2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

Canım sen bebek arabası aldın mı? Travel system alırsan oto koltugu / ana kucagı olan o parça zaten setin içinde oluyor. Her markanın ya kendi ana kucagı var, ya da satılan yerde ona uyumlu olabilen bir ana kucagıyla kombinleyip satıyorlar.

bebek arabasını almayı erteledik canım. kışta eşim zaten beni bebek arabasıyla bi yere yollamaz kendi götürür diye. o yüzden idarelik bişey alıp yaza doğru almayı planlıyoruz.
bide travel sistem bebek arabalarını çoook beğeniyodum ama vazgeçtim ondan o yüzden o tarz almayacağız

Anladım canım, o zaman bu durumda ana kucagı ve oto koltugu olarak kullanılabilecek tek başına bir şey alacaksın.Valla açıkçası ben araştırmadım hiç, travel sistemin içinde cybex aton 5 veriyorlardı onu aldık. Tek başına fyatı 1000 tl filan civarı, daha kullanmadıgım için yorum yapamayacağım tabi :)

Merhaba arkadaşlar . Bebislerin kıyafetlerini kaç derecede yik amak gerekiyor.benim makinenin bebek programı 40 derecede 2saat 38 dakika yıkıyor.internette baktığımda kafam karıştı bazıları 60 derecede yik amak gerekiyor diyor.sizin bu konuda bilginiz var mi

uuv onun fiyatıda baya iyiymiş, benim civilden baktıklarım en fazla 450tl idi

Bende joie litetrax3 dusunuyorum travel olmayani ama daha gidip bakmadim. Aldigin hafif mi nasil??

Bende joie litetrax3 dusunuyorum travel olmayani ama daha gidip bakmadim. Aldigin hafif mi nasil??

Biz ebebekten aldık, baya gezdirdik mağazanın içinde, bir sorun olmadı. Açılıp kapanması çok kolay, tek elle rahatlıkla kapanıp açılıyor. Çift yönlü kullanımı da var, o da cazip geldi bize alırken. Hangi modeller varsa aklında git bak mutlaka. Biz internetten araştırdığımız modele bakarken bunu gördük de fikir değiştirdik. 800den düşmüştü sanırım fiyatı. Bizim elimizde gören bebek arabası bakan birileri de vardı, onlar da aldı hatta :)

Arkadaşlar bir şey soracağım. Bebek arabalarının pusetine veya oto koltuklara kılıf almak gerekiyor mu? Sanırım gerekli. Tecrübeli arkadaşlardan yorum alabilir miyiz :)

Canım hiç giyilmemiş kıyafet olduğu için ilk yıkamada 30 da yıkamayı düşünüyorum.60 beyazlar ve lekeliler için olabilir çünkü bütün çamaşırları 60 da yıkarsak çeker diye düşünüyorum.

Oyle yapcam artik canim. Zamani gelince gidip gezer kullanir oyle alirim

Ya yinede ütülenir bence 1 yaşına kadar. Ben güvenemem şahsen

Benim hastane çıkışı aldığım üretici mağaza 30 derece de her zaman kullandığın deterjanla yıka dedi... ya da bebekler için olan toz sabun deterjanlarla...

Cnm zaten pusetini,arabanı yazın alacaksan travel sisteme uygun olsan bile kullanamazsın. Puset için 13 kiloya kadar aşağı yukarı 1 yaş diyorlar ama en fazla 8 aya kadar kullılır gibi. O yüzden bakacağın her model işini görür bence. Oto koltuğu alırsan hastane çıkışında fln kullanmak için başka birşey ayarlamak durumunda kalacaksın cnm

Kızlar bu tarz bişi beğendim sizce nasıl?Eki Görüntüle 2185365

Cnm bu modeller biraz güvenliksizmiş gibi. Mağazada bakmadan alma derim ben.

Arkadaşlar bir şey soracağım. Bebek arabalarının pusetine veya oto koltuklara kılıf almak gerekiyor mu? Sanırım gerekli. Tecrübeli arkadaşlardan yorum alabilir miyiz :)

Ben kılıf almayı düşünmüyorum cnm ama müslin vs birşey mutlaka örterim. Aldığım pusetin kılıfı 300 lira zaten gereksiz pahalı.

Kılıf yazın terletmesin diye daha çok ihtiyaç olabilir. Şuan için hiç gerekli değil bence. Ama oto koltuğunda bebeğin başı için destekleyicilere var onun alınması gerekir

Puset tarzı olanı arkadşm 2 yaşına kadar kullanmıştı araba içinde. Ama bence 1 yaşına kadar ideal. :) çnkü öne bakmak istiyorlar. Eğer kışın çıkmayız arabayla işimiz hiç olmaz derseniz direk bi tık büyüklerinden alın. Ama onlar kaç aylıktan itibaren kullanılmaya başlıyor bilmyrm. Kızım 14 aylık ve hala arkaya bakanda oturuyor. Bende 2 yaşa kadar kullanmaya devam edicem onu

Ben kiradayım-banyo çok geniş değil-keza balkona da dolap vs koydum yet kalmadı bu nedenle katlanır küvet aldık 135₺ sebi bebemiydi ne ayaklı, içine de 14₺ bel destekli aparT aldık takılıyor küvete, maşrapası kovası kaldı. Onuda hallederiz bir yerden.. (istanbul havuzlu Handan aldım) ama diğer katlanır küvetlerin fiyatları çok artmıştı...

Ya yinede ütülenir bence 1 yaşına kadar. Ben güvenemem şahsen

Canim cok pahali bunlar. Bende cok baktim annemde plastikciler oluyo ya ordan 20tl ye almis bebek kuveti kocaman hemde bayagi kullanir. Uzerine bi file alip gecircem sadece. Kova masrapa da evde varsa onu kullansan da olur yoksa yine oyle bi yerden al. Cidden plastiklar cok pahali etmez yani yazik parana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…