Kırmızı puaanlı olanı aldım canımBabynest aynı yerden ben almıştım cnm.sen hangi rengini aldin benimki buEki Görüntüle 2184162
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kırmızı puaanlı olanı aldım canımBabynest aynı yerden ben almıştım cnm.sen hangi rengini aldin benimki buEki Görüntüle 2184162
Merhabalar canım.trio modelini bilmiyorum ama liteway teker manevrası kötü bence.seri sürülmüyor takılıyor tabi bu dediğim üç sene önce üretilendi hatta yorumlarda hep tekerlerin olumsuzluğundan bahsediliyordu şimdi belki bu durum düzeltilmiştir bilmiyorum.Merhaba arkadaşlar.Ben de Kasım annesiyim sizi de takip ediyorum bilgilerinizden yararlanıyorum , çook teşekkür ederim hepinize sizin de bebek arabası yazılarınızı okudum ama en son chicco nun lite way plus ı ile chicco Trio spring arasında kaldık.bunlar hakkınızda bilginiz var mı hangisi daha iyidir? Dedim ki ben doğru cevabı ancak burdan alırım
Merhabalar canım.trio modelini bilmiyorum ama liteway teker manevrası kötü bence.seri sürülmüyor takılıyor tabi bu dediğim üç sene önce üretilendi hatta yorumlarda hep tekerlerin olumsuzluğundan bahsediliyordu şimdi belki bu durum düzeltilmiştir bilmiyorum.
sPatz canim bu kraft park yataginin icine,daha dogrusu üst kismina bebeği yatirmak icin yatak alacak miyiz içine
Ben de normalde 75 giyiyodum, emzirme sutyenlerini 80 aldim. Sirtlari normal sutyene gore daha genis, ama istersen ilave uzatma da takabilirsin alip.ben h&m onlinedan aldim denemeden, tam oldu. Bi kac aydir kullaniyorum cok memnunum.Arkadaşlar emzirme sütyeni alacağım. Gmğüslerim küçük normalde 75 takardım. Ama hamilelikte 85 kullandım rahat rahat büyüsünler diye hemde en olarak genişlediğim için 75 göğüs çevresinden sıkıyordu. 90 da aldım onuda kullanıyom ama göğüslere büyük geliyor tabi. Şimdi emzirme sütyeninde hangi bedeni alayım. Daha mı büyük oluyor kalıpları? Ben şu kaplı olanlardan alayım diyorum. Penye olanlar dümdüz gösterir göğüsleri küçük olduğu için. Kullananlar bilgilendirir se sevinirim. Netten alıcam artık dolaşmak yasak bana
Çok sağol canım. Bende h&m e bakayım.Ben de normalde 75 giyiyodum, emzirme sutyenlerini 80 aldim. Sirtlari normal sutyene gore daha genis, ama istersen ilave uzatma da takabilirsin alip.ben h&m onlinedan aldim denemeden, tam oldu. Bi kac aydir kullaniyorum cok memnunum.
Bebek kıyafetlerini kaç derecede yıkamamız gerekir?
Merhaba canım. Bende chicco trio sprint modelini aldım. Magazada denedim cok hoşuma gitti. Port bebesi reflü yatağı olarak da kullanılıyor. Evde diğer odalarda işime yarar diye düşündüm. Hem içi de bayağı geniş. Henüz kullanmadım ama inş kullandıktan sonra da memnun kalırım.Merhaba arkadaşlar.Ben de Kasım annesiyim sizi de takip ediyorum bilgilerinizden yararlanıyorum , çook teşekkür ederim hepinize sizin de bebek arabası yazılarınızı okudum ama en son chicco nun lite way plus ı ile chicco Trio spring arasında kaldık.bunlar hakkınızda bilginiz var mı hangisi daha iyidir? Dedim ki ben doğru cevabı ancak burdan alırım
Merhaba canım. Bende chicco trio sprint modelini aldım. Magazada denedim cok hoşuma gitti. Port bebesi reflü yatağı olarak da kullanılıyor. Evde diğer odalarda işime yarar diye düşündüm. Hem içi de bayağı geniş. Henüz kullanmadım ama inş kullandıktan sonra da memnun kalırım.
Kızlar park beşik için yatak alacağz ama sünger mi,pamuk mu,visko mu karar veremedim hangisi en saglikli acaba daha önce kullananlar var mı?
Bende öyle okudum bı yerde cnm da sungerde sanki sağlıklı olmaz gibi geliyor ama pamukta gömülür heraldeCanım bildiğim kadarıyla içine gömülecek kadar yumuşak olmaması gerekiyor
Bende öyle okudum bı yerde cnm da sungerde sanki sağlıklı olmaz gibi geliyor ama pamukta gömülür heralde
Merhaba canm ben de emzirme sutyeni aldım. Penye göğüs kısmı da aynı şekilde ama eve gelince denedim göğüs uçlarımı çok belli ediyor.Değiştirsem mi?Nasil birşey almalıyım hiç fikrim yok.Valla bugun olmayan goguslerimi 85 C sutyene anca sigdirabildim!! Aman denemeden emzirme sutyeni almayin derim.hm den aldim hem dolgulu hem dikissiz iz yapmayan cok cok guzel aklinizda olsun
Tulumumuz bitti sonunda :)Eki Görüntüle 2184626