2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

ikisinide çok beğendim eğer durumun varsa pahalı olanı al derim yoksa diğeride çok güzel canım bende öyle yapacağım sepet beşiği aldım odayıda doğduktan sonra yapacağım nası olsa bi müddet benim odada kalacak

Canım ya benim kafam karıştı.Biz illa 32. haftada rapor alıp işten ayrılmak zorunda mıyız? ben doğum yaklaşınca yıllık iznimden alırım , doğum iznimi doğumdan sonra kullanırım diyorum.Olmuyor mu öyle bişey?

32 haftadan sonra doktor uygun görürse 37 haftaya kadar calisabiliyorsun canım ama bunun için de çalışabilir raporu alıyorsun. Bu raporu da istediğin zaman bozup iznini başlatabiliyorsun ama diyelim ki 32 haftadan sonra calisabilir raporu aldın ve grip oldun mesela 2 gün de rapor aldın bu 2 gün doğum izninden gidiyor malesef. Hatta bir öğretmen arkadasim 37 haftaya kadar çalışabilir raporu almasına rağmen 32 hafta sonrasi yaz tatiline denk geldiği için doğum iznini başlatmışlar doğum sonrasına aktaramadi malesef. Bence sen de yıllık iznini bebek doğduktan sonra veya 32 hafta öncesinde kullan.

Son düzenleme:
ben bunları cok sağlıklı bulmadığım ıcın almadım Eki Görüntüle 2165615 bnde bundan aldım ne alacağımı da bılmıorum çanta alacam netten cok begendım
Güzel günlerde kullanın.

Konunun ilk mesajındaki eşyaları okuyarak kendine uygun gördüğün, kullanacağını düşündüğün eşyaları liste halinde yazabilirsin. Alışveriş için liste çıkarınca zaten yarısı bitmiş gibi oluyor.

Selam kizlar,

Bunlar da benim bebegime aldiklarim. Cinsiyetinin kiz oldugunu sonradan ogrendigimiz icin mavileri simdilik cogunlukta kizimin

Liste olarak yazdim, eksikleri varmi daha hicbir bilgim yok. Biraz kafama gore aldim acikcasi :)

0-1 aylik 50cm 5 tane uzun kollu body

2-4 aylik 4 tane uzun kollu body

4-6 aylik 1 tane uzun kollu body

1-3 aylik 3 tane kisa kollu body

0-3 aylik 3 tane askili body

0-1 aylik 2 tane altli ustlu pijama

0-3 aylik 4 tane ayakli tayt

3-6 aylik 1 tane ayakli tayt

1 tane hirka

2 kilotlu corap

3-6 aylik uzun kollu boydan body

1 tane hastane seti

Simdi resim yuklemeyi deneyecegim olursa

Umarim simdi olmustur :)

Eklentiler

• 1B7ECE08-A245-4B86-AE32-22143AD863C0.jpeg
    105,6 KB · Görüntüleme: 145
  • CE4E5940-595F-4F96-A88C-793798B3928C.jpeg
    101,3 KB · Görüntüleme: 137
  • 5482E600-DDF2-4753-B575-4DDF27C03FCE.jpeg
    86,5 KB · Görüntüleme: 138
  • D9AE8CEC-9230-4D82-AB8F-63DC433B8AF5.jpeg
    67,6 KB · Görüntüleme: 143
  • 3839A7FD-1661-4EEE-841D-0468D9A50812.jpeg
    69,7 KB · Görüntüleme: 140
Body lerin cogunu eminonunde i love kitekat diye bir bebek magazasi vardi oradan aldim, bebek hani diye bir yer var. Onun icinde
Mothercare dan hastane seti aldim
Digerleri de hm ve zara

teşekkür ederim canım okuyacağım fırsatbulunca yalnız ben hani şeyi bilmio anlamıorum kac tane haastane çıkısı kac tane badı zıbın almam lazım kafam bunda karısıo

Hımm anladım canim .o zaman çalışabilir diye rapor alıp doğuma az kala da yıllık iznimden kalanları kullansam benim için çok iyi olacak.cunku kaldığımız yerde yakınım hiç kimse yok.ne kadar bebeğimle vakit geçirirsem o kadar iyi benim için.cok teşekkür ederim cevabın icin

Sen özelde mi çalışıyorsun yoksa devlet mi canım? Yetkili birine mutlaka sor ki iznin boşa gitmesin...

Sen özelde mi çalışıyorsun yoksa devlet mi canım? Yetkili birine mutlaka sor ki iznin boşa gitmesin...
Ben devletteyim canım.aslinda daha önce doğum yapmış birine sordum bizim iş yerinden. O bana doğum izni almasan bile bebek doğduktan sonra en fazla 3 ay kullanabilirsin dedi.yani hiç 4 ay kullanamazsın dedi.benim de kafam karıştı ama işyerinde bu izinlerle ilgilenen şahıs çok garip biri mümkün olduğunca ona bisey sormuyorum.ama tabi zaman yaklaştıkça başının etini yiycem o ayri:)

Mantıken zaten 37 haftada zorunlu olarak izne çıkıyorsun. 3-4 hafta sonra bebek doğuyor. Dolayısıyla bebek 3 aylıkken ise başlamış oluyorsun. Benimki gibi erken doğarsa 3bucuk aylık ise baslamis olursun :)
Bu arada ilk bebekte 2 ay yarım mesai tam maaş hakkın var onu da mutlaka kullan

Bebek çantasını arkadaşlarım hediye alacaktı, ben doğuma yakın bekliyordum erken gönderip sürpriz yaptılar
E-bebek’ten almışlar. Bayrağı bir gözü var, biberon ısı koruyucu bölmesi, ıslak mendil gözü, bez kirli bez vs. Sırt çantası olarak da kullanılabiliyor. Çok beğendim ben
Fotoğrafı da şu şekilde:

Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…