Canım sen bebek arabası aldın mı? Travel system alırsan oto koltugu / ana kucagı olan o parça zaten setin içinde oluyor. Her markanın ya kendi ana kucagı var, ya da satılan yerde ona uyumlu olabilen bir ana kucagıyla kombinleyip satıyorlar.kızlar günaydıın size bişey sorcam. bu pusetler varya oto koltuğu olanlar. onların hangisinden almamız lazım. ana kucağı olanlar da vardı ama ben anlamıyorum hangisi daha çok işimize yarar oto koltuğu daha iyi dimi.
peki kaç aylar arası almak lazım
bebek arabasını almayı erteledik canım. kışta eşim zaten beni bebek arabasıyla bi yere yollamaz kendi götürür diye. o yüzden idarelik bişey alıp yaza doğru almayı planlıyoruz.Canım sen bebek arabası aldın mı? Travel system alırsan oto koltugu / ana kucagı olan o parça zaten setin içinde oluyor. Her markanın ya kendi ana kucagı var, ya da satılan yerde ona uyumlu olabilen bir ana kucagıyla kombinleyip satıyorlar.
Anladım canım, o zaman bu durumda ana kucagı ve oto koltugu olarak kullanılabilecek tek başına bir şey alacaksın.Valla açıkçası ben araştırmadım hiç, travel sistemin içinde cybex aton 5 veriyorlardı onu aldık. Tek başına fyatı 1000 tl filan civarı, daha kullanmadıgım için yorum yapamayacağım tabi :)bebek arabasını almayı erteledik canım. kışta eşim zaten beni bebek arabasıyla bi yere yollamaz kendi götürür diye. o yüzden idarelik bişey alıp yaza doğru almayı planlıyoruz.
bide travel sistem bebek arabalarını çoook beğeniyodum ama vazgeçtim ondan o yüzden o tarz almayacağız
uuv onun fiyatıda baya iyiymiş, benim civilden baktıklarım en fazla 450tl idiAnladım canım, o zaman bu durumda ana kucagı ve oto koltugu olarak kullanılabilecek tek başına bir şey alacaksın.Valla açıkçası ben araştırmadım hiç, travel sistemin içinde cybex aton 5 veriyorlardı onu aldık. Tek başına fyatı 1000 tl filan civarı, daha kullanmadıgım için yorum yapamayacağım tabi :)
Joie mirus aldık biz.
Travel sistem değil. Pusette konulmuyor üstüne ama bizim beklentilerimizi karşıladı. Yenidoğan kullanımı için de uygun. Fiyat olarak da yanlış hatırlamıyorsam 600 tl gibi bişeye almıştık.
Bende joie litetrax3 dusunuyorum travel olmayani ama daha gidip bakmadim. Aldigin hafif mi nasil??
Canım hiç giyilmemiş kıyafet olduğu için ilk yıkamada 30 da yıkamayı düşünüyorum.60 beyazlar ve lekeliler için olabilir çünkü bütün çamaşırları 60 da yıkarsak çeker diye düşünüyorum.Merhaba arkadaşlar . Bebislerin kıyafetlerini kaç derecede yik amak gerekiyor.benim makinenin bebek programı 40 derecede 2saat 38 dakika yıkıyor.internette baktığımda kafam karıştı bazıları 60 derecede yik amak gerekiyor diyor.sizin bu konuda bilginiz var mi
Biz ebebekten aldık, baya gezdirdik mağazanın içinde, bir sorun olmadı. Açılıp kapanması çok kolay, tek elle rahatlıkla kapanıp açılıyor. Çift yönlü kullanımı da var, o da cazip geldi bize alırken. Hangi modeller varsa aklında git bak mutlaka. Biz internetten araştırdığımız modele bakarken bunu gördük de fikir değiştirdik. 800den düşmüştü sanırım fiyatı. Bizim elimizde gören bebek arabası bakan birileri de vardı, onlar da aldı hatta :)
Ya yinede ütülenir bence 1 yaşına kadar. Ben güvenemem şahsenAnladım canım. O zaman bende çıkardım şimdi tüm kıyafetlerini. Ütüleyecek mecalim yok. Ne olur ne olmaz erken doğum korkumdan dolayı yıkayalım dedik. Sonra da kurutmaya atarım. 30 derecede yıkarım temiz oldukları için.
Merhaba arkadaşlar . Bebislerin kıyafetlerini kaç derecede yik amak gerekiyor.benim makinenin bebek programı 40 derecede 2saat 38 dakika yıkıyor.internette baktığımda kafam karıştı bazıları 60 derecede yik amak gerekiyor diyor.sizin bu konuda bilginiz var mi
bebek arabasını almayı erteledik canım. kışta eşim zaten beni bebek arabasıyla bi yere yollamaz kendi götürür diye. o yüzden idarelik bişey alıp yaza doğru almayı planlıyoruz.
bide travel sistem bebek arabalarını çoook beğeniyodum ama vazgeçtim ondan o yüzden o tarz almayacağız
Kızlar bu tarz bişi beğendim sizce nasıl?Eki Görüntüle 2185365
Arkadaşlar bir şey soracağım. Bebek arabalarının pusetine veya oto koltuklara kılıf almak gerekiyor mu? Sanırım gerekli. Tecrübeli arkadaşlardan yorum alabilir miyiz :)
Kılıf yazın terletmesin diye daha çok ihtiyaç olabilir. Şuan için hiç gerekli değil bence. Ama oto koltuğunda bebeğin başı için destekleyicilere var onun alınması gerekirArkadaşlar bir şey soracağım. Bebek arabalarının pusetine veya oto koltuklara kılıf almak gerekiyor mu? Sanırım gerekli. Tecrübeli arkadaşlardan yorum alabilir miyiz :)
Puset tarzı olanı arkadşm 2 yaşına kadar kullanmıştı araba içinde. Ama bence 1 yaşına kadar ideal. :) çnkü öne bakmak istiyorlar. Eğer kışın çıkmayız arabayla işimiz hiç olmaz derseniz direk bi tık büyüklerinden alın. Ama onlar kaç aylıktan itibaren kullanılmaya başlıyor bilmyrm. Kızım 14 aylık ve hala arkaya bakanda oturuyor. Bende 2 yaşa kadar kullanmaya devam edicem onukızlar günaydıın size bişey sorcam. bu pusetler varya oto koltuğu olanlar. onların hangisinden almamız lazım. ana kucağı olanlar da vardı ama ben anlamıyorum hangisi daha çok işimize yarar oto koltuğu daha iyi dimi.
peki kaç aylar arası almak lazım
Eki Görüntüle 2185683 Eki Görüntüle 2185684 Eki Görüntüle 2185685
Kızlar bunlardan hangisini tavsiye edersiniz
Ya yinede ütülenir bence 1 yaşına kadar. Ben güvenemem şahsen
Kızlar bu tarz bişi beğendim sizce nasıl?Eki Görüntüle 2185365