerekiyor. Park yataklarin olculeri birbirinden farkli ama her olcuye gore yatak siltesi de satiliyor.
Joie hem hesapli hem kaliteli hem tas gibi saglamKızlar bebek arabası alacağız ama bı turlu karar veremiyoruzbenetoya baktık nette hiç iyi yorumlar yok hem hesaplı hemde kaliteli bı urun tavsiyeniz var mı??sizler neler aldınız?
insallah sag salim kuacagimiza alabiliriz canim.gule gule kullanin bebisinle insallah❤
tmm canim tesekkur ederim,internetten baktim bende biraz.ince bi yataklari oluyor
Canim almis oldugun yatak kraft calipso elit diymi?kac paraya aldin?bende almak istiyorum ama 1000 liraya falan geliyor cok pahali geldi bana.sen kaca aldin?
anladim canim cok tesekkur ederim.senin aldigin relax ile calipso elit arasinda kaldim.calipso elit 1000 lira diyo.seninki ise 750.indirime girmesini bekliyorum.farki ne ki?