Aaaa evett hemde günü gününe zaman da geçiyor gerçekten sıcaklar hat safhada ne durumda aoluruz bilmiyorum bende ama eşime ve ailesine kalsa son ay yapmam lazım. Onlar beni ilgilendirmiyo baya düşündüm ettim alıyım yavaştan.yok erken değil tabiki sonradan ağırlaşır mıyız belli değil o yüzden alıp kenara koymakta fayda var senle aynıyız ben baya bişeyler aldım
Allahimmm ne güzel şeyler bunlar ❤ Rabbim sağlıkla kucağına almayı bunları giydirmeyi nasip etsin çok güzeller insan aldıkça alası baktıkça bakası geliyor teşekkür ederim bu arada attığın içinEki Görüntüle 2165355 Eki Görüntüle 2165355 Eki Görüntüle 2165356 Eki Görüntüle 2165358 Eki Görüntüle 2165359 Eki Görüntüle 2165360 Eki Görüntüle 2165361 Eki Görüntüle 2165362 Eki Görüntüle 2165363 Eki Görüntüle 2165355 Eki Görüntüle 2165356 Eki Görüntüle 2165358 Eki Görüntüle 2165359 Eki Görüntüle 2165360 Eki Görüntüle 2165361 Eki Görüntüle 2165362
amim canimmm cumlemize aldikalrini ettierini kullanmayo nasip etsin insaallah evet yaa magazayi eve getiresim var valla :)Aaaa evett hemde günü gününe zaman da geçiyor gerçekten sıcaklar hat safhada ne durumda aoluruz bilmiyorum bende ama eşime ve ailesine kalsa son ay yapmam lazım. Onlar beni ilgilendirmiyo baya düşündüm ettim alıyım yavaştan.
Allahimmm ne güzel şeyler bunlar ❤ Rabbim sağlıkla kucağına almayı bunları giydirmeyi nasip etsin çok güzeller insan aldıkça alası baktıkça bakası geliyor teşekkür ederim bu arada attığın için
Aminnnn canım İnşallahhhhh heveslerini kursağımızda bırakmasın imtihan etmesin allahamim canimmm cumlemize aldikalrini ettierini kullanmayo nasip etsin insaallah evet yaa magazayi eve getiresim var valla :)
aminnnnnAminnnn canım İnşallahhhhh heveslerini kursağımızda bırakmasın imtihan etmesin allah
Kızlar hazır buradasınız konu açtım ama sizlerden de fikir almak istiyorum. Küçük bi odam var bebek odası yapmak istiyorum kafamda bişeyler belirledim ama nasıl yapacağıma karar veremedim bana bi fikir verirseniz sevinirim . 2 oda var kafamda 1i biraz pahalı 4000 TL bunun fiyatı Eki Görüntüle 2165428 bir diğeri ise bu 2500 TL Eki Görüntüle 2165430
Ve ekstra olarak yatak odama anne yanı için sepet beşik düşünüyorum.
Ayrıyeten birde başka bir düşüncem var
Onu da söyleyeyim bu büyüyen Beşik almamak için aslında , odayı en başta çok kapanmamak için oda şöyle Eki Görüntüle 2165431 Eki Görüntüle 2165432 bu büyüyen karyolayı en küçük haliyle koyayım birisi geldiği zaman da yatsn yada bebek 2 yaşından sonra yatsın diye . Dolap bu iki takımdan birinin olur oda 1500 civarı dolap Fiyat 450 karyola 400 civarı yatak fiyatı
Ve ikea besik ama sallanan model istiyorum bunu hem yatak odamda kullanmak istiyorum hemde odasında kullansın istiyorum bu da yatağıyla nevresim takımıyla sanırım 800 900 ü bulur . çok para harcamak istemiyorum aslında gidip mağazalarda bakmışligimda yok bu besiklerin sallananı ikea da yok , özel yaptırırım diye düşünüyorum . Takım alırsam sepet beşik annem hediye alçak 350 400 civarı oda . Siz olsanız nasıl yaparsınız?
Montessori dimi , aslında dün bi arkadaş tavsiyesi üzerine baktım ama dağınık duruyorlar içim rahat etmez gibi geldi bana :) canlı olarak da nasıl görünüyor hiç bi fikrim yok .Bence hepsi de çok güzel maddi imkanın varsa içinde kalmasın en güzelini al. Bu arada yer yataklarını da incele derim. Ben ayrı oda yapacak olsam o şekilde düşünürdüm. Zaten anne yani beşik alacakmışsin
canim ikiside cok guzel ikisinide begendim ben bu ikeanin besine benzer ben gorush bebe de gordum ve eger almaya karar verdigimde hala varsa orda alicam oda yapamiycam icin hem anne yani oluyor hemde sallaniyor bebek bugudukcede kat seviyesi asagiya dusuyor ve cibinlik nevresim seti yatagi besik hepsi icinde 850 liraydi ayni besikten e bebektede var oda 1115 lira sanirim indirime girmis diyorduKızlar hazır buradasınız konu açtım ama sizlerden de fikir almak istiyorum. Küçük bi odam var bebek odası yapmak istiyorum kafamda bişeyler belirledim ama nasıl yapacağıma karar veremedim bana bi fikir verirseniz sevinirim . 2 oda var kafamda 1i biraz pahalı 4000 TL bunun fiyatı Eki Görüntüle 2165428 bir diğeri ise bu 2500 TL Eki Görüntüle 2165430
Ve ekstra olarak yatak odama anne yanı için sepet beşik düşünüyorum.
Ayrıyeten birde başka bir düşüncem var
Onu da söyleyeyim bu büyüyen Beşik almamak için aslında , odayı en başta çok kapanmamak için oda şöyle Eki Görüntüle 2165431 Eki Görüntüle 2165432 bu büyüyen karyolayı en küçük haliyle koyayım birisi geldiği zaman da yatsn yada bebek 2 yaşından sonra yatsın diye . Dolap bu iki takımdan birinin olur oda 1500 civarı dolap Fiyat 450 karyola 400 civarı yatak fiyatı
Ve ikea besik ama sallanan model istiyorum bunu hem yatak odamda kullanmak istiyorum hemde odasında kullansın istiyorum bu da yatağıyla nevresim takımıyla sanırım 800 900 ü bulur . çok para harcamak istemiyorum aslında gidip mağazalarda bakmışligimda yok bu besiklerin sallananı ikea da yok , özel yaptırırım diye düşünüyorum . Takım alırsam sepet beşik annem hediye alçak 350 400 civarı oda . Siz olsanız nasıl yaparsınız?
Aslında fiyatı da gayet iyiymiş sayfanın adı gorush bebe mi ? Bende bakayım bende çok beğeniyorum ama Evi bunaltmak ta istemiyorum bakalım ne yapabilirim eğer sayfasi varsa o besige bakmak isterimcanim ikiside cok guzel ikisinide begendim ben bu ikeanin besine benzer ben gorush bebe de gordum ve eger almaya karar verdigimde hala varsa orda alicam oda yapamiycam icin hem anne yani oluyor hemde sallaniyor bebek bugudukcede kat seviyesi asagiya dusuyor ve cibinlik nevresim seti yatagi besik hepsi icinde 850 liraydi ayni besikten e bebektede var oda 1115 lira sanirim indirime girmis diyordu
Mantıklı tabi canım hem altın filan da gelir
gorush baby sanirim sayfasi ben gidip yerinde gordum canimAslında fiyatı da gayet iyiymiş sayfanın adı gorush bebe mi ? Bende bakayım bende çok beğeniyorum ama Evi bunaltmak ta istemiyorum bakalım ne yapabilirim eğer sayfasi varsa o besige bakmak isterim
Sayfasında yok canım baktım ama teşekkür ederimgorush baby sanirim sayfasi ben gidip yerinde gordum canim
oturdugun yerde varsa subesi bakabilirsin canimSayfasında yok canım baktım ama teşekkür ederim
İlk defa duydum ama araştırırım yakın çevrede baksa bakarım teşekkür ederimoturdugun yerde varsa subesi bakabilirsin canim
sen kimseye bakma canımm nası istiyorsan kendini nası mutlu hissedeceksen öyle yap benim etrafımdakiler huyumu bilir kmseye sormam o yüzden hiç sesleri çıkmadı hatta al tabi ne güzel dediler sende öyle yap mutlu olman en önemlisiAaaa evett hemde günü gününe zaman da geçiyor gerçekten sıcaklar hat safhada ne durumda aoluruz bilmiyorum bende ama eşime ve ailesine kalsa son ay yapmam lazım. Onlar beni ilgilendirmiyo baya düşündüm ettim alıyım yavaştan.
Allahimmm ne güzel şeyler bunlar ❤ Rabbim sağlıkla kucağına almayı bunları giydirmeyi nasip etsin çok güzeller insan aldıkça alası baktıkça bakası geliyor teşekkür ederim bu arada attığın için
masallah canım benim çok güzel hepsi Allah sağıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsinEki Görüntüle 2165355 Eki Görüntüle 2165355 Eki Görüntüle 2165356 Eki Görüntüle 2165358 Eki Görüntüle 2165359 Eki Görüntüle 2165360 Eki Görüntüle 2165361 Eki Görüntüle 2165362 Eki Görüntüle 2165363 Eki Görüntüle 2165355 Eki Görüntüle 2165356 Eki Görüntüle 2165358 Eki Görüntüle 2165359 Eki Görüntüle 2165360 Eki Görüntüle 2165361 Eki Görüntüle 2165362