2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

Yarim mesaiden sonra da saat 3 gibi çıkacağım galiba değil mi 1 yaşına kadar galiba

Yarim mesaiden sonra da saat 3 gibi çıkacağım galiba değil mi 1 yaşına kadar galiba

İlk 6 ay 3 saat süt iznin var sonraki 6ay 1bucuk saat süt izni var canım. İstediğin saatte kullanabilirsin ister sabah işe geç git ister öğlen arasını uzat eve git gel ister akşam erken çık ona sen karar verip amirine bildirirsin. Şunu da duymuştum bazıları süt iznini birleştirip bir gün ise gitmiyormus. Bunu da sor eger daha çok işine yarayacaksa

Hımmm anladım canim çok sağol verdiğin bilgiler icin

Bundan 6 lı paket aldım zaradan
50 tl idi

Eki Görüntüle 2165575
Hayırlı olsun canım güle güle kullanin inşallah :)

Haklısın pazartesi ufak bi alışverişe götüreyim eşimi hatta çoğunu alayım kafamda soru işaretleri kalmasın. :)

Pahalı olan biraz zorlar maddi açıdan diye düşünüyorum ama mağazadan gidip görüşmek lazım onuda haftaya hafta sonu bi gidip görelim eşimle insalalh hayırlısı olsun .
Umarim simdi olmustur :)
Çok güzeller hepsi birbirinden güzel ❤ mutlu ve sağlıkla giysin annesi :)

Kızlar kiyafetle ilgili genel bir yorum yapayım. Eğer ki camasir kurutucunuz varsa 3-5 takım olsa yeter kirlenince bebeğin kıyafetlerini aynı gün yıkar kurutur tekrar kullanırsınız. Kurutucu yoksa bebek kusacak, cişi kakası üstüne çıkacak, salyasi akacak vs vs o yüzden yedek kıyafete ihtiyaç olacak. Kış günü hemen de kurumaz çamaşırlar. Ona göre düşünün..

Ben 0-3 ay 3 tane altli ustlu takim,2 tane de patikli alt aldim canim.yetmez mi? Biraz daha alayim mi.camasir kurutma makinem maalesef yok

Ben 0-3 ay 3 tane altli ustlu takim,2 tane de patikli alt aldim canim.yetmez mi? Biraz daha alayim mi.camasir kurutma makinem maalesef yok

Çit çitli zibinlar baya işe yarıyor canım almadıysan ondan da 2-3 tane al. Bir de 0-3 ay değil de 3-6 ayı daha çok al bol da olsa giyer

Çit çitli zibinlar baya işe yarıyor canım almadıysan ondan da 2-3 tane al. Bir de 0-3 ay değil de 3-6 ayı daha çok al bol da olsa giyer
Canim simdi bu alttan citcitli ic zibindan 4 tane var 0-3 ay.3 tane de alt üst takim var.2 tane de patikli alt var.bunlar 0-3 aylik.

3-6 aylik ise 3 tane alt ust takim,1 tane extradan alt,2 tanede citcitli ic zibin.yetermi ki?alayim mi biraz daha

Canim simdi bu alttan citcitli ic zibindan 4 tane var 0-3 ay.3 tane de alt üst takim var.2 tane de patikli alt var.bunlar 0-3 aylik.

3-6 aylik ise 3 tane alt ust takim,1 tane extradan alt,2 tanede citcitli ic zibin.yetermi ki?alayim mi biraz daha

Yani bebek doğduktan sonra ihtiyaca gore çıkıp alamayacaksan al istersen canım şimdi düşünüyorum 3 takımı bir günde bile kirletebilir sağı solu belli olmaz kaloriferin üzerinde hemen kurur mu acaba bilemiyorum.. 3-6 aylıklardan biraz daha alabilirsin bir de tulum alabilirsin pratik oluyor canım. Ayaksız alırsan uzun süre giyer hem

Evet kuzum ya endiselendim simdi.ben 2 tane daha alayim takim 0-3 aylik.3-6 aylik ta 4 tane falan alirim yine.ne kadar da masrafliymis benim minnosum,yerim ben onun masrafini

Evet kuzum ya endiselendim simdi.ben 2 tane daha alayim takim 0-3 aylik.3-6 aylik ta 4 tane falan alirim yine.ne kadar da masrafliymis benim minnosum,yerim ben onun masrafini

Ya işte doğunca daha bir netlesecek bazı şeyler canım mesela ben gidip 0-1 aylık almışım erken doğum beklediğimiz için ne olur ne olmaz diye 2 takım prematüre bebek kıyafetimiz bile vardı. Salih gerçekten erken doğdu 2.800 Gr doğdu ama 3 aylıkken 7kiloyu geçmişti yani çok hızlı buyudu. Bazı kıyafetleri 3-4 kere anca giydirdm. Gel gelelim yeğenim 2.500 Gr doğdu ödem filan gidince daha da kilo verdi 15 günlükken doğum kilosuna bile daha yeni ulaşmıştı. Onun 2-3 aylıkken giydiği şeyler kuzenine doğar doğmaz olmadı. Sonradan alma imkanin yoksa elinin altında olsun ne olur ne olmaz :)

Canim birsey daha sorcam,hani bu ebebekte satilan emzirme atletleri oluyor ya,normal sutyen numaralarimizla ayni mi almamiz gerekiyor numarasini?mesela ben normalde 85 giyiyorum sutyeni.emzirme atletini de o sekilde mi almam gerekli?

Canim birsey daha sorcam,hani bu ebebekte satilan emzirme atletleri oluyor ya,normal sutyen numaralarimizla ayni mi almamiz gerekiyor numarasini?mesela ben normalde 85 giyiyorum sutyeni.emzirme atletini de o sekilde mi almam gerekli?
e bebekten almadım da başka marka almıştım. Atletler beden olarak degil S-M-L seklindeydi. normalde M giyiyorum M aldım gayet rahat kullandım. bedenli olarak Yeni inciden emzirme sütyeni almıştım. deneyerek almıştım o yüzden sorun olmadı.

Ayy bugun kiyafetlere baktim bende. Hep pudra pembe kirmizi bordo gibi renkler ilgimi cekiyor. Ama benim kirmiziya alerjim vardi 20 yasina kadar pudradan bordoya kadar olan hicbir tonda kiyafetim olmadi. Bebekte de olur mu yaa onu dusundum valla. Sanirim beyaz ekru gibi renklere bakmam lazim

Renge alerjin mi var canım

Leke cikarmiyor diyorlar bazi yerlerde dogru mu? Birde kokusu guzel mi :))

Himmm öyle birsey hatırlamıyorum canım.. bazı lekeler ne yaparsan yap çıkmıyor zaten kokusu güzeldi bebek gibi kokuyordu ama ben uni Baby nin yumuşatıcısından da koyuyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…