Güzelmiş . bende aynından english homedan aldım pamuklu battaniyeLcw de battaniye bilemeyeceğim ama linkini atayım ben bundan aldım iki günde elimde oldu çokta güzelmiş.
https://evimindeseni.com/urun/battaniye-pamuklu-gri-yildiz-100x120cm/
Tamam canım bende bundan english homedan aldım. Pamuklu battaniye. Birde peluş kalın bir şey alcam
Biz beneto marka aldık 350 tl ye netten. E bebek dede vardı aynısı. Bizde tayinciyiz o nedenle bu daha kulla ışlı. Merak etme düşecek gibi değil bebeklerHangi marka ve ne kadara aldin canim? Ust tarafina koyunca yeni dogdugunda,sanki dusuvercek gibi geliyor.fermuarli ya,dayaniksiz gibi geldi
Güle güle kullanın canım aldıklarınızı.babynest nereden almıştın söylersen sevinirim.Benimde babynest geldi netten. Çok güzelmiş. Burda bir arkadaş almıştı. SanırımsPatz çok güzrlmiş iyiki almışız. 45 tl fiyatı da çok uygun. İçinede hediye şeker koymuşlar bayıldım. Çok özenmiştim babyneste. Bir de şu beyaz beşikler var ya sepet olanlar onlarada yıllardır özentim var ama alamıycaz onu hem kullanışlı değil hem de yer kaplayacak. Park yatak aldık daha uzun süre kullanır.
N11 den aldım. Satıcısı fatma başkaya. Başkaya shopping diye geçiyor.Güle güle kullanın canım aldıklarınızı.babynest nereden almıştın söylersen sevinirim.
Babynest aynı yerden ben almıştım cnm.sen hangi rengini aldin benimki buBenimde babynest geldi netten. Çok güzelmiş. Burda bir arkadaş almıştı. SanırımsPatz çok güzrlmiş iyiki almışız. 45 tl fiyatı da çok uygun. İçinede hediye şeker koymuşlar bayıldım. Çok özenmiştim babyneste. Bir de şu beyaz beşikler var ya sepet olanlar onlarada yıllardır özentim var ama alamıycaz onu hem kullanışlı değil hem de yer kaplayacak. Park yatak aldık daha uzun süre kullanır.
Ben degildim canimBenimde babynest geldi netten. Çok güzelmiş. Burda bir arkadaş almıştı. SanırımsPatz çok güzrlmiş iyiki almışız. 45 tl fiyatı da çok uygun. İçinede hediye şeker koymuşlar bayıldım. Çok özenmiştim babyneste. Bir de şu beyaz beşikler var ya sepet olanlar onlarada yıllardır özentim var ama alamıycaz onu hem kullanışlı değil hem de yer kaplayacak. Park yatak aldık daha uzun süre kullanır.
Alınıyor diye biliyorum ince bi yatağı var.brnde yayıncılık ama hem oda yaptım hemde ayrıca yatak odasına ahşap beşik aldım.8 sene bekleyince şanslı oluyor sanirimsPatz canim bu kraft park yataginin icine,daha dogrusu üst kismina bebeği yatirmak icin yatak alacak miyiz içine
Evet cnm yatak almak gerekiyor onunki yetersizsPatz canim bu kraft park yataginin icine,daha dogrusu üst kismina bebeği yatirmak icin yatak alacak miyiz içine
Canım bi paketinde 100 adet var şekerin oda 250gr mıydı neydi hatırlamıyorum bi bakayım. Bi pakete 10 adet koysan aldığın şeker paketi sana 10adet çıkarır. 100tane için 10paket almalısınaydingelini cnm bu şekerlerden sen mi almıştın en son yoksa pullubiber sen mi hatırlayamadım size bı sorum olacak kaç kg aldınız mesela yarım kilonun içinde kaç tane var ben şu uzun poşetlere yapmayı düşünüyorum 50 yada 100 adet kaç kg almam gerekir?Eki Görüntüle 2184227 mesela içine 10 adet koysam 100 tane için kaç kg almam lazım?
Ben akide sekeri aldim bunlar pahaliya geliyo diye.100 tane icin 2kg alman getekir adet hesabi zaten yaziyo paketlerde.bir kac sayfa once ben detayli yazdim fotograflarinida attim aydingelini almadi daha.canı sıkkın simdi zatenaydingelini cnm bu şekerlerden sen mi almıştın en son yoksa pullubiber sen mi hatırlayamadım size bı sorum olacak kaç kg aldınız mesela yarım kilonun içinde kaç tane var ben şu uzun poşetlere yapmayı düşünüyorum 50 yada 100 adet kaç kg almam gerekir?Eki Görüntüle 2184227 mesela içine 10 adet koysam 100 tane için kaç kg almam lazım?
He tmm cnm hatırladım ekran görüntusu almıştım onu sağolasın.bide sen şimdiden hazırladın mi şişeleri dolapta mi bekleteceksin?Ben akide sekeri aldim bunlar pahaliya geliyo diye.100 tane icin 2kg alman getekir adet hesabi zaten yaziyo paketlerde.bir kac sayfa once ben detayli yazdim fotograflarinida attim aydingelini almadi daha.canı sıkkın simdi zaten
Tmm cnm sağolasınKalbim10da aynen canım 250 gr şekerde 100 adete yakın varmış.
2,5 kg şeker alman lazım senin
O parmak poşetlere 10tane fazla gelir bence 7 6 yeterli
Evet hepsi hazir koydum dolabaHe tmm cnm hatırladım ekran görüntusu almıştım onu sağolasın.bide sen şimdiden hazırladın mi şişeleri dolapta mi bekleteceksin?
Bende yavaştan alıp haziliyim diyorum da bişi olur mu diye tereddüt ediyorum.Evet hepsi hazir koydum dolaba